Perfect.

Ik betaal op tijd en ik ontvang op tijd.

Het gaat al jarenlang prima!

Heel eenvoudig: er valt niet veel te vertellen, want het gaat gewoon goed. En helemaal blij ben ik natuurlijk met het aanbod dat ik als trouwe klant kreeg bij mijn minimum-abonnement. Zomaar 1000 MB extra. Dat komt goed uit met twee kinderen in het buitenland.

Alles bij hollandsnieuwe perfect geregeld.

Tot op heden geen enkele negatieve ervaring met hollandsnieuwe

Prima bereik voor een goede prijs, zeker icm ziggo abonnement

Tevreden klant

De aflevering van de nieuwe telefoon kan beter met stekker zo is dat niet goed.

Het toestel is goed maar er mist een stekker doe de prijs iets duurder zo dat men niet meer extra er achteraan moet.

Goede dienstverlening met gunstige voorwaarden

Goede dienstverlening met gunstige voorwaarden.

Prima, zie hierna

Zo'n 2 jaar geleden (2020?) bleek het erg lastig het combinatievoordeel van de fusie ZIGGO/VODAPHONE te be-werkstelligen met/via Hollands Nwe als volle dochter van Vodaphone. Heb dat toen maar opgegeven..... Inmiddels is e.e.a. geregeld. In het algemeen: goede, duidelijke, overzichtelijke, snelle en vriendelijke dienstverlening.

De factuur is nooit een verrassing. Je verbruik is heel goed te volgen.

Bijna 5 sterren

Prima provider. Goede dekking voor telefoon en internet. Duidelijke app. Alleen jammer dat het acuut bijkopen van data erg duur is. Als je het vooraf weet, kan je het abonnement ophogen en dat is een stuk goedkoper. Maar blijft vreemd dat daar zoveel prijsverschil tussen zit

Telefoon zondag besteld, maar nog steeds geen track en trace

Zondag mijn telefoon besteld die maandagavond geleverd zou worden. Dinsdag nog steeds geen track en trace, bleek storing te zijn. Afdeling zou me alsnog iets toesturen. Donderdag nog niks ontvangen. Zou adviseren om in dit soort situaties proactief te informeren naar de mensen ipv mensen constant te laten bellen en mailen. Ik vraag me af of mijn bestelling goed is doorgekomen, aangezien ik tot op heden nog steeds niets heb. Verder netjes geholpen door klantenservice en over het algemeen tevreden met Hollands Nieuwe alleen hoop dat ik mijn telefoon deze week nog wel ontvang...

Je krijgt je data op tijd

Is rustig en niet opdringend

Supermakkelijk

Verlengen zonder nieuw toestel is zo gepiept; verlenging gaat niet eerder in dan dat contract eindigt !

Uitstekend geholpen!

Ik had een verlenging niet goed geregeld en ben met de klantenservice uitstekend verder gekomen. Petje af voor het geduld en de duidelijkheid van deze medewerkster!

hollandsnieuwe is goed

ik heb een goede ervaring met hollandsnieuwe ikvind ze de beste.

Altijd tevreden over klantenservice

Compleet

Duidelijk, overzichtelijk, behulpzaam, flexibel, eenvoudig bestellen en vlotte levering.

Een fijn concept

Een heel fijn concept voor mij. Je blijft altijd binnen de financiële afspraak als bij een prepaid, maar indien noodzakelijk kan je snel bijkopen. Het verkregen saldo kan besteed worden aan data, sms of gesprek. Je bent vrij in de verhouding tussen de 3. Ik ben al jaren bij Hollandsnieuwe voor mij en mijn kinderen en zal dat nog vele jaren blijven.

Doen wat ze beloven: verbinding geven.

Goede informatie

Alles verloopt altijd prima

Als ik er wat mb bij moet hebben is super snel geregeld. Top

zeer tevreden

Al jaren bij Hollandse Nieuwe. Altijd een nette en vlotte afhandeling van bestellingen etc. Geen klachten.

heel handig alles uit een bundel.

We zijn al jaren erg tevreden met Hollands nieuwe

Ik ben tevreden

Goed en snelle levering