Heel erg blij

Ik heb een nas aangeschaft en kwam er niet meer uit om ‘m te installeren. Pepijn heeft me heel duidelijk uitgelegd hoe of wat en mbt sommige dingen installeren, wat ik niet hoefde te weten heeft hij heel verstandig achterwege gelaten. Dat moest gewoon gedaan worden en daarna werkte die.

Uiterst tevreden

Zondagmorgen probleem via Fiksi gemeld, binnen half uur een reactie en afspraak gemaakt voor dinsdag. Zeer deskundig en vriendelijke it-specialist die het niet zo eenvoudige probleem goed en snel oploste.

Supee

Een keurige verschijning met voldoende expertise dus super tevreden

Vriendelijk, snel en goed

• Klantenservice

Perfecte service, komen hun afspraken na!

IK had problemen met de installatie van mijn printer. De expert was er op de afgesproken tijd en had het probleem binnen een half uur opgelost.

• Klantenservice

Casper heeft mij goed geholpen.

Adequaat geholpen

Correct geholpen en nam de tijd om uit te leggen

• Klantenservice

Perfecte service - meer dan waar ik op had durven hopen

Het contact met Fiksi verliep snel en duidelijk. Pepijn kwam ondanks de regen precies op tijd langs. Hij nam overal de tijd voor (computer opschonen, wifi opnieuw installeren en telefoon overzetten) en legde alles duidelijk uit. En dat voor een prijs waarvoor een loodgieter nauwelijks voor komt rijden. Zeer warm aanbevolen derhalve!

Voortreffelijk geholpen

Snelle afspraak gekregen. De jongeman die mij hielp deed dat voortreffelijk. Erg tevreden

zeer tevrden

Goede servic, deskundige hulp

• Klantenservice

Goed geholpen en dito advies

Snelle reactie. Goede service. Prijs is oké.

Printer werkt naar behoren

Printer werkt goed, was stip op tijd afspraak was makkelijk gemaakt

• Klantenservice

Alle problemen in no time opgelost

Pepijn kwam keurig op tijd en lost het probleem snel op, als ook nog wat kleine andere dingetjes. Geweldige service

• Klantenservice

Snel hulp gekomen en snel probleem opgelost. Een prima ervaring met Fiksi. Kan het iedereen aanbevelen.

• Expertise N.v.t.
  • Klantenservice

Samson ter zake.kundig. Heel behulpzaam. Voor de volgende keer wil wel graag weer van de diensten van Samson gebruikmaken.

Enorm goed geholpen.

Door een zeer vriendelijke en deskundig persoon.

Zeer tevreden!!!

Zeer tevreden!!!

heel fijn geholpen

hoe kan een factuur verkrijgen voor mijn administratie?

• Klantenservice

Ze belde netjes terug.Ook degene die kwam belde dat het tien minuten later werd in verband met file. Alles is goed overgezet van telefoon naar telefoon.

Adequate aanpak

het voelt als de digitale wegenwacht.

Fijne en correcte dienst

Weer een klus door Fiksi laten uitvoeren! Ook deze klus werd weer op een nette en correcte manier opgelost. Afspraak is afspraak is zeker van toepassing bij Fiksi en zijn experts.

• Klantenservice

Keurig en precies volgens afspraak

Expert was keurig op tijd, vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Klus binnen afgesproken tijd klaar. Ik ben zeer tevreden

Een meedenkende oplosser

Het contact heb ik als plezierig ervaren. Keurig op tijd aangemeld, samen gekeken naar het probleem en goed meegedacht aan de oplossing. En ook volharden totdat het opgelost is. Ook om naar aanleiding van een terloopse opmerking meteen een korte handleiding voor de gebruikers te schrijven, wordt zeer op prijs gesteld. Chapeau voor Glenn Ligtenberg!

• Klantenservice

Goed voor relatief eenvoudige zaken.

Als u opzoek bent naar een expert is dit niet het juiste bedrijf, maar voor de wat minder complexe zaken uitstekend. Mij hebben ze helaas niet kunnen helpen, maar ze hebben zich voldoende ingezet. Wel duidelijk merkbaar dat er een grens aan de expertise zit.

• Klantenservice

Erg aardige en behulpzame medewerker.

Zeer behulpzaam, aardig en kundig. Al met al een prima ervaring.

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.