Goede service, snelle levering

Kerst kado’s voor familie in Amerika gekocht Echt Hollands helemaal tevreden

Snelle verzending

Mooi product (houten tulpen)

Mooie kwaliteit en prijsverhouding corsageklompjes

Dank jullie wel voor de snelle service . De corsage klompjes zijn mooi van kwaliteit en zeker niet te duur . Ze mogen mee naar Spanje. En wat leuk nog een extraatje voor als t kouder wordt.

Zeer tevreden over kwaliteit en levering.

Voor herhaling vatbaar

Super snelle levering

Super snelle levering ik ben heel tevreden

de website vond ik wat onduidelijk, ik moest echt even zoeken naar het product wat ik wilde hebben. verzending was snel

Goede website, snel geleverd

Leuke artikelen, goed te vinden, snel bezorgd

Gewoon Goed

Leuke site.

Niets op aan te merken, alles keurig verpakt

Blij mee

snel en betrouwbaar

Precies ontvangen wat ik had besteld, mooie miniklompjes met een kwalitatief sleutelhanger systeem, erg mooi en fijn afgewerkt!

Verkeerde maat, maar fijne reactie van de klantenservice

Ik had een andere maat besteld dan is geleverd Wanneer ik dit meld krijg ik eerst geen reactie maar dat bleek een technisch probleem te zijn. Daarna vriendelijk en passend geholpen. De maat die ik zocht was er helaas niet meer, maar heb mijn geld terug gekregen en mocht de verkeerde maat houden (!) Wel in totaal 9 automatische e-mails ontvangen met betrekking tot deze bestelling, dit vind ik wat overdreven. Een bevestiging lijkt me voldoende

Te leuk!!!

Leuke portemonneetjes besteld om weg te geven. Ze zien er precies zo uit als op de foto, en sluiting werkt top. Helemaal blij mee dus!!

Jammer

Geen reactie weer gehad na eerste mail

Heel tevreden

Snel en precies zoals was beschreven.

Precies zoals ik had besteld, snelle levering

Snelle levering - product naar wens!

Precies wat ik zocht voor een goede prijs en een snelle levering. Volgende keer kom ik zeker terug.

Snelle levering, prima prijs-kwaliteit

Super leuk!

Aleen de kleuren klopte niet helemaal

lekker snel bestellen snelle levering superfijn!!!!

fijne duidelijke website snel bestellen geen gedoe met eventuele verplichte account aaanmaken snelle levering en ook nog eens superleuk verpakt dankjewel klompjes.com :) en een paar toffe sokken kado gehad mijn dank is groot!!!!

Goede producten snelle levering doen wat ze zeggen

Verschillende producten al besteld . Nette levering goed verpakt en snel geleverd. 1x foute levering gehad dit werd snel en in overleg opgelost . Fantastisch bedrijf waar de klant op de eerste rij staat .

Makkelijk te bestellen en een snelle levering!!

Makkelijk te bestellen en een snelle levering !!

Correcte levering.

Ook goed telefonisch bereikbaar.

Leuke mensen

Proberen het zo goed mogelijk voor je te regelen. Maar ook zij hebben Post.nl niet in hun macht.

Leuke koelkastmagneten voor een scherpe prijs.

Naast een grote variatie aan magneetjes een fijne en snelle service.

Geweldige service en mooie shirtjes

Aangeraden! Ik ben erg blij mee met mijn bestellingen!

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem