Mooie schoenen en snelle levering

Bunnies zijn favoriet bij mijn kleinkinderen. Dit jaar weer een maatje groter besteld van de schoenen die vorig jaar zo goed bevielen.

Mooie schoenen en snelle levering

Fijne schoenen voor mijn meisje, goede service

Ziet er netjes uit. Nog wat stug, maar wel een goede stevige schoen. Eerdere ervaringen met Bunnies zijn altijd goed!

Goede kwaliteit schoenen

Ik koop al 4 jaar Bunnies voor mijn zoontje. Zijn goede schoenen en snel geleverd.

Goede service, snelle communicatie & snelle levering!

Erg tevreden over de service & communicatie!

Hip én comfortabel! Mijn dochter is helemaal happy met deze boots van Bunnies

Goed. De schoenen zijn én hip en goed qua pasvorm. De maattabel geeft ook een goede richtlijn om de juiste schoenmaat te bestellen. Tevreden met deze toffe boots dus!

Fijne kinderschoenen

Onze jongens dragen altijd bunnies. De leuke en moderne schoenen vallen altijd in de smaak. Zelf kiezen we niet meer voor de diervriendelijke varianten, omdat we gemerkt hebben dat deze een stuk minder slijtvast zijn. Hetgeen voor onze jongens en in deze prijscategorie essentieel is.

Prima service en snelle verzending

Daarnaast vind ik bunnies de fijnste schoenen voor m’n dochter

Hele goede service en mooie schoenen

Heel blij met bunnies, via de app vontact gehad over de maat doormiddel van fotos! Schoenen zijn mooi en stevig

Fijne en snelle service

2 maten laarsjes gekocht voor mijn dochter. Binnen 2 dagen in huis! De 1e maat zat meteen goed. De andere met gemak terug gestuurd. Alles duidelijk en goed geregeld.

Eindelijk kleine schoenen

Ik kon in de winkel geen maat 18 meer kopen, ze zeiden in eigenlijk alle winkels zo klein verkopen we niet. Gelukkig is het dan online wel te vinden

Super service

Schoenen snel ontvangen en retour wordt ook vlot verwerkt

Gaan snel aan de voorkant beschadigd

De voorkant van de schoen was na 1 x dragen al beschadigd

Zeer slecht. Na twee weken zijn de hele neuzen van de schoenen afgesleten!

Een hele slechte kwaliteit schoen voor een hoge prijs. Ik had hier echt meer van verwacht. De neuzen van de sneakers zijn na twee weken dragen helemaal doorgesleten, het ondermateriaal is gewoon zichtbaar. Bij reclamatie geeft Bunnies geen oplossing en geeft gewoon aan dat het kinderschoenen zijn die slijten. Dat na twee weken dragen schoenen niet meer toonbaar zijn en niet meer gedragen kunnen worden omdat ze er totaal afgetrapt uitzien (terwijl er heel kort op is gelopen) is niet acceptabel. Dat Bunnies geen enkel voorstel voor een oplossing biedt, is buitengewoon slechte en schandalige service.

Snelle levering en mooie schoenen!

Schoenen snel geleverd, goede kwaliteit en zien er mooi uit.

Mooie en goede schoenen

Al sinds dat mijn kinderen kunnen lopen hebben wij schoentjes van Bunnies. Hele fijne schoentjes van goede kwaliteit. Voor de eerste stapfase zijn de schoentjes met flexibele zool ideaal. Later de mooie stevige kinderschoenen. Fijn zijn de zooltjes met voetafdruk voor het passen.

Stevige stoere schoenen

Mooie stevige stoere schoenen voor onze zoon die net kan lopen.

Uitstekende service!

Bestelling wordt snel en correct verstuurd. Retour ook erg handig en wordt snel afgewikkeld!

Hoogwaardige pasvorm en nieuwste mode van deze mooie kinderschoenen!

Als kind zijnde droeg ik zelf deze modieuze en hoogwaardige kinderschoenen. Daarna mijn zoon en nu mijn kleinzoon!

Vloeiveld 18

5126RG Gilze