Leuke weggeef klompjes voor mijn Japanreis

Veel leuke reacties in heel Japan; daar is het het geven van fooien onbeleefd. Dus geef ik overal een klein Hollands souveniertje. Succes verzekerd!!

Precies wat ik gehoopt had.

Snelle bezorging en het product kwam overeen met de omschrijving/foto.

Ik had eigen ontwerpen gestuurd voor op de das klompjes. Ze waren echt heel mooi geworden. En ook super snel klaar. Heel blij mee

Prachtige klompen goede service

De bedrukte klompen waren snel binnen en zagen er top uit! Ik had via de mail een vraag gesteld over de levertijd, kreeg dezelfe dag nog antwoord.

Top levering

Helemaal goed en supersnel !

Goedverzorgd mooie producten

Snel, en goeie oplossing

Het pakketje werd zeer snel geleverd. Helaas verkeerde kleur gekregen, maar dat wordt direct opgepakt en heel netjes opgelost!!

Leuk moederdagcadeau

Ik kreeg wat ik bestelde: Een schattig en betaalbaar moederdagcadeautje. Keurig verzorgd. Ik ben er heel blij mee. Bedankt!

Leuke tegels. Goed en leuk verpakt. Goede service.

Hele leuke collectie. Waarvan ik er heel wat besteld heb. Keurig netjes verpakt. Er ontbrak helaad 1 tegel bij de levering. Ik schreef een mailbericht en tadaa volgende dag nageleverd. Supergoede service.

Snelle levering en het ziet er goed uit

Snelle levering en het ziet er goed uit

prachtige klompjes

Echt hele mooie klompjes besteld. Een echte aanrader!

Snelle levering en leuke tegeltjes

Ik heb via de site een aantal tegeltjes besteld. De tegeltjes zijn veilig per stuk verpakt en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden

Quick delivery, affordable products as described

No complaints and would definitely recommend!

Heel blij

Een mooi verzorgd produkt

Leuk tegeltje! Opdruk is minder mooi dan verwacht.

Het zijn hartstikke leuke tegeltjes. De opdruk is echter minder mooi dan ik dacht. Er zittenheke dunne rode lijnen door de blauwe opdruk. Van veraf zie je het niet, maar van dichtbij wel. Dat is jammer. Ik zou daarom niet nog een keer bestellen.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Af nel geleverd, alleen jammer dat de mix klompjes niet meer gemixt worden, heb maar drie kleuren gekregen

3 paar prachtige klompen besteld ter versiering van de tuin. Ook de thema chocolaatjes. De bestelling kwam binnen twee dagen binnen. Een kadootje om uit te pakken. Zeer tevreden.

All exactly as expected

I got box full of klompen and souvenir bags. All good quality, price and looks cute. I am very happy.

Leuke spulletjes voor een goede prijs en snel geleverd. Vond het ook fijn dat ik kon kiezen voor DHL of Post.nl. DHL heeft namelijk mijn voorkeur.

Heel leuk fietsje .

Heel leuk fietsje voor een leuke prijs. Snelle levering.

Zag er netjes uit zoals beschreven.

Slecht

We bestellen de maar 43 , en jullie leveren gewoon maat 45 , of jullie zijn er serieus niet mee bezig of 43 was er niet meer en sturen dan maar wat anders, als jullie even hadden gereageerd hadden we misschien wel een andere kleur kunnen kiezen ,

Mooie kwaliteit, snelle bezorging

Heel mooi tegeltje besteld en snel ontvangen. Ben er superblij mee.

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem