Slippers

Goede sevice, teruggestuurde bestelling alsnog geleverd

De door het afhaalpunt teruggestuurde bestelling is na een telefoontje (ik werd teruggebeld :)) en een email alsnog, zonder extra kosten, bezorgd op mijn huisadres. Bedankt voor de goede service!

helemaal geweldig

super hulpzaam

Goede ervaring en een hele snelle service

Kwaliteit, goedkoop en snel!

Snelle levering en mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Geweldig!

Snelle verzending en goede oplossing na incomplete bestelling. De communicatie was helemaal top! Een volgende keer zal ik absoluut weer overwegen hier een bestelling te plaatsen.

Komen alle afspraken na en product is van goede kwaliteit.

Top ervaring. Geen op of aanmerkingen!

Top! Aanrader!

Hele mooie kwaliteit tulpen Snel geleverd Blij mee!

Goede en snelle service.

Vlotte levering.

Super snelle levering

De cadeautjes zijn goed ontvangen voor onze Spaanse vrienden. Mega snelle levering heel fijn!

Ik had een armbandje niet ontvangen en daarover gebeld. Ik werd direct terug gebeld en de armband werd direct nagestuurd! Wat een professionele service

Snelle en duidelijke antwoorden op vragen en pakket lag netjes klaar toen ik het kwam ophalen

Mooi

Mooie klompjes voor een goede prijs

Mooie klompjes. Snel verzonden

De klompjes zien er goed uit. Erg leuk om mee te knutselen

Snelle en goede levering.

Na de bestelling, duidelijk en snel een steeds een mail met een update over de levering van de producten. Product kwam goed verpakt aan.

Goede Service & Snel

Duidelijke website & mooi assortiment

Goede ervaring

Snelle levering netjes verpak,

Leuke weggeef klompjes voor mijn Japanreis

Veel leuke reacties in heel Japan; daar is het het geven van fooien onbeleefd. Dus geef ik overal een klein Hollands souveniertje. Succes verzekerd!!

Precies wat ik gehoopt had.

Snelle bezorging en het product kwam overeen met de omschrijving/foto.

Ik had eigen ontwerpen gestuurd voor op de das klompjes. Ze waren echt heel mooi geworden. En ook super snel klaar. Heel blij mee

Prachtige klompen goede service

De bedrukte klompen waren snel binnen en zagen er top uit! Ik had via de mail een vraag gesteld over de levertijd, kreeg dezelfe dag nog antwoord.

Top levering

Helemaal goed en supersnel !

Goedverzorgd mooie producten

Snel, en goeie oplossing

Het pakketje werd zeer snel geleverd. Helaas verkeerde kleur gekregen, maar dat wordt direct opgepakt en heel netjes opgelost!!

Dr Huber Noodtplaats 6

7001DT Doetinchem