Zeer snelle en goede service!

Zeer tevreden. Topkwaliteit schoenen, zeer vriendelijk en snel mailverkeer en super snelle levering.

Kwalitatief goede schoenen en zeer mooi

Goede ervaring. Al tweede paar Bunnies gekocht. 100% tevreden!!!

Heerlijke schoenen

Fijne, mooie schoenen voor mijn zoon

Super snel geleverd!

Vlot en attent

Vlotte verzending, netjes verpakt. Met leuke attentie erbij wat het persoonlijk maakt. Mooie kwaliteit schoenen. Goede communicatie Helaas voor onze dochter te ruim model...wie weet wanneer zij ouder is wel een mooie pas!! Komen zeker nog een keer op de webshop. Retour ook goed verlopen!

Super leuk!

Wat een leuke laasje! Licht gewicht en loopt lekker zegt mijn dochter. Ook super attent dat zakje kruidnootjes ze was halemaal dubbel happy! Bedankt!

Snelle levering.

Mooie schoenen, helaas schiet de rits aan de zijkant steeds open, wat erg vervelend is.

Pakketje netjes ontvangen met een leuke verrassing erbij van de sint en Piet wat mijn zoontje nog blijer maakte dan hij al was met zijn mooie schoenen. Echt top!!

Snelle verzending

Leuke schoenen, snel verzonden

Gewoon goed

Netjes op tijd geleverd, fijn dat de designs lang beschikbaar blijven

Goede schoenen en snelle levering

Groot aanbod van goede schoenen. De levering was super snel. Erg tevreden.

Snelle, klantvriendelijke en duidelijke afhandeling van retourzending

Zaterdag schoenen retour gezonden, maandag bevestiging van ontvangst en het nog te ontvangen bedrag. Ik zal op deze manier zéker vaker online kinderschoenen bestellen. Dit vond ik toch 'eng'. De schoenen waren overigens ook heel mooi en goed.

Supersnelle verzending

Mooie laarsjes, hele snelle service en verzending. Zeer tevreden. Top!

Perfect voor de jonge kindervoeten

Flexible schoen Steun aan de achterkant die toch soepel is. Je kan de schoenen strak dichtknopen. Goede kwaliteit. Inlegzool met meting is handig.

Snelle levering, fijne webshop.

Super!!!

Zeer tevreden over Bunnies. Leuke schoenen en zeer snel na bestelling in huis.

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit

Snel en goed. Had een vraag, deze gemaild en dezelfde dag antwoord. Prima

Snelle levering! En goede service!

Snelle levering en goede service! Ook het retour zenden is goed geregeld en wordt snel verwerkt! Zal zeker vaker bestellen!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Al vaker Bunnies gekocht voor onze dochter. Heel tevreden over prijs/kwaliteit en de levering. Volgende dag binnen.

Super schoenen

Mijn zoon heeft erg moeite met het lopen, hierdoor kreeg hij inlays, die inlays passen goed in de schoenen en de kleine loopt ook stuken beter.

Het is dat de schoenen fijn zijn, maar teleurgesteld in de levering...

Op maandagmiddag fijne schoentjes besteld voor mijn zoontje, in de sale. Deze zouden volgens hun eigen communicatie op dinsdag geleverd moeten worden (voor 21.30 uur immers besteld). Ik had geen track&trace gekregen, maar goed, dat kan... Op dinsdagmiddag krijg ik ineens een creditnota omdat de schoen niet meer op voorraad was. Omdat ik toch met enige spoed op een nieuwe paar schoenen zat te wachten, heb ik meteen een ander paar (minder leuke) schoenen besteld. Hier volgde wel vrij snel een track&trace van. 's Avonds keek ik nogmaals op de website en zag dat de eerst bestelde schoenen gewoon op voorraad waren! Omdat ik zelf voor retourkosten zou opdraaien, kon ik de andere bestelde schoenen niet meer annuleren en alleen terugsturen (met kosten gemoeid dus). Ik heb besloten de schoenen die ik eigenlijk wilde hebben, dus toch niet te kopen. De dag erna waren ze weer uitverkocht, maar toch jammer dat dit zo is misgelopen. Desondanks ben ik wel tevreden over de kwaliteit van Bunnies-schoenen. Ik heb wel eens een ander (goedkoper) merk geprobeerd, maar ik kom terug bij Bunnies. Dus ja, ik beveel Bunnies wel gewoon aan, omdat de schoentjes heel fijn zijn.

Superleuk!!

Leuke laarsjes besteld voor onze dochter. Snel geleverd en perfect pas! Aanrader dus!

Mooie laarsjes

Vallen wel klein

Erg tevreden met Bunnies

Ik vind het een fijne overzichtelijke site. Mooie, goede kwaliteit schoenen. Zeker het geld waard!

geweldige schoentjes!

De schoentjes werden heel snel geleverd, zijn mooi en stevig. Mijn dochtertje wil ze elke dag aan!

Vloeiveld 18

5126RG Gilze