prima geholpen door betrokken spcialist

ok

heel goed geholpen

Hee blij

redelijk goed

goed geholpen, goede expertise en de volgende keer zal ik zelf voor een externe harde schijf zorgen, dan hoef ik die niet van de medewerker van Fiksi te lenen, bedankt!

Alexander hiep mij kundig en snel

Alexander hiep mij kundig en snel

Rustig maar doortastend

De medewerker van Fiksi werkte snel en was geruststellend . Ik ben tevreden met zijn werk.

voortvarende aanpak

Loste het probleem met printen op,. maar waarschuwde wel voor herhaling. correct optreden

goed geholpen fanttastisch

mijn vriendin aan wie ik het cadeau heb gegeven is zeer tevreden dus ik ook top service als ik zelf ooit hulp nodig heb weet ik jullie te vinden

Goed geholpen

Aardige jongeman.

• Klantenservice

Het probleem is niet opgelost en dat is balen. Maar er is alles aan gedaan.

Geprobeerd het probleem op te lossen. Ljkte biet. Het lag aan de hardware.

Zeer deskundige hulp

Zeer deskundige hulp die veel stress voorkomt!

probleem is op gelost

goede ervaring

vriendelijk en behulpzaam.

Een bescheiden, nette, zorgvuldige en attente jongeman. Dat is fijn om in huis te hebben.

• Klantenservice

GeweldigHij heeft ons geweldig geholpen

Hij was heel vriendelijk en had het zo voor elkaar waar ik 3 dagen zat te klunnelen. Ik ben zeer te vrede.

• Klantenservice

Mijn zus die aan huis gekluisterd is maar met veel plezier achter haar computer zit, vertelde mij gisteren dat haar computer dood was. Niets deed het meer. Via websites kwam ik na veel telefoontjes die niets konden doen op zeer korte termijn, bij Fiksi terecht. Met alle geduld van de wereld ging deze man op zoek naar iemand die in Amsterdam nog dezelfde dag iemand had gevonden die meteen zou komen. Wat geweldig. Alles is opgelost en ik ben meer dan gelukkig met dit bedrijf. Met hartelijke groet en veel dank, Ineke Huying

• Klantenservice

Ik had een slechte ervaring.

Naar mij moeder is een doofstom persoon gekomen. Het was een prima man, maar niet geschikt voor oudere personen. Ik was ook aanwezig, maar ik en mijn moeder begrepen hem niet, hij kreunde wat en bewoog met zijn armen, maar begrijpen ho maar. Vind het erg jammer. Hij heeft het allemaal aangesloten na een uur, alleen hebben we niets begrepen. Ik adviseer u deze man alleen bij zijn soortgenoten in te zetten. Communicatief was het een drama, jammer. Doe hierwat mee !!. Groet, Willem de Wilt.

• Klantenservice

Alexander had het probleem snel opgelost. Gaf geduldig antwoord op alle vragen. Heeft tevens op verzoek nog een pc nagelopen en geoptimaliseerd. Vriendelijk en beleefde persoon.

• Snelheid verkrijgen afspraak N.v.t.
  • Expertise N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Fijn geholpen

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Goede hulp gehad

Goede hulp gehad

Vriendelijk en kundig.

Vriendelijk en kundige jongen.

• Klantenservice N.v.t.

GEWELDIG!

Alex was amazing and a great help.

• Klantenservice

Degene die kwam was vriendelijk en deed het werk goed. Hij legde alles rustig uit , en controleerde alles goed of alles naar tevreden heid werkte. Dit was de eerste keer dat ik van jullie diensten gebruik maakte, en zeker niet de laatste keer.

Leuke beleefde student

De jonge student kwam helemaal uit Utrecht. Hij was jonger dan de Dell Compaq Windows PC waar hij een knoopcel batterij in moest doen. Dit gebeurde zorgvuldig met een draaiboek om geen gegevens kwijt te raken. Hij was erg blij met zijn bescheiden tip. Echt een Topper.

Snel geholpen, duidelijke communicatie

Snel geholpen, er werd nog even contact opgenomen om de aanvraag te specificeren. Duidelijk gecommuniceerd

Zeer ged

Kundige medeweker

echte experts

Snelle en adequate hulp op afstand.

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.