Mooie schoentjes, heldere verkoop

Mooie schoenen, degelijk en mooie pasvorm. Fijne website, heldere communicatie en makkelijk om te ruilen bij verkeerde maat.

Wat een leuke schoenen en snelle service!

Nergens leuke laarzen voor mijn dochter te vinden of in de juiste maat. Toen kwam ik deze winkel tegen en wat een leuke schoenen hebben ze! Snel bezorgd ook. 2 paar besteld en zien er zeer goed uit! Aanrader. Wij gaan hier vaker kopen.

Geweldige schoenen

Geweldige schoenen voor kindjes. Ze zijn stevig en zien er stoer uit! Vanaf zijn eerste schoentjes hebben we altijd bunnies. Echte aanrader.

Snelle levering en mooie producten met goede kwaliteit!

Echt vandaag besteld en morgen in huis... super snel!

Snelle levering, mooie kwaliteit, top

super snelle levering, mooie kwaliteit en perfecte service.... vaker bunnies gehad en gekocht, en nog alltijd helemaal blij.

Niet wat ik verwacht van Bunnies

Al eerder schoenen van Bunnies gehad, die waren lekker soepel. Nu een opvolgende maat besteld (22 wordt beetje klein nu, dus 23 besteld). Helaas viel die erg groot uit! Daarnaast waren ze ontzettend stijf en stug. Niet te buigen. Ons kindje liep erop alsof het een paard was. Dus retour gestuurd.

Leuke sandalen, snel verzonden en prettige webwinkel

Op de site heb ik snel gevonden wat ik zocht. De bestelling was makkelijk te plaatsen en is snel verzonden. De volgende dag had ik de leuke sandalen in huis. Hartelijk dank!

Hele leuke en mooie schoentjes!

Helaas vielen de schoentjes naar mijn idee wat klein, maar goede service en netjes nieuwe kunnen bestellen.

Geweldige schoenen, snelle levering

Na bestellen werden deze schoenen supersnel geleverd in een gezellig pakketje. Heel tevreden en voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Goede kwaliteit schoenen

Goede ervaring heb ook nog advies gevraagd. Ik kreeg vrij snel een antwoord en een advies waar ik ook echt iets aan had. Hele fijne sandalen met een goed voetbed erin. Het is het geld dubbel en dwars waard.

Goede en snelle service

Schoenen worden snel geleverd incl leuke attentie voor de Kids! Sandalen moeten nog gedragen worden maar zien er op eerste gezicht goed uit.

Snel, mooie schoentjes, leuk verpakt

Snel, mooie schoentjes, leuk verpakt

Keurig

Keurige en prima service. Ik had wat inlogproblemen, gebeld en samen met een medewerker stap voor stap gekeken waar het mogelijk mis ging. Het afleveren was prima geregeld, retourneren kan zonder problemen. Een retourbon zit standaard bij verzending, snoepjes als bedankje voor de bestelling. Ik ben heel tevreden.

Super leuke sneakers en snelle service!

Hele leuke collectie en meteen de volgende dag geleverd!

Mooie kwaliteit kinder schoentjes

Snel met persoonlijke touch

Sneller verzending, inclusief lekkere snoepjes voor de kinderen. Leuke verrassing. Schoenen zijn zoals verwacht, mooie pasvorm en keurig verpakt.

Prachtige zandalen! Alleen mijn zoons voeten zijn te breed en een hoge wreef dus moet ze jammer genoeg terug sturen.

mooie, tijdloze, stoere, leuk geprijsde sandaal

mooie, tijdloze, stoere, leuk geprijsde sandaal

Prima ervaring webshop

Sandalen besteld, helaas zat de verkeerde kleur sandalen in de doos. Retour gestuurd en een nieuwe bestelling geplaatst. Heel mooie sandalen, maar pasvorm was niet goed voor mijn dochter. Dus helaas wederom retour gestuurd. Beide bestellingen zeer snel in huis en ook de retourzendingen werden zeer snel verwerkt.

Fantastische service en schoenen

Koop elk jaar de sandalen en nu ook sneeckers. Groot voordeel zooltjes zijn er uit te halen. Hierop staat een voetafdruk afgebeeld zodat je weet welke maat je moet hebben

Snelle bezorging en mooie schoentjes

Ook leuk dat ze een snoepje voor de kinderen erbij bezorgen.

Fijne verantwoorde schoenen

Goede schoenen, prima bestelproces

De nieuwe schoenen werden snel bezorgd, en ze bevallen heel goed.

Goede kwaliteit en levering

Goede schoen en levering

Goede schoenen en fijne klantenservice

Ik had voor beide kindjes schoenen besteld, maar ontving maar 1 paar. Een mailtje naar de klantenservice was genoeg en de dag erna was het andere paar ook binnen. De schoentjes zijn van goede kwaliteit en de klantenservice reageert netjes, adequaat en snel.

Vloeiveld 18

5126RG Gilze