Hele goede service en snelle levering!

Hele goede service en snelle levering!

Kan niet beter!!!

Super snel bezorgd elke keer en goede kwaliteit!

heel vriendelijk en snel alles opgelost. hele fijne service!

een goede ervaring

Mooie klompen

Mooie klompen, je ziet niet dat het een tweede keus is, snelle levering

Snelle levering en mooi product

Mooi uitgevoerd conform het voorbeeld. Snelle levering.

Gewoon goed

Goed zoals omschreven

Een blijde vrouw.

Zeer goed.

Nog even afwachten

Op de site stond 2 weken levertijd, maar een paar dagen later had ik een pakketje binnen. Ik heb €4,95 betaald aan bezorgkosten, voor een pakketje wat door de brievenbus past. Helaas was het product ook niet het geen wat ik besteld heb. Verkeerde opdruk. Gelijk gebeld, Meneer van de klantenservice zei. Stuur maar een mail. Dit gedaan, alleen heb ik niets meer gehoord. Dus op dit moment geen goede ervaring met deze site. Inmiddels contact gehad, er is een nieuw product onderweg. Nu nog afwachten of het de juiste is.

Super snelle levering

Super snelle levering. En ik had een vraag gemaild bij mijn bestelling en daar is aan voldaan. De pennen met draaiende bloemen zijn ook geweldig!

Snelle levering, goed product.

Het was net zo mooi als op internet te zien was.

Klompen zien er goed uit, levering ook geen probleem.

Besteld en de volgende dag worden ze geleverd maar omdat Post.nl de levering doet en vervolgens zegt dat ze het pakket niet af hebben kunnen leveren moet je de volgende dag het pakket zelf ophalen bij een post.nl punt .

Nederlands leukste kado’s

Mijn fam uit Canada is hier 2 weken, ik hoor al maanden we gaan wel tulpen kijken he… Dus bestelling bij klompjes.com eeuwig durende houten tulpen gedaan , voor de mannen een blikopener en trommel voor hollandse stroopwafels. Het perfecte kado toch:)

Mooie klomp alleen een gepiel met dat leertje.

Top trip!

Trip-klompen besteld, tot mijn verrassing geleverd met lederen wreef band en bijpassende schroeven...top! Kan weer in stijl om de keet heen trippelen.

Top product

Prima kwaliteit, snelle levering en leuke prijs

Makkelijk te bestellen, vriendelijke en vlotte communicatie en prachtig eindproduct!

1 paar klompen besteld waarop mijn eigen logo gedrukt kon worden. Ik was heel benieuwd aangezien de prijs hiervoor echt laag is. Na het bestellen bleek het bestand van mijn logo niet goed gedrukt te kunnen worden, daarover een mailtje gehad. Toen ik een ander bestand heb opgestuurd werden na 2 dagen de klompen bezorgd. Ze zien er prachtig uit, de maat is perfect en de kwaliteit is heel erg goed! Enorm tevreden.

De bestelling wordt direct prima afgehandeld!

Fijn contact, en wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling tot aan het afleveren! Een 10 voor alles!

Prima klantenservice

Ik had 200 houten tulpen besteld, maar levering vertraagde omdat er in de verwerking iets niet goed was gegaan. Na contact te hebben gezocht met klompjes.com werden deze alsnog ASAP verstuurd. Na aankomst bleek dat er maar 193 tulpen waren geleverd. Wederom contact gezocht met klompjes.com en per ommegaande werden de "missende" tulpen weer verstuurd. Bij aankomst bleken het deze keer zelfs 8 tulpen te zijn. Dus ondanks dat de order niet meteen goed is afgehandeld, is e.e.a. zeer correct en adequaat opgelost.

Snelle levering en cadeautje ervij

De levering van mijn bestelling was de volgende dag al en ik kreeg er gratis sokken bij. Top!

Wat ik ervan verwacht had en zeer snelle levering

De sloffen werden snel en correct geleverd. Maat tabel klopt.

De bestelling was niet op tijd en toen hebben ze heel adequaat gehandeld! Fijn

Heb voor mijn reis naar Japan, verschillende kadootjes gekocht om daar weg e geven. Prima kwaliteit, snelle levering

Teleurgesteld

Op het plaatje van de webshop staat een klomp afgebeeld maat 45 . Dus verwacht je een grote klomp . Helaas was de klomp die ik had ontvangen maatje 36 dus echt een heel stuk kleiner dan de afbeelding. Jammer , had ik dit geweten had ik het niet besteld . Ook kan je de doppen, als de klomp is vastgeschroefd lastig uit de kleine klomp halen . Klomp/doppenvanger is wel een leuk idee , maar een aantal maten groter had zeker veel leuker geweest.

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem