Makkelijk te bestellen en goede schoenen

Fijne webwinkel. Het zoeken in het assortiment werkt gemakkelijk. Leuk assortiment en voldoende keuze. Het opmeten van de voetjes en de maat tabellen zijn ideaal. De schoentjes zijn van goede kwaliteit. Kortom: erg tevreden.

Prettige, snelle communicatie en servicegericht.

Meerdere keren online schoenen besteld en in sommige gevallen geretourneerd. Alles wordt keurig en snel in behandeling genomen en afgewerkt. Neem ik telefonisch contact op, dan word ik heel vriendelijk te woord gestaan. Dus een zeer tevreden klant.

Beter kan niet

Wij hadden hele leuke schoentjes van bunnies maar die waren helaas naar 2 weken al kapot gegaan ik had contact via instagram gehad en kreeg direct te horen dat er een nieuw paar besteld mocht worden! Super service noem ik dat nou!

Super service en product

De levering was supersnel en de sandalen zijn echt super fijn. Altijd was het lastig om mooi passende sandalen te vinden maar nu gelukt en ga ze zeker vaker bestellen!

Super leuke schoentjes

Hele leuke, stoere schoenen. Zijn stevig, goede pasvorm en goede kwaliteit. Levering ging ook super snel.

Goede kwaliteit schoenen & goede service

Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van de Bunnies schoenen. Ook de maat tabel per schoentje is nauwkeurig. Daarnaast is de service erg vriendelijk als je extra vragen hebt en kun je gemakkelijk artikelen retour sturen!

Super schoenen en super service

Super goed!!

Binnen 1 week alles afgehandeld incl. retour en geld terug ontvangen. Hele fijne sandalen.

Helemaal top

De beste schoenen voor mijn dochter! Waar vaak andere merken veel te breed zijn, past bunnies altijd perfect! Ook heel fijn dat de zooltjes eruit kunnen.

Mijn kleindochter is super gelukkig met haar sandaaltjes. Ze lopen heerlijk De strandbal was een leuke extra verrassing.

Goed geholpen toen ik verkeerde kleur sandaaltjes had besteld

Ik had voor mijn zoontje sandaaltjes besteld en even later zag ik dat ze ook in een andere kleur verkrijgbaar waren die ik liever wilde. Ik heb meteen gebeld en werd goed geholpen. De eerste bestelling werd geannuleerd en ik kon de juiste kleur bestellen. Mijn zoontje is er heel blij mee en door het klittenband kan hij ze zelf aan en uit doen!

Heerlijke sandaaltjes

Dochter is erg blij en trots op deze glitter sandaaltjes. Ze heeft ze vaak en graag aan. Mooi stevig sandaaltjes.

Superr

Leuke schoenen met goed voetbed. Mijn dochter heeft een heel traject achter de rug met haar heupen. En daarbij nu ze 2 jaar is zijn goede schoenen heel belangrijk bij alle kinderen. Zou wel graag zien dat je achteraf kan betalen. Klein aandachtspuntje

Goede service. Schoentjes zitten goed en zijn degelijk. Verder mooi design.

Heel snelle levering en heel mooie sandaaltjes. Enkel spijtig dat de kleinste maat maat 20 is.

Schoentjes waren snel geleverd en netjes verpakt. Niet zo handig dat het veterschoentjes zijn maar dat heb ik zelf niet goed uit gezocht.

Soepele sandalen

Soepele zachte sandalen. Ik had eerst andere sandalen, maar die wilde mijn zoontje niet aan “auw” zei hij dan en wilde absoluut geen sandalen meer aan. Daarom nu van Bunnies gekocht. Vele malen zachter en mijn zoontje wil nu wel weer sandalen dragen.

Super sandaaltjes

Voor onze dochter deze sandalen gekocht. De bimi beach beige zien er super leuk uit, in het echt hetzelfde als op de foto’s. Pasmaat is perfect (maat 20). Kortom aan te raden dus!

Snelle afwerking/bezorging en snel retourbeleid

Schoenen werden de volgende dag bezorgd. Hele duidelijke informatie op de site. Bij retourneren kreeg je ook snel het geld weer terug.

Mooie, comfortabele schoentjes.

Alle sandalen die we reeds kochten voor onze zoon kochten we bij bunnies. We zijn er zo tevreden over! Ze zijn mooi, praktisch om aan te doen bij een kindje en zitten nog eens goed ook. Zeker een aanrader!

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd

Goede producten en netjes opgestuurd.

Goede service, snelle levering

Leuke schoentjes van een goede kwaliteit. Wel zouden de het klittenband bandjes van de gympen en sandalen iets korter kunnen. Deze steken nu vaak uit.

Goede sandalen! Leuk ook!

Zitten mooi en stevig.

Snelle levering en Stevige schoenen

Wat een goede kwaliteit schoenen! Heel stevig en ze zien er ook nog eens heel hip uit.

Vloeiveld 18

5126RG Gilze