We waren al bekend met het merk en de schoenen voor ons zoontje ze zijn perfect. goede pasvorm en een mooie kwaliteit schoen die ook lang mooi blijft en goed te onderhouden is.

Snelle levering en snel terug genomen retouren. Altijd goede kwaliteit. Heel blij mee.

Helemaal top!

Bestel altijd de schoenen voor mijn dochtertje van 3 bij Bunnies. Ze heeft smalle voeten, dus bijna alle schoenen zijn te breed. En wat ik ook super vind, is dat de zooltjes eruit kunnen, en ik precies kan zien of ze nog passen. Veel keuze op de site, en altijd snelle verzending. Dus helemaal top!!

Kan beter

Aangemeld voor de nieuwsbrief maar uiteindelijk geen kortingscode gekregen, misleidend. Wèl heel erg tevreden de kwaliteit van de schoenen

Bunnies schoentjes hebben een perfecte pasvorm en hele leuke modelletjes

Zeer tevreden over de Bunnies schoentjes mijn dochter van 4 heeft ze graag aan. Hele leuke modelletjes en een fijne pasvorm

Goeie kwaliteit schoenen

Vorige winter bleven de schoenen heel mooi. Zijn prijzig maar wel echt goeie kwaliteit. Dit jaar twijfelde ik aan de maat voor beiden, dus even app contact gehad met goed advies.

vooral tot maat 25 top

De schoenen hebben tot maat 25 een goede prijs kwaliteit verhouding. Alle schoenen met stootneuzen gekocht zodat ze er zelfs na 1 seizoen nog top uitzien. Helaas zijn de schoenen met ritsen vanaf maat 26 minder goed.

Klitteband gaat los tijdens dragen

De bovenste klitteband gaat los tijdens dragen.

Snel en correct

Mooi product, snel geleverd en goed van maat.

Mooie, stoere en degelijke schoenen

Leuke motiefjes. Stevige en degelijke schoenen voor kinderen. Stoer en toch meisjesachtig. Is al de 2 de winter op rij dat ik schoenen van bunnies koop voor mijn dochter.

Blij mee

Onze dochter loopt super fijn op Bunnies, ook omdat zij een breedde voet heeft.

Fijne goede schoenen

Stevige schoenen perfect voor een kindervoet

Goede kwaliteit, nette prijs

Stevig en mooie schoenen

Onze dochter krijgt sinds haar eerste schoenen altijd Bunnies en ben zeer tevreden over de stevigheid en kwaliteit. Onze dochter liep eerst met 1 voet naar binnen toe en wankel. Dankzij deze schoenen loopt ze goed en stevig en merk je niks meer aan.

Stevige pasvorm en schoen van uitstekende kwaliteit

Snelle levering. Uitstekende pasvorm. Dit merk plaatst zich echt boven andere merken door de hoge kwaliteit. Mijn zoontje heeft erge platvoeten en de kinderarts adviseerde mij schoenen van Bunnies aan te schaffen vanwege de leren binnenkant en stevige pasvorm. Daarnaast hebben ze een brede collectie met veel schoenen met veters zodat ik de schoen stevig om zijn enkel kan snoeren wat met klittenband niet gaat (is echt een must bij kinderen met platvoeten)

Goede kwaliteit en leuke schoentjes

Goede en snelle levering, met zorg en persoonlijke aandacht ingepakt. Zeer goede kwaliteit, stoere schoenen, goede pasvorm en ook nog betaalbaar. Goed nagedacht over hoe schoenen gedragen worden en waar extra versteviging nodig is. Schoenen gaan lang mee en blijven mooi. Zeer tevreden!

Goed!

Ik ben zeer tevreden over Bunnies! Inmiddels sandalen, sneakers en laarzen ervan, mijn dochter loopt er goed op. Alle items zijn degelijk, stevig en blijven lang mooi, plus zijn makkelijk te onderhouden.

Fijne schoentjes!

Al vaker Bunnies gekocht voor onze dochter. Goede pasvorm en goede kwaliteit.

Heel Goed

Heel goed ☺️

Mooie schoentjes!

Mooie schoentjes, mijn dochtertje liep er meteen mee weg.

Begin tot het eind goed

Duidelijke informatie, leuk en goed verpakt. Tekening op de achterkant van de bon is echt heel leuk gevonden! Goede kwaliteit schoenen en mooie aanbiedingen in de sale

Precies zoals je wilt

Kwaliteit schoenen

Ik koop al jaren Bunnies omdat ze van goede kwaliteit zijn.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Goede kwaliteit schoenen. Ik had 2 paar besteld voor mijn 2 zonen. Bij de kleinste maat was vrij snel iets defect. Ze reageren snel op je mail en het word heel snel opgelost.

Vloeiveld 18

5126RG Gilze