Goede schoenen, goede service, klantvriendelijk

Schoenen zijn van goede kwaliteit. Ik had per ongeluk de verkeerde kleur aangeklikt en besteld, keurig opgelost. Zeer klantvriendelijk.

Goede klantenservice

Bestelde laarsjes voor mijn dochter helaas beschadigd ontvangen. Na melding aan de klantenservice kreeg ik 15 euro korting. Nette afhandeling en snelle reactie op mijn email.

Slechte voorlichting over de maat

Ik heb de maattabel bestudeerd, boete opgemeten en het advies van Bunnies opgevolgd (staat opa website): Voor Bunniesjr 2 maten groter bestellen. Resultaat: veel te grote schoenen. Vermoedelijk is 1 maat groter nodig dan het resultaat van de maattabel. Dit is uitermate verwarrend! En de klant betaalt de retourkosten (begrijpelijk dat Bunnies niet blijft betalen, maar wel heel vervelend). Met een dergelijk schimmige maatvoering kun je niet online bestellen of moet retourneren gratis zijn.

Nette stevige schoenen

Mijn zoon heeft wat doorgezakte voetjes, maar deze schoenen zijn lekker stevig. Door de kleurencombineren ze ook makkelijk met allerlei winter/herfstkleuren en juist wat fellere neonkleuren.

Goede schoen, snelle levering

Mooi en goede schoen. Snelle levering.

Foutieve maattabel en dan retourkosten moeten betalen

Op de website staat duidelijk vermeld dat je een andere maattabel moet aanhouden voor baby schoentjes. Dit heb ik gedaan precies volgens instructie. De maat klopt echt niet. Zeker 2 maten te groot. Vervolgens worden de kosten voor de retourzending verrekend met de terugbetaling. Dus uiteindelijk €3,95 moeten betalen voor niets.

Erg mooie schoenen, goede pasvorm

Ik heb de schoentjes nog maar net, zitten erg mooi. Mijn kindje kan nog niet lopen, dus daar kan ik niet over oordelen. Maar ziet eruit als goede kwaliteit.

Duidelijke foto’s en snelle verzending. Blij met de laarsjes voor onze dochter.

Leuke winkel

Prachtig mooie schoentjes bestel ze wel een of twee maten groter maat voering is anders dan aangegeven

Verkeerde maat in schoenendoos

Helaas zat in de schoenendoos de verkeerde maat..

Snelle en juiste levering

Duidelijke informatie over de maat. Zeer snelle levering.

Super schoenen!

Zijn erg prettige schoenen! Zitten als gegoten, en de baby loopt er prettig op.

Degelijke schoenen

De schoenen zijn degelijk en stoer wel iets te stevig voor een kind dat net loopt. Onze zoon heeft grote voeten en loopt

Mooie en goede schoenen voor leuke (sale)prijs!

We laten onze kinderen graag op Bunnies lopen.

3x fout bij betalen

De site is mooi en overzichtelijk. Bij betaling 3x een foutmelding. Dag later lukte het om de bestelling af te ronden. Heel mooi met bezorgen kan je datim en tijd kiezen. Ik koos vrijdag, mn vrije dag makkelijk. Tot mijn verbazing stond de donderdag de post met het pakketje al aan de deur. Schoenen zijn top

Goede service, super schoenen!

Alle drie mijn kinderen (inmiddels 8,6,3 jaar), dragen vanaf dat ze konden lopen alleen maar Bunnies schoenen. Ik ben er zeer tevreden over en vind het jammer dat de oudste nu maat 33 heeft waardoor hij te groot is geworden voor Bunnies.

Goede snelle service

Snelle levering, leuk kaartje erbij

Snelle levering en mooie schoentjes

De schoentjes zien er heel mooi uit en werden snel geleverd.

Zeer vlotte en correcte service

zeer goed

Goede kwaliteit schoenen

Goede kwaliteit schoenen en snelle verzending.

Fijne, overzichtelijke website.

Fijne, overzichtelijke website. Duidelijke foto’s en de levertijd is uitstekend. Al een aantal keer besteld op deze Website, en dit zal nog vaker gebeuren! Schoentjes zijn kwaliteit.

Zeer mooie schoen van hoge kwaliteit

Ik en mijn dochtertje zijn heel blij met de aanschaf van haar nieuwe schoenen. Ze zien er niet alleen geweldig uit, de kwaliteit is ook hoogwaardig. Je ziet aan alles dat de schoenen en lekker zitten en lopen.

Mooie schoenen

Mooi, fijn, goede kwaliteit en praktisch!

Mooie schoenen

Snelle levering, fijne site en altijd fijne schoenen.

Precies wat ik verwacht had.

Mooie schoenen, goede kwaliteit en fijn dat het zooltje eruit kan en dat je daar makkelijk kan zien of de maat goed is (je kan zien tot waar de teentjes moeten zitten).

Vloeiveld 18

5126RG Gilze