Mooie spullen besteld en snel binnengekomen.

Ik ontving mijn bestelling na 1 dag. De bestelling klopte niet helemaal, dus ik heb contact gezocht en de dag erna ontving ik meteen het ontbrekende product. De te veel ontvangen andere producten mocht ik houden. Het contact was erg vriendelijk en ik ben heel tevreden met deze oplossing. Bedankt, Klompjes.com!

TOP SUPER SNELLE LEVERING

Zelfs ind e drukke tijd voor kerst houdt dit bedrijf zich aan de leveringsafspraken echt top! Ook de producten zijn zoals getoond op hun website

Niet zo als het hoort de sticker laat nu al las van de klopt zou eigenlijk onder de lak moeten zitte

Ik hoor graag hoe of wat

Producten zoals verwacht en snel en goed geleverd.

Netjes en snel

Snel geleverd. Product is netjes.

Goede producten voor een scherpe prijs.

Goede producten voor een scherpe prijs.

Mooi optijd geleverd, netjes verpakt, en de verpakking ziet er super leuk uit

Super en snelle levering

Mooi product ook al was het tweede keus

Mooie producten, goed verpakt en snel geleverd

Blij met deze originele kado’s, Goed verpakt en snelle levering!

Tegeltje kever wat gaaf!!

Voor mijn man een tegeltje met kever design besteld Wat gaaf!!!! Gisteren besteld vandaag ontvangen Ga zo door klompjes.com Zeer tevreden klant Cindy

Uitstekende service

Snel en correct afgeleverd

Weinig meer aan toe te voegen

Precies geleverd zoals verteld.

Het was een goede ervaring en koop vaker nog meer.

Snel in huis

Klomp pantoffels voor mijn dochter besteld Was een groot succes Hartstikke goede kwaliteit

Netjes afgeleverd

Faster!!

...

• Você nos recomendaria? sim

Zoals verwacht, snelle levering, goed product

Ondanks dat ik het verkeerd had gedaan. Hebben ze toch nog geleverd. Helemaal super. Bedankt klompjes.com

5 klompjes besteld als decoratie. 1 was apart 2 waren als zetje verpakt. als verrassing zat er nog een klein kadootje verstopt bij de klompje. Heel blij mee, levering was snel. Goed verpakt

precies was werd beloofd

Vandaag besteld, morgen in huis klopte precies. Wat ik bestelde was helemaal naar wens

Een bestelling leek niet op tijd bezorgd te worden, maar na telefonisch contact werd dit goed opgelost.

Snelle levering en goed product

Geleverd volgens toezegging. Sloffen zijn erg mooi.

Snelle service en levering

Makkelijk te navigeren via de website om producten te vinder en een goede keuze voor gebruik van bezorg dienst.

Uitstekende service

I zakje met snoepjes zat stuk in de doos ( waarschijnlijk met vervoerbedrijf) gebeurd. Na mailtje meteen een nieuw zakje toegestuurd gekregen. Top!

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem