Mijn dochter helemaal blij met de glitter regenlaarzen vallen goed op maat en snelle levering volgende dag al in huis

Snelle levering en kwaliteit schoenen, heel blij mee!

Altijd mooie schoenen van goede kwaliteit.

Mooie schoen en

Snel besteld en geleverd, schoenen passen goed en zien er mooi uit.

Genoteerd voor een volgende keer!

Snelle zending en hoewel nu niet nodig, ook eenvoudig retour te zenden.

Sterke schoenen

Schoenen gaan heel lang mee

Snel maar priduct gegevens niet kompleet

Hi ja jammer leuke sandalen maar geen correcte product gegevens. Staat leer maar is het niet alleen het voetbed van de schoen.

Fijne webshop, snelle levering

Fijne webshop en snelle levering. Ik had 1 paar sandalen terug gestuurd. Hier had ik ook een snelle reactie van dat ze ontvangen waren en geld netjes terug gestort.

Fijne sandalen

Zitten goed om zijn voeten

Goed materiaal en snelle levering!

Alle informatie klopte en de schoenen zien er uit zoals op het plaatje

Wat een vertrouwen!

Had sandaaltjes ontvangen in de verkeerde kleur. Ik had een nieuw paar al ontvangen, voordat ik de verkeerde retour had gestuurd.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

In de winkel was de gewenste maat niet meer leverbaar, toen gezocht op het merk op internet en kwam de website tegen. Daar was de gewenste maat wel leverbaar, besteld en volgende dag in huis!

Mooie, goede schoenen voor een betaalbare prijs

De website is prettig winkelen. Het bestellen gaat eenvoudig en de levering van de schoenen is snel. Fijn ook dat je bedenktijd hebt om met verschillende modellen en verschillende maten even je keuze te kunnen maken. Ook het retourneren is makkelijk; heel eeg fijn

Net iets te smal

De instap was voor mijn kleinzoon te klein/smal. Verder prima sneaker met rits.

Te breed

Schoen is te breed, wel netjes op tijd geleverd etc

Mooie degelijke schoenen!!

Betaalbare, mooie en degelijke schoenen. Snel geleverd.

Prachtig maar jammer geen leer van binnen

Binnenkant van de laars is geen leer, alleen de zool wel. Heel jammer. Ik blijf bij ***** en *****.

mooi schoen, helaas slecht bestand tegen spelende 5 jarige

Echt waar een hele mooie schoen, redelijk materiaal en snelle levering. Maar absoluut niet bestand tegen een 5 jarige die graag en veel buiten speelt. Mijn zoontje heeft de schoen nu 2 weken en ze zien er uit alsof hij ze al een half jaar heeft. Neuzen waren na een paar dagen al kaal, dan kan je kiezen voor een schoen met rubber over de neus maar een beetje fatsoenlijk leer zou dit ook gewoon aan moeten kunnen. Daarnaast gaan de ritsen heel zwaar waardoor hij ze zelf moeilijk dicht krijgt en de veters zitten redelijk los dus daar kan de weerstand niet vandaan komen. Wellicht leuk voor oudere kinderen die wat minder over de grond "kruipen" bij het buitenspelen of als zijnde "nette"schoen. Maar als schoolschoen zou ik deze niet aanraden. Na aanleiding van deze review heeft Braqeez contact met mij opgenomen; nadat ik foto's had gestuurd waren ze het met mij eens dat dit niet zo hoort te zijn. Nu mag ik de schoenen retour sturen en krijg ik het aankoopbedrag terug. Dus superservice van Braqeez!!

Kwaliteit schoenen en duidelijke site

Snel en netjes

Snelle levering, fijne site.

Mooie stevige schoen!

Mooie stevige schoen!

fijne sandalen

Ik koop al meerdere jaren Braqueez zomer- en winterschoenen voor mijn kinderen, die ze met plezier hebben gedragen. Er is één keer wat verwarring geweest over de maattabellen op de site, omdat er voor hetzelfde type sandalen verschillende maattabellen werden weergegeven. Dit is met één telefoontje opgelost.

Snelle levering. Mooie pasvorm. Onze dochter heeft slanke enkels/kuiten waardoor we elders vaak meerdere keren moeten bestellen voordat we een goeie laars hebben gevonden in de winter en nu zat het in 1x goed!

Leuke stevige schoenen. Beetje prijzig, dat wel. Maar mijn dochter is er heel erg blij mee

Snelle levering binnen 1 dag

Goede ervaring

Goede service, snelle retour & creditnota afhandeling.

Vloeiveld 18

5126RG Gilze