Zeker 3 mensen ingeschakeld gehad en allen deden pogingen mijn ‘foto-soep’ op te lossen, maar ze konden allemaal niet echt overweg met het feit dat veel ‘in Microsoft’ zat en veel ‘in Apple’, nu is dat veel beter gelukt.
had in dit specifieke geval niet beter gekund
Zie hierboven
Een aanrader
Gerard is voorkomend en rustig.
Ons thuisnetwerk was verre van stabiel en haalde bij lange na niet de aangeleverde downloadsnelheid. Menno heeft met een engelengeduld net zolang gewerkt, totdat hij het probleem gevonden - en opgelost had. Echt enorm blij en onder de indruk!
Ik ben zijn zeer tevreden met de dientstverlening van Theodoor en Fiksi. . Theodoor is heel professioneel, vriendelijk en geduldig. Hij legde alles heel goed uit met veel geduld. Ik ben heel erg dankbaar voor alle computerproblemen die Theodoor heeft opgelost. Ik ben ook zeer tevreden over de dienstverlening van Fiksi. Ik kreeg heel snel een andwoord op mijn email. Wat ik heel erg waardeer is de uitgebreide email die ik ontving met wat Fiksi voor mij kan doen; voor elk probleem stond er in de email een korte beschrijving over hoe het probleem opgelost kan worden. Ook was ik tevreden met de algemene correspondentie. Alle emails waren heel duidelijk: hoe kan ik mij als klant het beste voorbereiden, hoe kan ik betalen, hoe kan ik een afspraak annuleren. De website van Fiksi vind ik ook heel duidelijk en goed. Ik ben zeer dankbaar!
Is gebleken dat protocol printer en modem het euvel was.
Mitchell is een echte vakman heel secuur en heel vriendelijk Ook Fiksi i
In eerste instantie wat misleidend/onduidelijk als het gaat om de prijs per consult. Maar als je meerdere beschikbare uren aanklikt daalt de prijs. Verder heel goed geholpen en blij met de service!.
We waren al een tijd aan het struggelen met het delen van onze agenda's. Gelukkig is het opgelost en in jip en Janneke taal uitgelegd wat er nu niet goed ging. Dit heeft uiteindelijk geen oorzaak bij ons gehad maar meer in de update sfeer en is prima opgelost.
Nol heeft mij goed geholpen met de vragen die ik had. Hij was geduldig en hulpvaardig.
Voordelige apparaten.
echt een aanrader voor hulp bij nieuwe laptop gereedmaken, vriendelijk, geduldig, goede uitleg en alles netjes overgezet. ik ben dik tevreden en kan hun alleen maar aanbevelen voor alle hulp met computer, en de prijs is in orde. ben heel blij dat ik hierbij goede hulp heb gekregen en dat ik mijn nieuwe laptop nu gebruiken kan. Hartelijk dank.
Dennis heeft ons geweldig geholpen. Vooral zijn snelheid , rust, vriendelijkheid waren heel erg fijn. Wij gaan de volgende keer zeker weer met Fiksi in zee als dat nodig is.
hulpvaardig, vriendelijk, vlot.
Ik ben tevreden over het resultaat.
Heel tevreden.
De inzet was heel goed, het beschikbare remotecaccds programma was dat minder
Was eerste keer dat ikFiksi inschakelde. Was ook eerste opdracht voor deze persoon. Was in 1 x geregeld, nog een paar controle checks en klaar. Erg tevreden met resultaat.
Prima.
Dennis heeft nieuwe printer snel aangesloten en gebruiksklaar gemaakt (op het mankement na dat aan de printer lag - die gaat dus retour). Overige dingen die in eerste instantie iemand anders niet waren gelukt feilloos opgelost.
Snel en deskundige handelingen. Coöperatief.
Het installeren van MS Office lukte niet direct met de productcode. Via een omweg is het uiteindelijk gelukt de Word, Excell etc. te installeren. Nol was geduldig ondanks tegenwerking van Norton en van het niet mogen installeren door MS. Hij wachtte rustig af en bleef het proberen installatie voor elkaar te krijgen.
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.