Erg tevreden qua service, snelheid, reageren op mail.

Heel fijn! Bestellen gaat vlot en zelfs een foutje (door mij gemaakt) was zeer snel hersteld. Bestelling was er snel en mijn meiden zijn er super gelukkig mee! Ik bestel hier zeker nog vaker!

Snelle levering. Schoenen goede kwaliteit en passen perfect

Goede bestel en retour service

Zeer tevreden hoe de artikelen aangeleverd worden. Daarnaast kan je gemakkelijk artikelen weer gratis retourneren in dezelfde verpakking met bijgesloten retour label. Ook krijg je het geld weer snel terug gestort. Kortom, echt een aanrader! Bovendien zijn wij heel tevreden over de kwaliteit van de schoenen & zien ze er ook leuk uit. De bijgesloten maat tabel bij de schoen op de webshop werkt makkelijk en duidelijk en klopt ook.

Mooie schoentjes

Mooie schoentjes met goede ondersteuning. Alleen voor mijn dochter te smal. Niet voor brede voetjes met een hoge wreef. Ook ipv maat 27 maat 26 nodig.

Zeer leuk maar geen steun

Zijn leuke schoentjes maar op 1 of andere manier geeft deze te weinig steun. Jammer.

Prima webwinkel!

Snelle levering, goed verpakt. Meer dan tevreden. Zou alleen idee zijn om de plastic verpakking waarin de doos komt, te vervangen voor iets van papier/karton. En om bij de leuke verrassing die je bij elke bestelling krijgt, een ingrediëntenlijstje te doen ivm voedselallergieen.

Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen.

Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen.

gewoon helemaal goed

Precies als omschreven op de website. Product hetzelfde als op de foto, supersnelle bezorging (in de avond besteld, volgende ochtend in huis). Verpakking goed. En een zakje met snoep erbij ook nog! Tevreden! Bedankt!

Goede webwinkel. Duidelijke informatie, reactieve klantenservice, snelle en nette verzending. En goede kwaliteit schoenen natuurlijk.

Aanrader

Mooie, goede schoentjes. Ruime keuze en snelle levering. Ik heb vroeger vaak Bunnies gehad en nu mijn zoontje ook.

Snelle service en schoenen die altijd goed passen!

Snelle service en schoentjes die altijd goed passen en ook nog eens heel leuk zijn!

Volgende dag al in huis, super fijn!

Prachtige pasvorm, hip model

Heerlijke sandalen die tegen een stootje kunnen. Én er geweldig uitzien. Dochter blij, ik blij...

Snel besteld en snel bezorgd Mooie schoenen

In orde

Schoentjes zien er in orde uit. Combinatie vanaf bestelling tot levering zou iets beter mogen. Laat weten wanneer de schoentjes ongeveer verwacht kunnen worden. Schoenendoos werd in een zak geleverd, tja ook ben er niet zo'n fan van aangezien leverdiensten niet zo voorzichtig zijn en je de schoenen misschien nog wil bewaren in hun originele schoenendoos.

Tevreden

Snel netjes en correct.

Leuke sandalen

Leuke sandalen

Heel tevreden

Ze hebben een goede snelle service. Ik bestel meestal samen met mijn dochter een paar schoenen tegelijk. Zodra ze komen gaat ze passen en mag ze kiezen. De rest gaat weer terug. Iedere keer is de levering snel bij ons en de geretourneerde producten worden snel weer terug betaald. Los van de deze service ben ik zeer te spreken over de kwaliteit van de schoenen. Ik bestel altijd de leren schoenen en die overleven netjes een seizoen voordat ze weer te klein zijn

Goede service, leuke extra!

Snelle levering met goede producten. Ook erg leuk dat er als extra's snoepjes bij waren geleverd! Producten zien er verder altijd prima uit.

Slechte kwaliteit bandjes en Bunnies denkt niet mee.

De sandalen zien er mooi uit en de pasvorm is voor mijn dochter mooi smal. Echter de bandjes die wij op de sandalen hebben worden binnen no-time pillig. Het zijn zilveren sandaaltjes, van het zilver zie je niets meer. Na contact opgenomen te hebben Bunnies (op de site staat dat ze graag samen een oplossing zoeken) blijkt dat ze hier niets mee willen doen. Heel jammer van dit merk, als er iets niet goed gaat zou het netjes zijn het goed op te lossen.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding erg mooi product en pefect voor de kindjes

Snel en mooi product

Snel geleverd en de schoentjes zijn geweldig! Zowel de buiten als de binnenzool zijn soepel dus fijn voor de voetjes van mijn zoontje.

Goed qualiteit kinder schoen

Mooi, comfortable, mijn zon van 2 jaar wil graag in de schoenen lopen

schoenen om gelijk mee te schitteren

mijn dametje van bijna 6 verder verliefd op de foto op de site en toen kwamen ze met de post wauw ze wilde ze bijna niet meer uit doen

Vloeiveld 18

5126RG Gilze