Duurt heeeeeel lang

Mooie klompjes ben er uiterst te vreden over en niet duur Ik had 27 feb besteld en 23 maart pas geleverd na dat ik een e-mail gestuurd had kreeg ik pas een reactie e-mail retour Er Werd verteld dat ze besteld moesten worden kan gebeuren maar laat de klant dat dan ff weten dat is wel zo netjes

Zeer goede service en ik kan bellen. Dat vind je nergens meer en dat is een absoluute 10

Zou er zeker anderen aanbevelen.

Goed te woord gestaan bij de navraag wanneer het geleverd zou worden.

Tegeltje kever

Gaaf tegeltje ontvangen van de kever mijn vriend is er erg blij mee

top

3paar dubbel klompschoentjes als kadootje gekocht en het delfts blauw blikje met stroopwafels werden zeer gewaardeerd, snel geleverd goede kwaliteit van producten erg blij

Super kwaliteit en service

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle en goede service

Leuke cadeautjes voor kleine prijzen

Er was een artikel verkeerd geleverd. Dit werd snel opgelost door het opsturen van het juiste artikel. Goede service.

Heel slecht!! De verf laat los ik dacht dat het ingebakken was .

Met het schoonmaken van de tegels, laat de verf los van de zeefdruk.

Great quality

I did not receive my order

my letters are not answered, the order was sent, but it was not delivered to me. After 2 letters, the problem has not been solved. I have no souvenirs and the money has not been returned

• Would you recommend us? No

Professioneel!

Ik stuurde een bestelling vanuit Nederland naar Frankrijk. De bestelling had ik op de 13e besteld. En werd aangegeven dat de ontvanger op de 18e zou ontvangen..estimated time. Maar mijn zus ontving op haar verjaardag op de 16e. Dus goed op tijd. Dankuwel Klompjes.com..goed werk geleverd!! De producten zijn allemaal goed ontvangen...met: WOW!!! Succes klompjes.com!!

Excellent and very efficient service

Excellent and very efficient service

Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding. Perfect om als cadeau mee te nemen naar het buitenland.

Snelle, adequate afhandeling van de bestelling.

Handige site, bestelling is makkelijk te plaatsen, snelle afhandeling.

Kreeg verkeerde klompen , gebeld en mail gestuurd en niks weer gehoord

Kreeg verkeerde klompen , gebeld en mail gestuurd maar niks weer gehoord. Inmiddels op een goede manier opgelost . Geweldig

top bedrijf snelle levering en kwaliteit

bestelling van klompen met logo gedaan, snel geleverd en van hoge kwaliteit zou zeker nog een keer bestellen!

Geweldig!

Tot nu toe altijd uitstekende ervaringen gehad. Altijd snel verstuurd en klomp sloffen zijn van goede kwaliteit

Uitstekende communicatie en leuke artikelen

Ik heb mooie sleutelhangers (klompjes en molentjes ontvangen)! Heb eerst gemaild en Rob heeft meteen gereageerd. Super vriendelijk. Ook nog leuke verrassingen meegestuurd in het pakket. Ik vermoed bij een bestellingen boven een bepaald bedrag. Top service!

Goede ervaring met dienstverlening.

Prima ontvangst van goede, kwalitatieve, spullen. Ondertussen prettig telefonisch contact gehad. Aan te bevelen voor meer representatieve cadeautjes!

schattige sleutelhangers en snelle bezorging!

Voor mijn Nederlandse taallessen als afsluiting deze leuke sleutelhangers gekocht voor de cursisten. Superleuk om echt iets Nederlands te geven!

Prims

Bestelling laat ontvangen

Probleem met pakket. Erg laat, maar ontvangen

Goed product

Mooie houten tulpen besteld voor ons bedrijf : Internationale Vrouwendag. Snel geleverd en tevreden over de goede kwaliteit!

Goed aanbod van Holland promotie artikelen

Al jaren koop ik hier tulpen; klompjes voor buitenlandse golftoernooien. Betaalbaar en leuk. Snel geleverd ook!

Goed product, snelle levering

Aan te bevelen!