Was goed. Jammer was artikelnummer SH0033 dubbel geleverd.

Na tel. gesprek verder prima geregeld.

Besteld en snel geleverd. Top, en goede prijzen.

hele slechte afwerking binnenkant klomp

heb eerder bestelt niks aan de hand nu lijken het wel B of C kwaliteit de binnenkant is heel ruw sommige stukken uitgehold en zijkanten bovenkant klomp is ongeveer 8 0f 9 mm dik nu amper 3 mm en moest eerst flink schuren zat vol met splinters amateurwerk jammer

No response

Wrote twice about return of the order but received no response at all

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd!

Heel goed, product is ook uitstekend, zeer tevreden!

Die Schläger sind schlecht verarbeitet

Einer der Schläger war nicht verschraubt. Er war schon bei der Lieferung in 2 Teile.

Snelle service, goede spullen

Snelle levering en leuke klompjes

Een aantal klompjes besteld ,werden snel geleverd . Klompjes zagen er erg leuk ,en er zat een leuke verrassing bij . Een paar sokken

Produkten heel snel gekregen en ze zijn ontzettend schattig en mooi. Kleurrijk.

Prima website

Levering haperde alleen wat doordat de bezorgdienst een probleem had.

verkeerd artikel geleverd!

wacht nog op oplossing! Het is prima opgelost, de klompjes gaan met een rood wit blauw lintje, aan een met snoep gevuld zakje mee naar Spanje!

Ben heel tevreden

Prima levering

Mijn bestelling was snel en goed over en de bestelde mokjes zijn erg mooi. Er zat zelfs nog een aardigheidje in de doos. Erg leuk.

Fantastisch!

Leuke spullen, snelle levering, goed verpakt koop hier al jaren.

Zeer tevreden.

Snelle levering en mooie verpakking.

Snelle levering, niet wat ik zocht, wacht nog op geld retour

De bestelde klompjes waren niet wat ik zocht. Bij andere websites worden bij de aangegeven maat grotere klompjes geleverd. De levering was wel snel. Heb de klompjes retour gedaan maar wacht nog op het retourbedrag.

werd verrast met een extraatje

Heel snel geleverd, goede prijs en ik

Regelmatig terugkomende happy customer ;-)

Ik heb al diverse grote bestellingen bij Klompjes.com gedaan en mijn klanten zijn altijd erg blij met de stroopwafel boxen. Service is altijd goed, snel schakelen als er iets speciaals gevraagd wordt, dus een echte aanrader. Bedankt weer team Klompjes.com Ik ga volgende week weer 55 buitenlanders blij maken met een lekker geschenk! Liefs, Yvette

Fantastisch, wat een snelle levering!

Ik zou in eerste instantie op Schiphol kijken voor Nederlandse souveniertjes om in het buitenland tijdens een lange reis weg te geven. Plots schoot mij vlak voor vertrek te binnen of er online het één en ander te koop zou zijn. Ik heb nog snel’s avonds een veelvoud aan souveniertjes besteld, en de volgende ochtend kreeg ik bericht dat het al was ingepakt! Top service noem ik dat. Zeer tevreden!

Alles was op tijd en goed bezorgd.

Ik ben net klant dus heb ik niet wel ervaring.

Alles goed ontvangen! Leuke sokken cadeau gekregen :)

Alles goed ontvangen! Leuke sokken cadeau gekregen :)

Top is wat het is

Leuke sloffen voor canadese fam.

Leuke producten, snelle levering

Alles ging naar wens

De afdruk komt niet overeen wat de site zegt

Als je op de site zegt ik wil op de achterkant mijn tekst hebben krijg ik het op de voor kant.

Cool

Everything is fine: good price, fast delivery and the quality of the product corresponds to the description. And an additional small gift... It's very nice.

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem