Mooi helder concept.

professionele ondersteuning

In eerste instantie kon mijn probleem niet opgelost worden. Na verder onderzoek is het alsnog gedaan. Ik ben helemaal tevreden!

Positieve ervaring.

• Klantenservice

Ik vond dat hij veel geduld had met mij omdat ik soms het even niet begreep vanwege mijn leeftijd en dialectisch en hij heeft het geweldig opgelost ! een dikke pluim !

• Klantenservice

Had het probleem zo opgelost

Prettig

Een zeer prettige meneer die mijn vader rustig alles vertelde en heeft uitgelegt( vader op leeftijd. Werd ook meegedacht om het voor mijn vader zo simpel mogelijk te doen. Wij zijn tevreden.

• Klantenservice

Bart nam alle tijd en alles perfect uitgelegd.

• Klantenservice

Probleem snel en goed opgelost

Theodoor is correct en vriendelijk. Heeft het probleem goed opgelost. Ben zeer tevreden

Top service!

Mega snelle en afhandeling van alles! Een goede deskundige hulp gestuurd die alles in een keer oploste! De prijskwaliteit verhouding is top!

• Klantenservice

Perfect geholpen en snel!

Aanrader, Jürgen uit Ede

• Klantenservice

ik ben zeer tevreden over mijn Windows herinstallatie

Het was heel vervelend dat mijn computer was vastgelopen, vooral omdat ik door Corona thuiswerk. De herinstallatie van Windows is zeer goed professioneel gedaan, daar ben ik heel blij mee. Bovendien is Caleb (mag ik zijn naam noemen) heel vriendelijk, beleefd, zeer hulpvaardig. Hij vraagt goed door naar wat ik als klant wil, onthoudt dat en realiseert dat ook. Bovendien vroeg hij aan het eind nog of ik aanvullende vragen of wensen had. Hij bood ook nog nazorg aan met Teamviewer. Komt heel goed over. Bovendien was het nog code oranje of rood door de sneeuwval, toch is hij met OV gekomen. Fiksi is ook heel professioneel met afspraken maken en nakomen. Ook goed vooraf telefonisch gecheckt wat het echte probleem was. Fiksi/ Caleb is een absolute aanrader!

Samson ,heeft me prima geholpen

Ik was blij met Samson ,hij heeft alles duidelijk uitgelegd en prima geholpen ,dankjewel

Grandioy

Kundig Rustig Kortom geweldig

• Klantenservice

Hele goede service zeer deskundig en nette persoon.

Zeker voor herhaling vatbaar indien nodig.

• Klantenservice

Selim was keurig op tijd en heeft alles en meer gedaan om mijn pc op orde te krijgen.

perfect

Perfect goed geholpen

• Klantenservice

prima werk en veel kennis

een aardige vriendelijke klantgerichte jongeman..

Snelle jongen

Het was een genoegen , om een perfecte uitleg te krijgen

• Klantenservice

De student heeft in 1,5 uur gedaan waar ik zonder het voor elkaar te krijgen 8 dagen op heb zitten klungelen. Perfect.

• Klantenservice

vlot en geweldig opgelost..hele fijne jongen

een nette jongeman heeft het opgelost. die Kira mag ons nog eens helpen indien nodig. hartelijk bedankt.

fantastisch.

Meneer was geduldig met uitleggen want veel van computer weet ik niet. Had twee problemen en binnen een uur was alles opgelost. Heel blij dat ik nu weer kan door gaan.

• Klantenservice

Monteur deed zijn uiterste best

Hoewel de monteur zijn uiterste best deed, om het probleem te verhelpen, is dit niet helemaal gelukt. Dit lag niet aan hem, maar aan mijn router, die niet meer 100% functioneert. Ik moet dus gaan omkijken naar een nieuwe router.

Heel goed.

Werd goed en duidelijk te woord gegaan per telefoon. Snelle reactie, 2 dagen later was de hulp er al. Hugo heeft mij zeer goed geholpen, en was erg vriendelijk. Gr. J.Oostland.

Prima geholpen !

Bij mijn moeder van 94 jr. zijn door Mike van Fiksi 4 telefoontoestellen aangesloten op wifi en ingesteld. Deze speciale telefoons voor slechtzienden en slechthorenden, heb ik gekocht bij hearplanet. Daarbij ontving ik een folder over fiksi. We werden zeer snel geholpen en dit voor een vaste prijs. Bovendien heeft Mike in z'n vrije tijd een beknopte gebruiksaanwijzing geschreven voor mijn moeder. Daar is ze erg blij mee.

• Klantenservice

Ik ben helemaal tevreden!

Heb Fiksi meteen in mijn adresboek opgenomen (al hoop ik natuurlijk het niet snel weer nodig te hebben).

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.