Blij dat jullie er voor de gewone burger zijn!

Fantastisch geholpen, verschillende stappen ondernomen en zo bij de oorzaak terechtgekomen.

• Klantenservice

Prettig geholpen en goed uit gelegd

Fijne ervaring, goed gevoel over zijn uitleg

• Klantenservice

Vriendelijk mensen die goed luisteren

Ik ben snel en zeer vriendelijk geholpen.Degene die hier thuis kwam was heel rustig en ter zake kundig.

Meer dan fijn advies !

Zie boven

• Klantenservice

weifelende antwoorden gaven me niet het idee dit komt goed.

Het tot stand komen van de afspraak was al een ding. De consulent was een half uur te vroeg, waardoor ik tussendoor de ruimte niet kon ventileren(ik had er net 1 1/2 zangles gehad). Ik kreeg niet vlot antwoord op vragen die ik stelde. Waar de consulent voor kwam, opnieuw installeren besturingssysteem, is denk ik goed uitgevoerd. Helaas merk ik geen verschil tussen voor en na herinstallatie, maar daar kan de consulent niets aan doen. De vraag of het virus ‘search baron marquis’ verdwenen was kon niet met zekerheid bevestigd worden. Mbt aanbeveling hieronder, voor anderen kan ik voor Windows het niet beoordelen maar voor iosMac zal ik Fiksi niet adviseren

Hele vriendelijke nette student

Geholpen en uitleg bij het instellen van telefoontoestel voor slechthorende

Efficient

Zoals eerder goede coördinatie en snelle opvolging

• Klantenservice

erg tevreden over de expert

Sebastiaan was vriendelijk en heeft in hoger tempo dan verwacht de hulpvraag gefixed Ook dacht hij mee

alles super opgelost

na even puzzelen doet mijn mail het weer prima heel goed geholpen door Hero

prima gegaan

Bas, de helper, heeft mij prima geholpen. Was ik tevreden over.

Snel, vakkundig en vriendelijk

Daarmee heb ik onderstaande punten al beantwoord

prettig geholpen

werd snel en correct geholpen

• Klantenservice

Zeer welwillend, meedenkend en snel reagerend.

Nvt

• Klantenservice

Een expert met kennis om van chaos eeer een opbouwend iets te maken

Gedegen kennis die goed van pas kwam, heeft no niet alleskunner afronden door het trage overzetten van de gegevens (dit kostte meer dan 3 uur) Bovendien was de licentiecode voor Microsoft Office niet vrij Tot nu zijn we super tevreden en zullen jullie en met name onze expert zeker aanbevelen

Prima hulp geboden

Na aanmelding snelle reactie en meedenken. Al snel een afspraak voor onderzoek van de laptop. Eerlijke en goede adviezen.

Prima probleem opgelost

Hoewel de beschrijving van het aan te sluiten apparaat niet echt duidelijk was heeft de jonge man het toch goed aan gesloten en is hij zelf achter het ontbrekende stukje van de beschrijving opgelost. Mooi even mee denken met kleine andere problemen was ook fijn. Voor herhaling vatbaar

geweldig

Een zeer kundige man die mijn computer op afstand beter heeft gemaakt. Alle onnodige rommel heeft hij ervan afgehaald. De computer werkt weer zoals het hoort.

• Klantenservice

een adequate en deskundige hulp

ik ben zeer tevreden over de verleende hulp die vertrouwen geeft in de deskundigheid van de medewerker van Fiksi.

• Klantenservice

Snel en efficient online geholpen

gedaan wat nodig was

prettig iemand, luisterde goed en heeft problemen goed opgelost. ook goede instructies gegeven

• Klantenservice

Vriendelijk, adequaat, deskundig en bereid om verdere te kijken dan de enkele vraag.

Zie boven

• Klantenservice

Wist mijn probleem goed te verhelpennen vriendelijk

Het is een rustige, beleefde en aardige jongen. Hij wist mijn probleem goed en snel op te lossen en deed zelfs nog wat extra. Hij vroeg naar hoe hij zijn service vond en als ik later hulp nodig geb mag ik altijd het bedrijf weer benaderen gaf hij aan.

Gemengd

De student was erg aardig en capabel. Echter Hij kwam 25 min. te laat. Vooraf was moeilijk in te schatten hoeveel werk het was, dus moest ik akkoord gaan met de dubbelconsult prijs. Toen de klus kaar was werd gezegd dat het gewoon de duur van 1 consult was .Maar ik moest het afgesproken dubbeltarief betalen

• Expertise N.v.t.

Goed behandeld en besproken

Fijn te woord gestaan en duidelijk door genomen. En geholpen met het andere probleem. Dus goed gevoel er over.

• Klantenservice

Ondanks goede inzet, weinig resultaat

Uw medewerker heeft zich uitstekend ingespannen om alles voor elkaar te krijgen, maar dat is niet gelukt omdat ik o.a. een nieuwe simkaart moest bestellen (nano ipv micro). Mogelijk had dat al van te voren duidelijk kunnen zijn omdat ik bij aanvraag heb vermeld dat het ging om een overgang van een Samsung Galaxy III naar iPhone 8 ging. Dan had het bezoek uitgesteld kunnen worden totdat ik beschikken kon over de nano-simkaart. Nu heb ik de 49,- besteed aan iets zonder werkelijk resultaat. Dat vind ik een teleurstelling, die ik overigens niet uw medewerker Lodewijk aanreken

• Snelheid verkrijgen afspraak N.v.t.

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.