Prachtige klompen

Vlotte en nette aflevering. Met een leuke tas erbij. Heel blij mee.

Super!!

Super service, snelle bezorging. Zéér tevreden met mijn zwarte tripklompen met kappen!!

Top helemaal wat we verwacht hadden..

En snelle levering.

Snel geleverd en goede nazorg!

De volgende dag al mijn order binnengekregen. Was helemaal top alleen hadden ze de verkeerde kleur en maat klompen geleverd. Even gebeld naar ze en een email gestuurd met wat het wel moest zijn en de volgende dag had ik ze al binnen. Supersnelle reactie houd ik wel van!

Anneke en correcte levering

Leuke klompjes

Mooie producten

Duidelijke site, makkelijk te bestelllen, vlotte levering. Leuke attentie bij de levering, wat een verassing. De bestelde magneet molentjes zien er erg mooi uit, zeer solide. De bestelde producten worden op gestuurd naar Amerika.

Snel

Snel

snelle, goede levering

grote keuze

Perfecte service

Na het verwerken van mijn tegeltjes lieten de afbeeldingen los. Balen maar gelukkig kreeg ik ze allemaal nog eens gratis opgestuurd. Super netjes dat ze dit gelijk hebben gedaan zonder gedoe

Prettige en snelle service.

Prettig contact via de mail over het verloop van mijn bestelling. De bestelling werd in goede staat geleverd en was precies zoals ik het verwacht had.

Snel en goed

Snel en goed

Leuk bedrijf

Wat een leuke spulletjes! Netjes geleverd en prima kwaliteit. Echter de one size fits all sokken was maat 36/41. Maar dat mocht de pret niet drukken haha! Bedankt!

Nice clogs

Very beautiful and good quality of clogs.

Op tijd geleverdzoals afbeelding, goed verpakt

Super en mooie levering

Super mooie klompen ontvangen, mooi in de lak. Levering is prima en netjes verlopen. Bij herhaling zeker een goede keuze.

Er was een aantal te weinig verstUurd. Direct zelf gemaild en dat werd ook weer direct opgelost. Goede service

Fantastisch leuk t-shirt

Nog nooit zo'n leuk, grappig Delfts blauw shirt gezien. Niet oubollig, niet kitsch, niet cliché, maar gewoon leuk en grappig.

mooi eindresultaat, stroef contact

Mijn bestellingen waren zoek geraakt. Ik heb zelf aan de bel getrokken waar mijn bestelling bleef. Na aangeven van mijn bestelnummers moest ik opnieuw mijn logo doorsturen want het was weg..... Maar aan de andere kant kon ik er nog zo een paar bij bestellen, dat was geen probleem. En nadat het opgelost was had ik mijn bestelling vrij snel binnen.

Mooie T-shirts voor een heel schappelijk prijsje.

Mooie T-shirts voor een heel schappelijk prijsje. Snel geleverd ! Prima service.

Geweldig mooie klompen

Super snelle levering mooi ingepakt als je met naam koopt . En een heel goed contanten lijn

Goede kwaliteit, geweldige service

Het Klompjes.com team levert altijd goede kwaliteit producten en helpt altijd snel met het leveren. Ik ben al meerdere keren aan de late kant geweest met bestellen ivm een evenement. En het team was erg behulpzaam en zorgde ervoor dat de bestellingen op tijd binnenkwamen!

makkelijk leuke dingen te bestellen

De keuze is ruim, het bestellen ging makkelijk alleen PostNL bracht een kink in de kabel. Het pakket werd 3 dagen te laat geleverd in een beschadigde doos terwijl er een sticker met BREEKBAAR op aangebracht was.

Kan niet beter

Snel binnen . En kreeg er ook nog leuke sokken bij

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem