echte experts

Snelle en adequate hulp op afstand.

Aardige ict medewerker

Snel opgelost

Houden zich aan afspraken

Geheel volgens afspraak werd ik thuis prima geholpen door een vakkundige medewerker. Loste het probleem in no time op. Verleende service en afhandeling voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Naar volle tevredenheid

Alles aan gedaan om het probleem op te lossen, zelfs een workaround gemaakt zodat ik verder kon. Ook advies bij aanschaf ander materiaal. Aanrader!

Proffesionel

Tjerk , wist waar hij over sprak . Probleem snel opgelost. Zodra ik een andere laptop heb wil ik hem graag om alles over te zetten.

• Klantenservice

de persoon in kwestie heeft zich fantastisch gekweten van zijn werk

met verbazing heb ik gekeken met wat voor kennis en snelheid de persoon in kwestie mijn probleem heeft weten op te lossen; ikzelf zou het niet voor elkaar hebben gekregen aangezien ik niet zo handig ben binnen het gebied van ict; prima werk geleverd

zeer goed

De komst van de "reparateur" was correct. En wat weet de man veel! Ik ben zeer tevreden over zijn werkzaamheden.

• Klantenservice

hij wist meteen waar hij moest beginnen.

het was een nette man met veel ervaring. Hij wist meteen waar hij moest beginnen. hij belde de mensen op die hij nodig had, om het probleem op te lossen. En het is gelukt. Ook veel lof over Fiksi zelf ze hadden alle aandacht, je had de keus om snel geholpen te worden of om wat langer te wachten. wij wilde snel geholpen worden en s'middags waren ze er al. Het is een hele goede service bedankt.

grandios

Wat een fjne ervaring,eindelijk een ECHTE hulp na ve4el slechte ervaringen.Keurig op tijd,zelf een melding van iets later komen.Het mankement in goed te begrijpen taal uitgelegt.Groooote klasse,hier is een nieuw klant,die hopelijk lang op zich zal laten wachten

uitstekend

Mark is uitstekend op de hoogte hoe hij problemen op moet lossen. Natuurlijk zijn er grenzen, maar die weet hij prima door te schuiven zodat ook daar wel weer een oplossing voor komt. Graag zie ik hem weer terug voor een bezoek zodra ik de DVD, die voor betere uitleg uitgegeven wordt, aan mij gestuurd zal worden door HP-computers/printers. Zodra ik de DVD binnen heb zal ik dit aan Fiksi laten weten. Graag maak ik dan weer een afspraak. M.vr.gr. Henk Pel.

Geweldig aardige jongen

Hij heeft alles opgelost beter dan het vroeger was

Alles werkt weer

Printer doet het weer goede service kijkt ook echt of alles het weer naar behoren doet.

Uitstekend !

Mijn ervaring met Richard van Dijk is goed ! Hij heeft me snel en efficiënt ondersteund bij de lay-out van mijn verhaal "Langs de oevers van de Rijn ". Zwijndrecht, 13 augustus 2021 Robert F.

snel, kundig

snel kundig

Prima dienstverlening

Deskundig en flecobel

prima service van Toine

Toine heeft het probleem opgelost.

• Klantenservice

ik kan jullie aanbevelen in mijn kennissenkring

heel tevreden

• Klantenservice

topper, prettig en goed geholpen

Kundige medewerker, die ons internet probleem uitstekend heeft verholpen. Heel tevreden en zal jullie aan iedereen aanbevelen.

• Klantenservice N.v.t.

Gezellige Bram met duidelijke uitleg zeer aan te bevelen.

• Klantenservice

Hele gowde ervaring met Fiski. Snel contact en ze nemen alle tijd om het probleem op te lossen. Absoluut aan te raden!

Tevreden

Tevreden over de geleverde ondersteuning. Goed overleg met mij en over de uitgevoerde werkzaamheden.

Klasse een 10

Mijn eerste ervaring met Fiksi: Na mijn telefonische ontmoeting en mijn probleem herkenbaar gemaakt te hebben, was er binnen 10 min al een afspraak gemaakt, dat er een student zou aankomen en de zelfde dag nog. Top! Probleem dat er twee monitoren niet meer los van elkaar functioneerde. Na een uurtje zoeken en toch de vasthoudendheid van de student, het probleem vlekkeloos opgelost! Driver problemen! Dit verdient een dikke 10. Wim, groetjes uit Venlo.

prima verzorgd

zowel het e-mail verkeer en het installeren van de senioren- telefoon, de Amplicomm. power tel 196 is prima verlopen. het installeren houdt niet in dat ik de telefoon kan controleren of ik inderdaad alles goed kan horen. speciaal met de 60 db knop. dit had ik er zeker extra bij moeten vragen. Vriendelijke groet

• Snelheid verkrijgen afspraak N.v.t.
  • Expertise N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

geweldig snel een "diagnose"

Het probleem was snel opgelost en degene die dat gedaan heeft was gewoon erg duidelijk.

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.