Leuke tegeltjes voor een mooie prijs!

Ik wilde ergens anders tegeltjes bestellen met een unieke print, maar daar vragen ze €45,- voor een tegeltje van 13x13 cm. Dus hier dan ook een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke eigentijdse printjes met een ouderwets concept. Er was iets mis gegaan met mijn bestelling maar dit werd snel en netjes opgelost! Blij met mijn tegeltjes!

Snelle levering. Duidelijk in communicatie over bestelling!

Snelle levering en duidelijk in communicatie over bestelling, top!

Super service en echt leuke spulletjes

Het postpakket was niet geleverd, en de klantenservice heeft me super goed geholpen en direct een nieuw pakket gestuurd

Super snel

Binnen 40 uur na de bestelling geleverd

Zeer goede aankoop

Klompjes aangeschaft. Zien er buitengewoon goed uit en de verdere afhandeling was uitstekend.

Top verzorgd en snel bezorgd.

Top verzorgd en snel bezorgd.

Zaten aardig wat niet mooie bij maar is goed en mooi opgelost

Geweldig !

Na mijn bestelling te hebben ontvangen, bleken wij zelf een fout te hebben gemaakt, deze is razendsnel en zonder verdere kosten voor mij hersteld door Klompjes.com, kortom helemaal geweldig !

Snel

Duidelijk te vinden en snel geleverd

Ik bestel en volgende dag woord geleverd echt super top en super fijn

Uitstekende service (+ wat extra's)

Ze zijn al zo goedkoop en als extra was er bij mijn bestelling een Amsterdam tas en 2 paar Amsterdam sokken toegevoegd, gratis!

Super service. Very fast! Next day. Thank you very much!

Lekker warm

Super good

Nice products and kind attention.

Das sind sehr schöne Tulpen,ich bin sehr begeistert!

Goede prijs, zeer snel geleverd . En de klompen waren goed verpakt.

Snel eb goed

Vandaag besteld volgende dag goed en niet te duur product in de brievenbus.

Leuke producten, netjes geleverd

Super aardige mensen, snelle levering.

Snelle levering, zelfs op de valreep hebben ze ons nog voorzien van een doosje klompjes welke we kunnen uitdelen tijdens onze reis.

Fantastisch product dat mensen in het buitenland blij maakt.

Ik heb tot nu toe drie keer 50 klompjes sleutelhangers gekocht om mee te geven aan mijn zonen als ze naar het buitenland gaan. De eerste bestelling is meegegaan naar Kaapstad, Zuid Afrika, de tweede bestelling wordt nu uitgedeeld tijdens een rondreis door Zuid Amerika en de derde bestelling gaat in maart mee naar Costa Rica. Het geven van een klompjes sleutelhanger is een klein gebaar maar kweekt heel veel goodwill. Mijn zoon die op dit moment met zijn vriendin rondreist door Zuid Amerika appte: "Mam, dit was een supertip! Mensen zijn er zo blij mee."

Ontzettend goede en snelle service!

Zo klantvriendelijk geholpen toen ik, na het afronden van mijn bestelling, er een dag later nog wat aan toe wilde voegen. Zonder vraag/opmerking is het netjes zonder extra verzendkosten nabe,orgd. Echt top!

Geweldig leuk die klompjes sleutelhangers

Heb een zak van 100 sleutelhanger klompjes gekocht om ze uit te kunnen delen onderweg binnenkort op trekkingtocht. Geweldig leuk, vlot geleverd.

Top service !!

Hele leuke delfts blauwe tegels en goeie service

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem