Snel maar niet perfect

De klompjes waren erg snel binnen wat altijd fijn is, maar in deze instantie had ik liever iets langer gewacht zodat er iets zorgvuldiger te werk was gegaan. Over het algemeen zijn de klompjes heel leuk en we hebben ze als bruiloft cadeautje voor de gasten. Nu is mijn man ze naam Glenn maar de 2 N lopen in elkaar over waardoor het meer lijkt dat er Glem staat. Ook staat er op heel veel klompjes de tekst meer naar de zijkant dan netjes in het midden. Dit zijn natuurlijk geen hele grote problemen maar ik vond het wel erg jammer toen ik ze voor het eerst zag en ze net binnen kwamen. Over het algemeen zijn we tevreden maar wel wat teleurgesteld.

Heel tevreden

Ik bestelde online een tegeltje. Het ging eigenlijk precies zoals je mag verwachten: kreeg in de mail meteen een bevestiging, volgende dag informatie over de verzending en de dag daarop al in huis. Het was een brievenbuspakketje. Het tegeltje was keurig verpakt in een mooi doosje. Kortom: helemaal perfect! Zou hier zo weer bestellen.

Rechter op de klomp?

Eerst leuk idee van die kleine sleutelhanger klompjes, ik vind alleen jammer dat ene logo wel recht op de wreef staat en een ander te ver naar links of naar rechts

Snelle levering!

Snelle levering en alles netjes ontvangen. De producten zijn in goede staat aangekomen en voldoen aan de verwachtingen.

Product zoals verwacht

Nergens op de site is het wettelijke retourbeleid te vinden.

Nergens op de site is het wettelijke retourbeleid te vinden.

heel leuke sleutelhangers. Mooier dan op de foto.

Goede prijs/kwaliteit

Goed !

Snel, vriendelijk en goed

Vriendelijke man aan de telefoon toen ik om informatie vroeg. Bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Omruilen of retour mogelijk dus dat is fijn.

Perongeluk de verkeerde magneten opgestuurd gekregen, ik heb het bedrijf opgebeld en nog dezelfde dag was het geregeld! Echt een hele fijne klantenservice, ik zou zeker nog een keer hier kopen (wat voor volgend jaar her geval is voor onze internationale studenten).

Perfect bedrijf !

Na 2 x niet de goede maat, alles goed gekomen, met nog een leuk kado erbij Aanrader, en súper service

Mooie klompen, communicatie mag beter.

Klompen online besteld met een zelf gekozen logo, dat ging snel en duidelijk, en voor een goede prijs. Op de site wordt vermeld dat het met 4 dagen geleverd wordt, dat werden 3 weken. Een paar maal gemaild, wel direct antwoord, maar moest dan wel weer van mijn kant komen. Als Klompjes.com. dit verbeterd, dan zal de waardering ook hoger worden. Klompen zijn wel mooi geworden.

Geen reactie op mails over verkeerde levering

2 mails gestuurd over verkeerde levering en chocolade wat over de datum was. Geen enkele reactie helaas.

Snel en goed bpij mee ga er cker meer aanschaffen prima cadeaurjes voor vrienden en bezoekers uit t buitenland

Super goed

Snelle levering. Er is goed aandacht aan besteed. Ik raad het zeker aan. Super leuke kadootjes. Ik heb houten tulpen besteld en zijn heel goed ingepakt en aangekomen. Ik ben er blij mee. Team klompjes ga zo door, super team Anita

Erg goed.

Goede service, mooi product, snelle levering.

snelle afhandeling

SNELLE BEZORGING EN AFHANDELING . AANRADER

bad printing and misplaced print on the shirt! not the same as shown in the website

Slechte afdrukkwaliteit en verkeerd geplaatste tekst op het shirt! Niet hetzelfde als op de website. They shipped the t-shirt even the printing is broken and misplaced. bad printing on the shirt! Ze hebben het t-shirt verzonden, maar de opdruk is beschadigd en verkeerd geplaatst. Slechte opdruk op het shirt!

Achterhoeks!

Prima bedrijf snelle levering. En ook nog nalevering.

Top geregeld

Altijd netjes en snel afgehandeld

Mooie artikelen, snel verzonden.

Zoek je een leuk cadeautje ook voor een kleine beurs dan heb je hier keuze genoeg.

Top product snelle service

Tegeltje met tekst besteld zeer snelle levering.heel mooi tegeltje van kwaliteit met leuke tekst.duidelijke webshops met goede prijs kwaliteit.top service

Top service!

Tegeltje zondag besteld en dinsdag in huis! Ik had hem snel nodig en na een mailtje om dit aan te geven werd het tegeltje direct gedrukt en opgestuurd.

Toppie

Mooie respectvolle behandeling vanaf bestellen tot en met levering

Groot assortiment en snel geleverd

Ik ga regelmatig naar conferences over de gehele wereld. Dan heb ik ook vaak een booth. Deze klompjes trekken aandacht. In combinatie met stroopwafels zijn wij als non-profit patiënten organisatie voor mensen met bloedvat aandoeningen en hun families herkenbaar. www.cmtc.nl

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem