Top service!

Zoals gezegd: top service geleverd.

Naar alle tevredenheid

Ik heb kaasschaaf aangeschaft met Hollands printje. Schattig en handig.

Netjes verpakt

Snelle levering en mooie klomppantoffels!

Snelle levering en mooie klomppantoffels!

Goede verzending

Precies wat ik verwachtte en prima communicatie

Keurige aflevering van een mooi artikel. Voor herhaling vatbaar.

Perfect.

Bestelling gedaan, super snel geleverd ! Ondanks niet complete bestelling ook dit binnen 24 uur opgelost. Helemaal top

Was echt perfect

De foto komt er echt goed en mooi op te staan, ze zijn super mooi!

Fantastisch!

Met Klompjes.com heb ik enorm goede ervaring. Kan niet anders zeggen dat ze top klantvriendelijk zijn. En mooie producten leveren. Ik koop er zeker vaker!

Leuke artikelen, prima service.

Leuke artikelen, prima service

snelle levering prima product

We moesten snel iets hebben voor onze klanten om als cadeau weg te geven. De delftsblauwe blikjes waren ideaal, besteld en de volgende dag al geleverd en prima in orde

Zeer tevreden met mijn bestelling!

Goede en snelle service, netjes verpakt en heel erg blij met mijn houten tulpen

Geweldige site

Zoveel keus

Uitstekende service

Zeer tevreden. Een fout met de bestelling is goed en snel opgelost door de medewerker.

Goed, snel, goede prijs

Veel keus, goede prijzen en zeer snel gelevert

Snel en prima een aanrader

Bestelde 350 stuks en met een logo. Snelle en vriendelijke klantenservice bij een vraag die ik had. Werd snel en prima verzorgd geleverd. Producten waren van goede kwaliteit. Al met al zeker een aanrader

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Goed mooi

Om weg te geven is het een mooie kado

Betrouwbare webshop

Wat een leuke shop met leuke artikelen. Makkelijk te bestellen en ruime keuze. Bestelling was mooi op tijd binnen. Top!!

Goed product, snelle levering Dik voor mekaar

Prima en snel geregeld

Snelle en goede service

Leuke klompjes en goede service

Snel en goed bereibaar bij klachten

Ik had 3 paar besteld, heel snel kwam 1 paar binnen. Na een mailtje naar Klompjes werden de andere 2 meteen nagestuurd, zonder duscussie. Dat vind ik belangrijk fouten maken mag, gaat erom hoe je het oplost! En de klompjes xien er prima uit!

Great

Dr Huber Noodtplaats 6