Doppenvangers met opdruk besteld. Deze werden snel en naar tevredenheid geleverd. De prijs is ook oké. Zo kun je een leuk gepersonaliseerd cadeau geven.

Leuke artikelen, snelle levering.

Veel keus, goede kwaliteit en niet duur.

Prima geregeld

Duidelijk en vlot geregeld

Gezellig...

Leuke Hollandse artikelen voor een leuke prijs. Snelle en nette levering..!!

Kleiner dan de maat

Voor een creatieve opdracht bestelde ik maat 24 (hobbyklompjes). De klompen waren vele malen kleiner dan de gebruikelijke maat 24. Erg jammer.

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Laat in de middag besteld, v volgende dag al in huis! Zeer snelle levering, goede kwaliteit. Zelfs nog een paar sokken kado erbij, helemaal top!

Mooie shirts

Verkeerde shirt ontvangen geen retouradres,pakbon, rekening of wat dan ook bij de levering.

Gemengd gevoelens

Verkeerde hoodie (opdruk en kleur) ontvangen. Echter hoodie mogen houden en geld terug ontvangen omdat ruilen geen optie meer was (persoon vloog volgende dag naar Amerika).

slechte ogen

~Deze firma levert snel, maar wel slecht uit. Vaak zijn artikelen niet op voorraad of worden er dingen geleverd die je niet besteld. Ook zijn artikelen niet elke keer hetzelfde, zelfs als je hetzelfde artikel opnieuw besteld wijkt het fa van vorm of kleur. dat geeft een rommeltje in mijn winkel.

Ruime keuze, snelle en nette bezorging

Goede service erg beleefd en goed behandeld een aanrader!!

Goed product , snel geleverd

Goed product , snel geleverd

Goed en snelle.levering en goede prijs!

Goeie zaak, verkeerde klompen gekregen en heb gratis nieuwe gekregen

Verkeerde maat klompen bezorg gekregen maar binnen een werkweek nieuwe gratis klompen gekregen

Snelle levering, goed verpakt. Erg mooi

2 mooie tegels besteld. Mooi bedrukt en mooi van kleur

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, het bestelde was van goede kwaliteit, zelfs nog net een extra cadeautje erbij! Erg leuk!

Vraagtekens....

Ik bestelde twee grijze T-Shirts maar ontving twee witte! Bovendien elk van een ander merk. De shirts zijn erg dun bovendien. Dusssss klompjes..... !? vraagtekens....

Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst, ik heb het nog niet ontvangen bezorging al twee keer geannuleerd en op moment nog niks gehoord. Aanpassing review Dag klompjes.com hier bij pas ik mijn review aan, jullie hebben het meer dan goed gemaakt, ik heb binnen 2 dagen een nieuwe gekregen ik ben zeer tevreden met het product wat jullie geleverd hebben. Gr H Visscher

Kwaliteit en service

Mooie kwaliteit kleding en de service was snel en prettig. Snelle verzending.

Verkeerde bestelling ontvangen maar prima opgelost.

Verkeerde sokken

Teleurstelling! Online gekocht en betaald. Vervolgens 2 weken lang geen bericht. Laat geleverd en dan ook nog totaal andere sokken.

Besteling werd snel bezorgd maar helaas bleek een t-shirt niet het t-shirt dat ik had besteld. Jammer want was een cadeau voor iemand in het buitenland. Na contact werd dit meteen hersteld en had ik nog voor mijn reis naar het buitenland het bestelde t-shirt binnen. Het andere t-shirt mocht ik houden ne hoefde niet retour terug!

Goede kwaliteit

Snelle levering, kwalitatief goed compleet product!

De kleinkindjes gaan ze versieren, op tekenen en inkleuren. Ze zijn er super blij mee. Mss dat ik later, voor elk hun eigen maat bestel, kunen ze hun eigen blokjes maken. Bedankt

Echt mooi

Hele mooie en sterke klompjes voor onze vrienden in Engeland. Mooi afgewerkt

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem