Heel goed geholpen

Er is deskundig en snel een oplossing gevonden

• Klantenservice

Snel, servicegericht en doen wat ze beloven.

De afspraak is snel in goed overleg tot stand gekomen. De expert was vriendelijk en heeft me uitstekend geholpen met de vragen die ik had.

Netwerk computers, bestanden zichtbaar

Jan Stammes heeft deskundig en adequaat ons netwerk probleem gefikst. Dit zichtbaar maken was op 1 computer complex, maar is toch goed opgelost. Helemaal TOP !!!

positief

probleem niet opgelost

Goed meegedacht en opgelost

Proactief en behulpzaam

Prettig en snel

• Klantenservice

deskundig, snel en met oog voor de wensen van de klant

Een prettige ontmoeting waarbij al mijn digitale zorgen en nachtmerries snel en vakkundig uit de wereld zijn geholpen

• Klantenservice

Arent is een deskundige, klantvriendelijke man, prettig in de omgang, die op rustige wijze de klus klaart en daarbij de (afwezige) kennis van de klant niet uit het oog verliest.

• Klantenservice

Snel en kundig vooral de snelheid van de afspraak

Snelle hulp in tijd van crisis. Aardige deskundige.

uitstekende hulp!

De expert heeft al mijn computerproblemen (op één na) verholpen. Ik ben hier bijzonder blij mee!

• Klantenservice

Fijn geholpen, wel paar puntjes van kritiek

Ik ben eerst op afstand geholpen. Dat ging niet lukken. Daarna kwam er iemand thuis langs. Prima geholpen. Betekende wel dat ik twee maal moest betalen. Daarnaast gaat de specialist de deur uit en dan zijn er toch een aantal dingen die niet goed werken bv. printer doet het niet meer.

Probleem vakkundig opgelost.

Een hele nette bekwame jonge man. Heeft me heel goed geholpen.

Eindresultaat oke

Achteraf gezien vind ik 109 euro (te)veel geld voor deze klus. De bestaande apparatuur was ouder dan de jongeman die het ging ontkoppelen en dat wasvoor hem best lastig. Hij heeft het uiteindelijk keurig voor elkaar gemaakt maar waarschijnlijk had het ook anders gekund als hij meer kennis had gehad. Op de persoon was niets op aan te merken. Goede manieren en rustig. Het Netflix gebeuren heeft zich zelf opgelost. Ik begrijp dat het moeilijk is om van tevoren precies vast re stellen wat er gebeuren moet maar misschien is het mogelijk een min/Max prijs af te spreken. Ik ben blij met het resultaat maar het is flink betaald.

perfect en snel

top bedrijf

Voortreffelijk.

Een prettige man die goed uitlegde wat er gedaan werd en duidelijk heel goed wist wat en hoe te doen.

• Klantenservice

heel goed, snel en vriendelijk geholpen

Bijzonder sympathiek dat ik erop gewezen werd dat de door mij aangegeven dure optie à 89 euro waarschijnlijk niet nodig zou zijn, maar dat mijn probleem eenvoudig, en van afstand voor 39 euro opgelost zou kunnen worden. Hetgeen ook het geval bleek. Ik werd al eerder dan op de afgesproken tijd door de betreffende medewerker gebeld en die heeft mij zeer vriendelijk en in korte tijd geholpen.

Snel en professioneel

Snelle en professionele hulp om bijna alle problemen op te lossen. Er zijn nog enkele punten die klaarblijkelijk niet op te lossen zijn.

Snelle service nette prijs

No nonsense, luisteren , oplossen

Vriendelijk, behulpzaam , to the point

• Klantenservice

Prima en netjes geholpen en een zeer vriendelijke jongeheer.

goede uitleg en hulp

Makkelijk en snel!

Super makkelijke site en de afspraak was binnen een dag gezet! Een hele nette man met veel kennis heeft ons super goed geholpen. Heel vriendelijk en nam echt de tijd ervoor. In het vervolg zou ik zo weer via Fiksi een afspraak maken.

• Klantenservice

Goed geholpen. Supersnel en to the point

Keurige assistentie tegen een prima Tarief.

Topbedrijf

Netjes op tijd en rustig de tijd genomen om alles aan te sluiten en uit te leggen. Zelf nog een beschrijving gemaakt hoe alles werkt. Zeker aan te raden.

Top nazorg

Probleem bleek achteraf toch weer op te treden maar is na contact met Fiksi dezelfde dag nog verholpen!

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.