Altijd zonder problemen connected

Letterlijk en figuurlijk connected met Hollands Nieuwe! Goede deals!! Aanrader om met deze provider zaken te doen.

uitstekend

De vrouw die mij te woord stond was zeer behulpzaam bij het oplossen van het probleem waarover ik belde. Ze gaf me zelfs €2,- zodat ik mijn mobieel betaalpas kon gebruiken om het onvoorzien opgebruikte tegoed kon aanvullen, en zo mijn telefoon weer an de praat kon krijgen. Waar vind je nog zo'n vriendelijke en adequate hulp? Is helaas zeldzaam geworden.

Geen klachten

Prima service en prima prijs

Eerlijk en duidelijk en een leuke prijs.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over Hollandse nieuwe ze helpen je correct en ze proberen het probleem samen met jou op te lossen

heel kort, heb gekeken wat ik nodig heb en wat het kost, dus blijf ik zitten waar ik nu zit met het abonnement

alles is naar wens verder geen aanmerkingen

goed service

Geweldig geholpen door een medewerker

Stip ,addekwaad en service gericht.

Goeie service en klant vriendelijk ingesteld.

Bijzonder goed

Goede service en een prima prijs kwaliteitsverhouding.

Zeer betrouwbare provider

Goed bereikbaar zeer vriendelijk als er een probleem opdoe wordt het goed opgelost

Alles prima geregeld

Mijn abonnement snel verlengd en zonder problemen. Elke keer weer super tevreden.

Altijd goede verbinding en niet duur

Prima en vriendelijk geholpen aan de telefoon

Prima en vriendelijk geholpen aan de telefoon

In één woord geweldig!

Ik heb zolang ik klant ben bij Hollands Nieuwe geen enkele slechte ervaring gehad. Chapeau

100% tevreden

Onlangs verlengt wij hebben 2 abonnementen , voor een lage prijs met goed netwerk, nog nooit problemen gehad, als bonus dubbele dat plus ziggo bonus, het kan niet op TOP.

Goede service en niet duur

Al jaren bij Hollandse nieuwe en voor mij de beste en overal bereik!!

Hollandsnieuwe is betaalbaar, zorgvuldig en degelijk.

Hollandsnieuwe is betaalbaar, zorgvuldig en degelijk. Prettig om online alles te kunnen regelen.

Geen klachten

Ben al vele jaren klant bij HollandsNieuwe. Ik heb nog nooit problemen gehad.

Goed heel goed.

Ben zeer tevreden, denk dat iedereen zeer tevreden is

Hollandsnieuwe: duidelijk en prettig

Al jaren naar tevredenheid klant.

is prima

ik ben tevreden met hollandsnieuwe Alleen snap ik het niet wat opwaarderen betreft niet Ik heb pas 10 euro opgewaardeerd en sta nu alweer op minder dan 3 eurp

gewoon duidelijk en overzichtelijk

omdat alles uit 1 bundel gaat weet je precies wat je nog tegoed hebt. Duidelijke app. Omdat wij al ziggo klant waren dubbele bundel gekregen bij sim abonnement.

slechtste kl.service EVER !!!!!!

ik had sim-only. telefoon gaat stuk. ik bel voor nieuwe telefoon. dat kan , incl. abo...... maar dan gaat het fout !!!!!!!!!!!!! ik ben 'n leek op telefoon en computer gebruik..., maar je word om de tuin geleid als het gaat om verkoop , installatie enz. de telefoon wordt geleverd zonder oplader !!! bellen kl.s. de installatie gaat niet lukken , gegevens overzetten e.d. bellen kl.s. ... ga maar naar telefoonwinkel.... stress en extra kosten... enz..enz... enz........... PS: zelfs bij VODAFONE wordt je NIET geholpen !!!!!!!!!!!!!!??????????????

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht