Snelle levering,

Goede communicatie, optijd geleverd en de kwaliteit lijkt prima. Het heeft mij tijd en transportkosten naar Amsterdam bespaard.

Vaker gedaan.

Zeer mooi heeft niet iedereen.

Super goed spul snel gelevert

Gewoon de klompen die ik al lang had.lastste ,,9 jaar mee gelopen. Wou er een kopen in zeeland, maar die die ze zelf maakt is ziek en kon ze niet meer maken. Toen kwam ik hier perfect zelfde genoeg kleuren enz. Nu ook voor de vrouw een genomen. Hollands tegeltjes klompen

Super service

Mijn bestelling was beschadigd en er werd meteen een nieuw tegeltje opgestuurd.

Toen mijn bestelling thuis binnenkwam bleek dat niet alles juist was. Ik ontving een ander kussend paar dan besteld, en een verkeerde maat. Contact opgenomen, en direct werden de juiste items nagezonden. Goede service. Zou er zeker nog eens bestellen.

Mooi product, snelle levering!

Good quality

Very good quality, fast delivery and we also received as a gift a pair of socks. Very glad that I ordered from them.

De bestelde artikelen werden vlot geleverd en toen er iets ontbrak, ontving ik dat de volgende dag. Uitstekende service.

Goed!

Mooie en goede kwalitatieve spullen. Een leuk extra erbij, vond dochter ook erg leuk! Mooie to go bekers worden vaak gebruikt hier. De drinkflessen worden hier dagelijks gebruikt in huis en buitenshuis.

zeer goed

bestelling opvang op tijd ..klein probleem goed opgelost.

Helemaal goed

Voor baby kleine slofjes besteld Levering helemaal volgens plan Klompslofjes zijn enig

Top bedrijf met top service.

Goed en eerlijk bedrijf waar goed gecommuniceerd wordt. Door een klein misverstand met een bestelling, werd er direct actie ondernomen om het snel op te lossen, iets waar veel bedrijven van kunnen leren

Supersnelle prima levering

Levering was supersnel. Bestelling voldeed boven verwachting.

Super, netjes geleverd, snel en prachtige klompjes❤️❤️

Helemaal blij

Snelle verzending

Ik heb een aantal klompen sleutels hangers besteld, om uit te delen als we op rondreis met de LandRover in Scandinavië zijn. Deze zijn snel en netjes geleverd. Ook zat er een paar gratis oranje sokken bij :)

Snelle levering en goed verpakt

Heel leuk dat er bij de bestelling nog een leuke attentie zat

Werd, teruggebeld, na een onbeantwoorde oproep. Daarna keurig geholpen. Echt uitmuntend.

Snelle leveringen

Al vaak besteld elke keer weer verbaast om de snelle leveringen

Bestelling niet compleet

Helaas is onze bestelling niet compleet, er missen 6 houten tulpen van 33cm. Hoop dat het bedrijf ze snel kan na sturen.

Snelle levering, mooie souvenirs,

Fijn dat aantallen zelf te bepalen zijn

Prachtig mooie klompen!

Gemakkelijke bestelling gedaan via de site, en keurig op tijd ontvangen. De kaas klompjes zijn goed ontvangen.

Tegels goed verpakt en snel geleverd en dat voor een leuke prijs in verhouding met andere sites. Ga zeker nog meer tegeltjes bestellen!

Jammer

Niet de kleur gekregen die ik wilde. Ik had rood op mijn lijst gezet, kreeg ik wit. Ik heb jullie al een mail hierover geschreven maar nog niks terug ontvangen. De andere houten tulpen waren wel goed van kleur. De houten tulpen zijn kleiner die ik al een aantal jaren bij jullie bestel. Helaas.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering. Product keurig verpakt en precies zo als op de site aangegeven. Alles dus helemaal goed

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem