Heel prettig geholpen. Al mijn computerproblemen zijn opgelost.
Gebaseerd op mijn beschrijving van de klachten met de computer werd een complete nieuwe installatie van Windows voorgesteld. Dit leek mij een ruime mate van overkill. Dit werd bevestigd door de expert. Hierdoor werd de hulp beduidend duurder dan nodig. Anders dan een coulance-regeling verwacht ik een prijs die behoort bij de mindere werkzaamheden. Dat dit niet is gebeurd vind ik jammer en noopt mij hier een eventuele volgende keer alerter op te zijn. Dit is niet voor herhaling vatbaar. De expert, deed zijn werk tot volle tevredenheid, zoals ik dat van hem tot nu toe gewend ben.
Ben zeer goed geholpen. Werd snel afspraak gemaakt, vriendelijk en klantvriendelijk geholpen bij maken afspraak.
Na het indienen van een spoedhulpvraag werd na 1 minuut gemeld dat er iemand beschikbaar was binnen een uur. De communicatie met de student verliep verder per sms, waardoor ik precies wist wie er kwam en hoe laat. Het herstellen van de computer verliep vlot zonder problemen. Toen 'savonds bleek dat de TV het ook niet meer deed werd dit via sms ook nog even opgelost!
Mohamed heeft excellent de klus geklaard. Heeft uitgebreid de tijd er voor genomen.
Bas was resilient!!
Een half uur naar mijn aanmelding werd ik al gebeld. De volgende dag kwam de expert en loste de aanzienlijke problemen op. Een vervolgafspraak bleek nodig maar 48 uur na aanmelding had ik weet een werkende computer.
nvt
Alles wat ik doorgegeven had, heeft Michael kunnen verhelpen. Ben erg tevreden. Groet Tineke Claus
M
Ik ben snel en deskundig geholpen.
Goede uitleg en duidelijk en vriendelijk en rustig nam de tijd om alles voor te doen .
Goed geholpen. De tijd werd genomen. Duidelijke uitleg. Rustig. Erg prettig geholpen.
Snel en ter zaken kundige medewerker , probleem met het geluid in mijn pc is verholpen , in de toekomst maak ik zeker weer gebruik van deze onderneming .
Ik had heel wat vragen over mijn nieuwe telefoon. Alle vragen zijn met veel geduld en plezier beantwoord.
Op vrijdagmiddag mijn vraag gesteld en op zondagmiddag compleet opgelost en meer. Snel de oorzaak van mijn probleem gevonden en goede oplossingen gegeven. De extern Joost was ook aardig en behulpzaam. Prima dus!
Perfect geholpen door specialist
Ahmet was geniaal want hij heeft mijn probleem verholpen. Ik gelukkig en hij blij.
Was precies op tijd en alle tijd om mijn computer op te schonen.
Netjes en correct geholpen door uw medewerker
Max was keurig op tijd en had verstand van zaken.
Goed en snel geholpen!
Beide heren deden goed werk. Niet alles kon, maar pc werkt nu sneller.
Ik ben heel tevreden met de service die geleverd is.
Ik heb Yassine ervaren als een kundig persoon die mijn iMac probleem goed wist op te lossen al was het geen HP die hij zelf had. (Meestal krijg ik negatieve berichten als ik vermeld dat ik een mac heb.)
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.