Gewoon top alles klopt

Goede overzichtelijke website, makkelijke betaling en stellen levering. Wat wil men nog meer? Top service

Mooi product en snelle levering.

Blij mee

Goede service vlotte levering

Snelle reactie mijn vraag en direct mijn wensen opgepakt.

Erg leuke dingen,snele verzending

Snel,goed,profesionel

uitstekende service

Heel plezierig en heel professioneel. Snelle correctie van foute bestelling en ook snelle terugbetaling.

Slechte 2de levering.

Het eerste pakket kwam snel aan, maar helaas het was er maar 1. Nu wacht ik nog steeds op het 2de artikel. Wat wel al betaald is. Hoop dat het nog gebracht word

Bestelling snel en goed ingepakt ontvangen.

netjes afgeleverd

leuk

Goed overzicht, prima prijzen en snelle levering. Niks mis mee.

Goed quality en voor verzending heel snel . Geen probleem voor als en ik krijg extra ijskast magnet en dank jewel. Heel veel dankjewel en ik wel breng voor mijn familie en vrienden in Indonesië .

Fantastische service

Na een vraag, goed geholpen. Snel geleverd en mooie producten!

Prima bedrijf!

Prima bedrijf, mooie oranje klompen, dus wat willen we nog meer? :) Zou leuk zijn dat Nederland de EK gaat winnen!!

Prima geholpen , snelle bezorging , mooie klompjes

Doen wat ze beloven

De website is makkelijk te vinden. en gemakkelijk te bekijken. Na een e-mailtje doen ze wat ze beloven. Daarom 5 sterren

Kwaliteit bezorgd in snelle tijd

De bestelling ging makkelijk en snel. Prijzen waren redelijk. Bezorging heel snel en veilig. Ik kan geen min punt vinden. Ging gesmeerd!!

Geweldige snelheid van bezorging

De ene dag besteld,de andere dag in huis,en precies op tijd.

Tot 2x toe verkeerde/incomplete levering.

15 klompen sleutelhangers besteld en een gepersonaliseerd tegeltje ontvangen. Gebeld en mailtje gestuurd en de bestelling zou opnieuw verstuurd worden. Na aantal dagen de bestelling ontvangen, echter was de bestelling toen incompleet, 12 stuks ipv de bestelde 15 stuks, 1 kleur ontbrak. Dus weer een mail gestuurd.

Klompeet in alles!

Nette en snelle levering van kwaliteit en maatwerk!

Overzichtelijke site, scherpe aanbiedingen en snelle levering

Makkelijk te bestellen en te betalen, je krijgt mails met follow up dus je weet precies wanneer bezorgd wordt. Prima product en voor aantrekkelijke prijs.

Betaalbaar en snelle levering

Betaalbaar en snelle levering en leuke tasjes

Super schattige klompjes en snelle verzending!

Goeie en snelle service

Snel en goed geregeld.

Lang wachten

Ik moest 10 dagen wachten voordat mijn bestelling aankwam. Als ik hen niet had gebeld, was mijn bestelling waarschijnlijk nog steeds niet geleverd. Ik weet niet wat het probleem was, en ik ben ook niet gedetailleerd geïnformeerd.

Mooie producten en snelle levering

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem