Snelle, uitstekende levering

Snelle levering van het product. Goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.

Top kwaliteit voor goede prijs

Enige nadeel vind ik dat als je moet retourneren ivm verkeerde maat dit geld kokosT.Dat zou gratis moeten zijn anno 2020

Bij retour toch verzendkosten

Fijne (ietwat smalle) schoenen. De maat was niet goed, dus moesten helaas weer terug. Zal voortaan niet meer via Bunnies direct bestellen, maar via een andere aanbieder bij wie retourneren wel gratis kan. Ben nu €3,95 kwijt om te passen. Ik kan niet wachten tot de normale winkels weer beter te bezoeken zijn (zonder mondkapje in Rotterdam).

Alles keurig! Snelle verzending

Geen negatieve punten. Ben heel tevreden over alles.

Mooie schoentjes

Mooie schoentjes en prima levering!

Goede klantenservice en leuke schoenen

na per ongeluk verkeerd besteld te hebben, snel en vriendelijk te woord gestaan. Leuke schoentjes met soepele zool..

Hippe sneaker die tegen een stootje kan.

Fijne schoenen die door de rubberen neuzen tegen een stootje kunnen en niet snel kaal worden. Maat groter bestellen zoals ook het maatadvies aangeeft klopt in ons geval ook. Leuk detail is de roze zool.

Goede kwaliteit schoenen

Inmiddels derde paar Bunnies aangeschaft voor tweejarige dochter. Comfortabele en tevens hippe schoenen.

Mooie schoenen, snelle afhandeling

Super mooie schoenen en het hele bestelproces gaat lekker vlot.

Mooi nette schoen, snel besteld en snel ontvangen

Mijn dochter is er blij mee en ik dan zeker ook!

Snel goed verpakt

Snelle levering netjes verpakt dus prima ervaring

Mooie schoen en super kwaliteit

De levering was supersnel en je krijgt met bunnies waar voor je geld.

Mooie en stevige schoenen.

Schoenen staan heel stoer. Goede kwaliteit! Ons zoontje van 18 maanden loopt er super op.

3 paar besteld om er 1 te kiezen. Helaas had het paar wat we kozen een paar vlekken, maar werd erg vriendelijk geholpen via de mail. Bedankt voor de goede service

Prettige webshop, goede schoentjes, snelle verwerking van retouren. We gaan hier vaker bestellen

Nice shoes, quick delivery, different color than the pic

Everything ok, but we have shipped the shoes back as the color diffrence between the pics on bunnies site and real life was significant.

Snelle levering, alles goed

Geen problemen.

Alles zoals het hoort, sandalen voor mijn zoon vallen goed op maat. Levering was snel!

Uitstekend!

Snel geleverd en goede kwaliteit schoenen . Topmerk voor kinderschoenen!

Duidelijke site, nette levering en mooie degelijke schoentjes

Ik vind de schoentjes van Bunnies stylish, degelijk en mooi. De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik en de levering was goed.

Vlotte levering van top schoenen.

Fijne keuze aan top schoenen. Erg tevreden met Bunnies. Ook een vlotte levering.

Mooie schoentjes

Mooie schoentjes, ik koop al jaren Bunnies voor mijn zoontjes. Fijne stevige schoentjes.

Top service!

Ik vind het heel makkelijk dat er een goed stappenplan beschreven staat om de maat van de schoen te bepalen. Wij kregen de bestelling ook heel snel aan huis geleverd.

Tegenvallend

Normaliter zeer tevreden, dit keer is de kwaliteit echt onder de maat.

Opzich prima, maar service kan beter

Goede schoenen van BunniesJR. Filteren op maat in de webshop werkt niet echt, want je krijgt ook gewoon alle schoenen te zien die er niet meer zijn in die maat. Daarnaast moet je voor eventueel retourneren €3,95 betalen. Ze verkopen ook via bol.com (Kids Shoes Valley), dan is retourneren gewoon gratis, terwijl ze dan nog een commissie aan bol moeten afdragen ook. Maar op deze manier bestel ik toch liever via bol!

Vloeiveld 18

5126RG Gilze