alleen maar goede ervaring met Hollandsnieuwe

Duidelijke website, altijd keurig netjes geholpen bij vragen, of iets niet duidelijk van mijn kant. Mocht er iets veranderen krijg je altijd bericht. Altijd snelle levering.

Super provider

Je krijgt vanzelf een mail wanneer 't tijd is om te verlengen . Procedure zeer gemakkelijk. Top!

jammer dat jullie geen winkel hebben

Ik ben al een aantal jaren klant bij hollandse nieuwe ik ben 76 jaar en heb veel moeite om mijn nieuwe tel gebruiks klaar te maken ik moet dus iemand opzoeken die dat voor mijn doen wil,Bij de volgende tel denk ik er over om naar bijv naar t mobile te gaan maar liever niet.

Altijd bereik

Goedkoop bellen internetten, het lukt altijd!

Prima bedrijf

Ben zeer tevreden over hollanse nieuwe, Een aanrader voor iedereen.

Hollands Nieuwe geeft snelle service

Echter de levering van Post NL is beneden alle peil. Via track en tracé zeggen ze dat pakket geleverd is, terwijl ik niet thuis. Bon ondertekent door ? Post NL gebeld, waar gezegd wordt 2 dagen afwachten. Geen briefje in bus met mededeling waar pakket is. Wil niets meer geleverd hebben door dit waardeloze bedrijf. Zeer, zeer slechte service, prijzen zichzelf de markt uit, door zo te handelen. Adviseer Hollands Nieuwe, om met DHL in zee te gaan, leveren eventueel af bij buren en laten altijd bericht achter in brievenbus. G. Notenbomer. Dit mag ook op site van Hollands Nieuwe vermeld worden.

Laag in prijs, goede service, mogelijkheid tot wijzigen contract zonder problemen. Blij mee !

Wanneer iets niet lukte via de app, eenvoudig met de klantenservice bellen en ben vriendelijk en correct geholpen.

Ik moest laatst bellen over een probleem en ik werd heel fijn en netjes geholpen door een vriendelijke medewerkster.

Prima provider

Snel en accuraat

Qua communicatie en IT ondersteuning van uw processen: prima!

Zie het bovenstaande. Meer kan ik er niet over zeggen. Ga zo door!

Super snel en goede verbinding

Telefoon gekocht Snel geleverd Een van de betere verbindingen

Altijd bereik

Waar ik ook ben ik heb altijd bereik met bellen, gebeld worden etc

Klantvriendelijk zonder poeha

Ik heb mijn contract verlengd met twee jaar en dacht met mijn oude toestel nog twee jaar te kunnen doen. Maar toen viel het toestel in het water en was onherstelbaar beschadigd. Eén telefoontje naar Hollandsnieuwe was voldoende. Mijn inmiddels verlengde contract werd omgezet in een nieuw contract MET toestel. Super service en snel. Ik kan weer bellen. Bedankt Hollandsnieuwe !

Makkelijk

Maandelijks naar boven of beneden bij kunnen stellen is heel fijn. Duidelijk overzicht in de app. Goed bereik via Vodafone.

Prima aanbod om mijn sim kaart te verlengen

Prima aanbod om mijn sim kaart te verlengen. Gemakkelijk uit te voeren. Geen fratsen

Prima aanbieding

Prijs vs pakket super

Ga zo door

Ik ben zeer tevreden met jullie.

Prettig geholpen aan tel. Zodat wij daardoor onze abonnementen hebben verlengt

Goede ervaringen,fijn geholpen

Ik ben heel tevreden met Hollandse Nieuwe

Ben ontzettend goed geholpen door de medewerker met verlenging van mn abonnement.

Ik heb 3 jaar Hollands Nieuwe met 2 telefoons. Bij andere providers had ik altijd problemen met de verbinding. Sinds ik Holland Nieuwe heb is dat probleem verholpen. Telefoon ook bij hun gekocht en een makkelijke, duidelijke app. Wij zijn zeer tevreden. Fr R. Haan

Goede ervaring

Wordt netjes geholpen

Gewoon de voordeligste

Prettig en als abonnee van Ziggo elke maand extra,s zoals beltegoed.

fijne website

het is een heel makkelijk bedrijf met een goede website, maar je makkelijk zelf aanpassingen kunt doen

Niet te vreden

Niet te vreden .Heb op dinsdag 11 October Een telefoon besteld on line ordernummer 1827009975. Was in voorraad. Later niet in voorraad . Wavnneer leverbaar?

Vriendelijk en behulpzaam bij contacten.

Bij vragen makkelijk en snel contact met een medewerker. Erg behulpzaam. Heel overzichtelijke 'persoonlijke gegevens' in de app. Acceptabel tarief . Ben heel tevreden. Hollandsnieuwe zal ik zeker aanraden.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht