Mooie schoenen

Super snelle levering. Helaas zat één van de twee paar schoenen niet bij de levering, maar na een telefoontje alsnog ontvangen de volgende dag. Goede prijzen, goede kwaliteit. En een lekkere verrassing erbij voor de kinderen.

Mijn dochtertje van 2,5 wil haar schoenen niet meer uit. Ze zien er ook comfortabel uit en voorzien van een goede zool! Erg leuke sneakers

Snelle levering en mooie producten

De producten werden snel geleverd. Op de site staat uitgebreide info over de producten. Mooie en goede kwaliteit.

Dankzij het voetje op binnenzool: perfecte pasvorm!

De kleine had al eerder Bunnies waar we heel tevreden over waren: makkelijk aan te trekken en ze wikkelt dr voetje duidelijk goed af. Nu in Covid tijden is het lastig om de juiste pasvorm/maat te bepalen. Dankzij het getekende voetje op de binnenzool is dit echter geen enkel probleem!

Fantastische schoentjes voor mijn dochter. Al meerdere paren van bunnies gehad.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Ik heb mijn bestelling de eerstvolgende dag ontvangen en er lag nog een kadootje in het dos samen met de bestelling. De kwaliteit van de schoentjes is heel goed.

Mooie schoenen en op tijd geleverd

Fijne website met mooie kwaliteitsschoenen. Keurig volgens afspraak geleverd.

Fijne ervaring. Producten voldoen aan verwachting. Maatvoering klopt. Snelle levering en verzending.

Fijne ervaring. Producten voldoen aan verwachting.

Snel en goed!

De schoenen waren erg snel geleverd. Mooie schoentjes!

Voldoet helemaal aan mijn verwachting, en meer.

De bestelling werd snel verzonden en voldeed aan mijn wensen. Leuk dat er een attentie bij zat voor mijn dochtertje.

Heldere website, snelle afhandeling.

Zeer goede kwaliteit schoenen en erg mooi hip patroon

Wat vertraging in levering vanwege slechte weer maar kwalitatief super goede schoenen.

Teleurstellend

Foutieve maat ontvangen (lees foutieve maat zat in de doos met hierop wel de juiste maat vermeld). Communicatie en afwikkeling van Bunnies ben ik niet tevreden over, beloven terug te bellen gebeurt niet. We waren al teleurgesteld i.v.m. foutieve schoentjes ontvangen. Helaas de verdere afwikkeling ook rommelig. Na retourneren werd er wijzigingskosten in mindering gebracht, ook hier moest ik weer achteraan bellen. Mensen maken fouten alle begrip, echter kom wel gemaakte afspraken na.

Mooie stevige schoentjes

De kwaliteit van de schoentjes is erg goed! Daarnaast sluiten de schoentjes mooi aan bij de fase waarin mn dochters zitten qua lopen!

Super eerste schoentjes

Mooie schoenen, goede kwaliteit

snelle levering van prachtige schoenen

snelle levering van goede en prachtige kinderschoenen

Keurig en vlot verzorgd!

keurig en vlot verzorgd.

Perfecte service en kwaliteit schoenen

Vooraf contact gezocht met de klantenservice over de maatvoering van de babyschoenen. Snelle reactie, goed advies en passende schoenen van beregoede kwaliteit! Echt te spreken over dit merk en de webwinkel.

Leuke schoenen, snel geleverd

Doen wat ze beloven, volgende dag de schoenen al in huis. Verder mooie en goede kwaliteit schoenen.

Goede kwaliteit en vlug in huis

Zeer positieve ervaring.

Snelle bezorging, goede kwaliteit schoenen, leuk ingepakt (met snoepjes) en geen onnodige verpakking

Top schoentjes

Passen goed en zijn mooi.

Blij met schoenen en snelle levering

De titel spreekt voor zich.

Prachtige schoenen, snelle levering

Al vele Bunnies versleten, voor zowel meisjes als jongens! Mooie hippe schoenen, verantwoord schoeisel en handige zooltjes om te controleren of de schoen te groot of te klein is. Groot fan!

Mooie schoenen en snelle levering!

Zie bovenstaand

Vloeiveld 18