Snel een afspraak kunnen maken, deskundige en vriendelijke hulp voor storing van mijn pc.

Heel erg goed, snel en deskundig, zeker een aanrader

• Klantenservice

Ik had gevraagd om iemand die me kon helpen met het inregelen van mijn Ubiquiti WiFi netwerk m.b.v. een controler. Ik wilde gelijk wegwijs gemaakt worden zodat ik bij eventuele storingen of uitbreiden van het netwerk dit simpel zelf kon doen. Ik heb nu een goed werkend netwerk en ik weet hoe ik dingen zelf in kan regelen. Dus TOP.

Prima service!

Zo gefikst, een prima vakman.

• Klantenservice

Goed gevoel aan over gehouden.

Prettig persoon, rustig, geen haastig gedoe, bereid om uitleg te geven.

uitstekend!

Rustige mijnheer en geeft duidelijk uitleg

• Klantenservice

LODEWIJK leuke jongen kon het probleem niet vinden na heel lang zoeken. Maar ondanks dit zal ik zeker, als het nodig is, FIKSI weer benaderen.

• Klantenservice

Netjes. prettig met kennis van zaken en een paar extra dingen gedaan

Op Tijd, goed afgehandeld, duidelijk en vriendelijk!! Klasse aanrader!

• Klantenservice N.v.t.

Snelle service en klantvriendelijk

Netjes op tijd kwam de expert aan. Heeft ruim een uur geholpen. Fijne en deskundige service aan huis!

Zeer positieve ervaring

Mijn ouderwetse probleem is goed opgelost. Rustige en sympathieke man.

• Snelheid verkrijgen afspraak N.v.t.
  • Klantenservice

Snel en ter zake kundig geholpen

Nette en beschaafde persoon die in onze beleving zeer kundig bleek te zijn. Had de beschikbare tijd echt nodig.

Goede service en communicatie

De medewerker gaf goede service. Was betrouwbaar en geduldig, je kon de problemen goed aangeven! Dank hiervoor.

• Klantenservice

Binnen een uur werkte mijn printer en mijn scanner weer! Prima werk!

Wij zijn heel vriendelijk en snel en deskundig geholpen door Samson

Fantastisch geholpen

Prima ervaring

• Klantenservice N.v.t.

Mij gelukkig gemaakt

Na binnenkomst gelijk achter de laptop en gevraagd deze te starten en laten zien wat de problemen zijn. Intensief gezocht naar de mogelijke oorzaken van het vastlopen van mijn inbox (niet reageren. Inbox doorgenomen en diverse mails verwijderd. Via een omweg erachter gekomen dat een mail besmet was. Daarna computer weer opgestart en mail programma getest. Terwijl ik dit type voel ik mij weer zeker.

• Klantenservice

mijn ervaring met jullie is prima. gelijk antwoord op mijn e-mail en 2 dagen na mijn vraag al hulp aan huis en het belangrijkste is dat ik snel en goed ben geholpen.

heel prettig

het meisje heeft heel goed haar best gedaan en van alles geprobeerd om de foto's terug te vinden. dit is helaas niet gelukt. ik mocht zelf ook nog wat dingen over de pc vragen en dat was fijn om het van een expert te horen.

• Klantenservice

Zeer correct en behulpzaam ook bij kleine problemen

ben goed geholpen

Afspraak was keurig op tijd en de problemen goed opgelost.

• Klantenservice

hulp zeer deskundig,heb wel moeite met de uitvoering.

heel deskundige en bereidwillige hulp. Maar heb moeite de instructies toe te passen,zodra de hulp weg is. Mijn leeftijd (93)zit me dwars.

• Klantenservice

Ik ben ontzettend blij met de inzet van Jeroen.............!

Jeroen heeft alles uit de kast gehaald om alles up to date te maken: Hij was ook langer kwijt dan de bedoeling was. Het was voor hem een grote klus, maar hij gaf niet op...alles toverde hij uit de kast om mij als klant een goed werkende computer met Photoshop en Pay2d te maken! Bravo! Als cadeautje heb ik hem enkelen van mijn kunstwerken geschonken. Groetjes, Mirjam

Prettig opgelost

Samsung kwam goed over en heeft mijn probleem goed opgelost. Hij deed het op een prettige, gedienstige wijze. Had een vlotte manier van werken.

• Klantenservice

Heel prettig en accuraat.

Werd heel fijn geholpen . Keurig en beleefd .

Zeer geduldige man

Goede ervaring!!

• Klantenservice

Heel erg goed maar iets te duur

de jonge die is geweest Had veel verstand van zaken Maar hij heeft geen invloed op de prijs Die ik aan de te hoge kant vind voor wat heeft moeten doen

• Klantenservice

Ik ben heel goed geholpen.....!

Samson heeft mij geholpen om een Wordpress site op te zetten. De site staat er nu en hoef hem alleen nog zelf in te richten. Ik ben heel blij met de aangeboden hulp en Samson had veel expertise en geduld bij de uitleg. Ik had de uitleg via een screenrecorder opgenomen en daardoor kon ik gemakkelijk sommige moeilijke zaken terugkijken.

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.