Fijne stevige schoentjes, eenvoudig besteld

Helaas waren de door mij bestelde schoentjes toch niet meer voorradig, ik kreeg hier wel heel netjes een tegoedbon voor en heb een ander type gekozen. Schoentjes passen perfect, heel fijn te meten door de uitneembare zooltjes

Een echte aanrader. Snelle levering en top kwaliteit.

Zeer tevreden van mijn aankoop. Door het online maatadvies de juiste maat gekocht. De schoentjes zijn helemaal zoals op de afbeelding.

Chat verliep prima evenals bestelling

Geweldige schoenen. Na meten van de voeten goede maat besteld. Past perfect en zien er super uit!

Correcte Levering, leuke schoenen

Levering gebeurde zeer snel. Schoenen zijn goede kwaliteit.

Mooie schoenen, goede pasvorm en goede service

Goede schoenen, goede service.

Wij kopen eigenlijk altijd Bunnies voor onze dochters. Dankzij de maattabel is het handig online shoppen. Wij zijn fan! Niet alle modellen zijn geschikt voor kinderen met een hoge voorvoet.

Nsuoer mooie schoentjes

Hele mooie schoentjes en snel geleverd

Snelle en nette levering

Hele fijne schoenen!

Schoenen wereen snel geleverd

Topschoenen

Zoals altijd topkwaliteit en een snelle levering!

Goede en mooie stappers

Op zoek naar goede schoenen om een eindje op te kunnen lopen. Deze gympen van Bunnies zijn hier perfect voor! Mooie en fijne schoenen voor onze 2 jarige. Makkelijk te passen door uitneembare zooltjes

Goede service en veel keuze

Duidelijke maat instructie. Pasvorm goed. Snel geleverd.

Top service, top kwaliteit

Prettige site, snel en netjes bezorgd. Zelfs een presentje in de vorm van spekjes voor de kleine meid. Goede, degelijke schoenen. Stralende dochter

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Mooie schoenen van goede kwaliteit, snelle levering. Een van de paren was te klein (hadden een paar voor onze dochter en een voor ons zoontje), jammer dat je die niet gewoon kan retourneren en omwisselen, maar een nieuwe bestelling moet plaatsen.

Heel snel geleverd en er zat een zak spekjes bij! Super service

Snelle levering! Product zoals omschreven

Snel geleverd. Mooie schoenen. Retour procedure eenvoudig

Goede kwaliteit, snelle levering

De gebruikte materialen zijn heel fijn. Vallen goed op maat. Bunnies blijven netjes De levering was echt heel snel, 's avonds besteld en volgende ochtend al in huis!

Fijne webshop!

Groot assortiment. Leuke, stoere schoentjes voor de kleintjes. Goede prijs-kwaliteit. Snelle levering.

Zoals altijd blij met dit merk voor mijn zoontje

Fijne schoenen, goede pasvorm

Super leuke schoen

Zondag bestelt, dinsdag in huis. Goede service. Mega leuke schoen

Geweldige eerste schoen

Omdat onze dochter deze schoentjes had gehad, durfde ik deze wel online te bestellen voor onze zoon (1 jaar), voetjes opgemeten door op papier met pen eromheen. Ze zitten goed en hij stapt er zo op weg.

snelle en nette levering tegen gunstige prijs

Snelle en nette levering van de schoenen. Leuk voor de kids een klein zakje spekjes erbij, dat was een verrassing. Retourneren kan ook gemakkelijk en gratis. Mooie aanbiedingen en goede kwaliteit schoenen.

Heerlijke schoentjes, supervlotte levering

De sneakers van BunniesJR zijn hier topfavoriet. Stevige, mooie schoenen met meestal een speciaal detail.

Vloeiveld 18

5126RG Gilze