Heel snel en vriendelijk

Klompen niet ontvangen. Direct aanbod om opnieuw te verzenden

DHL heeft zending niet geleverd, terwijl ze zeggen van wel. Geen reactie van DHL. Dhr Hogenkamp zie zonder meer toe nieuwe te verzenden ook al is het niet zijn fout. Wat een service!

geweldig

Ik had de klompjes bestel ok ze cadeau te geven aan vrienden in het buitenland. De klompjes waren nog. niet geleverd, toen ik dit bedrijf belde kreeg ik gelijk een persoon aan de telefoon die de klompjes direct naar mij toestuurde. Vervolgens kreeg ik de zending later nog een keer binnen en deze hoefde ik niet terug te sturen. Dit is nu heel lief en aardig, nogmaals super bedankt voor deze service

Volgende dag in huis mooie producten

Goed en vriendelijk

Door Sint en Black Friday drukte was mijn pakket al een week onderweg. Na een mail werd ik snel teruggebeld en mocht kiezen: pakket nogmaals sturen of geld terug.

Prettig bedrijf

Goede website, gunstige prijs en goede communicatie en service.

Exactly what I wanted

Fast service and great quality

Ik bestel al jaren mijn sloffen hier naar volle tevredenheid

Snel en netjes

Veel keuze aan Hollandse souvenirs voor een leuke prijs, snelle levering en prima service..

Goed ontvangen!

Super snelle levering - leuke producten

Wat een divers en uitgebreid aanbod. We hebben een zakelijke bestelling geplaatst voor onze kerstpakketten. Mooie producten met een goede kwaliteit. De spullen waren de volgende dag al in huis. Erg netjes!

Mooie klompjes

Mooie klompjes! Snelle levering!

Iemand blij maken

Voor een nicht in Australië haar kerstboom versiering aangevuld met grappige en mooie delfstblauwe kerstversiering en tegeltjes Ze zien er prima uit. Het is snel geleverd en goed verpakt. Ik kan er in elk geval mee op reis en er iemand heel blij mee maken

Snelle levering!

Goede prijs-kwaliteitverhouding kwaliteit super en heel snel bezorgd

Ik had sokken besteld. Dit pakket was niet goed bezorgd. Na contact te hebben gehad stuurden ze direct nieuwe sokken met een extra paar erbij! Wat een super service!!!

Goede kwaliteit en snel verstuurd

Alles goed geregeld.

Ontzettende leuke sokjes besteld, alles prima geregeld. Alleen PostNL was een beetje laat!

snelle levering, goed verpakt en precies zoals besteld

Snelle levering, goed verpakt ivm breken Top!

Teddy tas

Teddy tas besteld erg mooi

goede duidelijke foto op de site. produkt als verwacht en ziet er goed uit. snelle levering.

Goed.

Snelle levering.

Denken mee !

Super snelle levering

Geweldige klompjes om te knutselen, Hier in de kinderopvang knutselen we deze klompjes ieder jaar voor de goedheiligman!

Prima service, snel geleverd en mooie kwaliteit

Prima ervaringen

Dr Huber Noodtplaats 6