Goed geholpen, zeer tevreden!
Een zeer professionele expert, vriendelijk en begripvol. Ook ging hij meteen aan de slag met mijn tablet dat ik niet meer wist te gebruiken. Hoewel ik dat niet eens gemeld had.
De student was heel stipt ,keurig op de afgesproken tijd . Wist prima wat hij deed problemen netjes opgelost , en kundig antwoord op mijn vragen , kortom goed geholpen .
Binnen 48 uur had ik een medewerker over de vloer. Die heeft allerlei oplossingen geprobeerd om mijn computer aan de praat te krijgen. De eerste oplossingen werkten niet. Hij gaf niet op. Een uur later deed alles het weer als een zonnetje!
Betreffende monteur heeft in goed overleg onze laptop weer een stuk sneller gemaakt. Na aanmelding direct een afspraak gemaakt.
goede service
Nette jongeman rustig behulpzaam en uiteindelijk goed geholpen
Heel erg bedankt van selim. Hij schoon mij pc , alles in orde maken, ben heel blij dat kan ik weer veilig alles gebruiken,
mijn chromebook werd uitstekend geinstalleerd. Uw expert kwam vlgens afspraak precies op tijd
Eerste avond uren gewerkt. Weinig resultaat. Na contact provider verwachtingen bijgesteld. 2e avond prima alles opgelost Door de medewerker. Minpunt achteraf (niet met hem gecommuniceerd ) is dat hij wel oplost maar niet Goed verteld hoe ik het voortaan zelf oplos.
Cynthia is een leuke spontane meid met enorm veel kennis van computers en systemen. Wat andere ITers niet lukten kreeg zij wel voor elkaar. Een TOPPER!
De expert was net zo lang aanwezig totdat alle mankement jee weer opgelost waren. Hij had kennis van zaken, ging gelijk aan de slag en was prettig in de communicatie. Volgende keer kom ik graag terug.
ik geen idee had wat hij aan het doen was en dat voelde wat ongemakkelijk . Later had ik het idee dat ik opeens vreemd mails kreeg die ik nooit eerder had gehad . en kon ik niet verder met de volkskrant zomerpuzzel online invullen ,week 1-5 wel ,week 6 niet . Er is iets met mijn Microsoft account veranderd en moest ik opnieuw Echter na melding hiervan bij Fiksi werd ik direct teruggebeld door desbetreffende fikser en is alles opgelost en opgeklaard en ms team moet ik mij voor aanmelden maar heb de gegevens niet opgeslagen of niet gehoord. heb dus weer hulp nodig!!!
Originele beoordeling
omdat ik geen idee had wat hij aan het doen was voelde dat ongemakkelijk . later had ik het idee dat ik opeens gore mails (porno ) kreeg die ik nooit eerder had gehad . en ik kan niet verder met mijn volkskrant zomerpuzzel online invullen ,week 1-5 wel ,week 6 niet .Er is iets met mijn Microsoft account gebeurt veranderd ???mn dat laatste vind ik erg !!! en ms team moet ik mij voor aanmelden maar heb de gegevens niet opgeslagen of niet gehoord. heb dus weer hulp nodig!!!
zeer vlotte en zeer goede behandeling van de klacht. Vriendelijke medewerker
zeer vlotte en zeer goede behandeling van de klacht. Vriendelijke medewerker
Uiteindelijk het opgegeven om het probleem op de laptop te zoeken, te vinden en op te lossen, specialist laten komen van Fiksi en binnen het uur Was het voor elkaar! Super.
- snel en kundig opgelost , komt betrouwbaar over - vergeet volldige controle op werking oplossing. - fixed price bij storingen voor de klant prettig maar de 'Fixer' kan er de nodige pecunia bij in schieten. Zou projectmatig werken de / een oplossing zijn?
De Fiksi medewerker had al heel snel door wat ik wilde. Helaas was dat een zeer onverstandige keuze van mij. Hij heeft zich uit de naad gewerkt om e.e.a. toch zo te buigen dat ik er voordeel bij had. Zeer professioneel en een zeer betrokken medewerker !!
Na een misverstand over de geplande afspraak, is er al snel op korte termijn een expert langs gekomen. Het probleem met de pc is naar volle tevredenheid opgelost.
De Fikser maakte op mij een zeer betrouwbare indruk; hij was toegewijd en niet snel tevreden met wat hij voor me deed. Als leek kan ik niet beoordelen of alles wat hij heeft gedaan, ook daadwerkelijk had gemoeten; het geheel opschonen van de computer heeft 6 uren gekost en dat leek mij veel. Zie dit niet als kritiek, maar als feed back!
Snelle service van een heel erg slimme man!
casper heeft alles gedaan om de ip camera geinstaleerd te krijgen , maar heb waarschujnlijk een probleem in de router waardoor het probleem nog steeds bestaat
Binnen 12 uur een reactie gehad en vervolgens met de expert een afspraak gemaakt. De expert (Robin Westerik) heeft mijn probleem met het WiFi signaal snel en vakkundig naar alle tevredenheid opgelost.
De expert die bij me was deed erg veel moeite, maar was onvoldoende op de hoogte van office 365. Kon helaas ook niet de netwerk verbinding met de laptop in werking krijgen. Helaas aardige man maar niet wat ik nodig had. Inmiddels via Fiksi naar nieuwe oplossing zoeken Wordt door Fiksi kostenloos geregeld Inmiddels zijn de problemen door een andere expert volledig opgelost. Fiksi hiervoor hartelijk dank. Goede ervaring. Top
Originele beoordeling
De expert die bij me was deed erg veel moeite, maar was onvoldoende op de hoogte van office 365. Kon helaas ook niet de netwerk verbinding met de laptop in werking krijgen. Helaas aardige man maar niet wat ik nodig had. Inmiddels via Fiksi naar nieuwe oplossing zoeken Wordt door Fiksi kostenloos geregeld Top
Probleem met PC en printer zijn grondig aangepakt, waarbij ook uitleg werd gegeven. Mijn PC oogt als nieuw, overbodige programma's verwijderd. Dit alles werd uitgevoerd door deskundige jongeman op een prettige manier. Dit alles voor een heel redelijke prijs. Mocht ik weer problemen hebben in de toekomst, dan is het fijn te weten dat Fiksi er is!
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.