Zeer ervaren. Had heel veel geduld en gaf me duidelijke uitleg.
Heel goed geholpen door Glenn! Beter kan echt niet
prima geholpen, ondanks dat het probleem niet meteen te verhelpen is. beslist is om het te laten voor wat het is, aangezien de pc prima werkt.
Goed en vriendelijk en deskundig voorkomen. Is aan te bevelen bij elke klant
Dennis heeft mij op een plezierige en vriendelijke manier geholpen. Het probleem effectief aangepakt en uitgelegd wat hij deed.
Super goed en snel geholpen
JULIAN TILIGENKAMP HEEFT MIJ GOED GEHOLPEN . HIJ IS BOVENDIEN AARDIG EN VOORKOMEND WAT IK ZEER OP PRIJS STEL .
Prima geholpen en blij dat het weer werkt
Betrouwbaar, snel, goed!
Vriendelijke en deskundige hulp
Geweldig geholpen door Nol alles super gedaan en een rustig en ontzettend geduldige man
Lunis is netjes en correct in zijn communicatie, is rustig in zijn doen en laten en heeft op verzoek even kort uitgelegd wat het probleem zeer waarschijnlijk was. En het probleem was snel opgelost! De halve ster aftrek is omdat hij tijdens of na de werkzaamheden en handelingen niet zelf actief de communicatie en/of de uitleg gaf. Maar verder uitermate tevreden!
Hij is rustig aan de gang gegaan en heeft de opties met mij besproken. Jammer genoeg gingen programma's en bestanden verloren, maar dat kan allemaal door mij hersteld worden (o.a. door een degelijke backup). Kortom: prima werk!
Hartelijk dank Glenn voor je professionele hulp en uitleg!!!
Fijn om geholpen te worden door een zeer vriendelijke professional die van aanpakken weet.
Ikzelf kon mijn printer niet aan de praat krijgen. Theodoor "FIKSI" het in 15 minuten. Helemaal blij mee, bedankt
Keurige jongen prima geholpen met de computer probleem opgelost.
Prima service, probleem snel opgelost.
Wat fijn dat hij zo snel tijd maakte.
Gerard nam de tijd, geduldig en meedenkend. Ook al kon mijn probleem niet helemaal opgelost worden kwam hij met meerdere hulpmiddelen en andere oplossingen.
Vriendelijke jonge man , ging secuur te werk alle problemen opgelost . Super blij
De hulp ging rustig en uitvoerig te werk om het probleem op te lossen. Ook gaf hij nog nuttige tips en zocht nog verder dingen voor mij uit. Jammer genoeg kon niet het totale probleem worden opgelost, maar dat had meer te maken met de slechte bereikbaarheid van de server.
Netjes en kundig.
Prima werk