Casper Onvlee nam de tijd om zijn werk goed te doen, controleerde zichzelf en gaf niet op. Ik zou iedereen al stijf hebben gevloekt. Gaf goed advies om de WiFi te verbeteren.
Afspraak online gemaakt en en na een uur hadden ze al iemand gevonden. Volgende dag app-je met uitleg en telefonisch contact over wat precies mijn bedoeling was. Hij heeft mijn laptop nagekeken en onderhoud uitgevoerd. Alles werkt weer goed. Hij gaf ook nog tips wat ik nog meer zou kunnen doen om de laptop nog beter te laten werken.
Edward, de IT specialist die bij mij is geweest heeft veel verstand van alles op IT gebied. Fijn geholpen!
Snel begrijpen wat er mis is en zoeken naar een oplossing. Niet alles kan, maar voldoende om er veel voordeel aan te hebben. Een volgende keer niet meer zelf klooien, maar Fiksi inroepen!
Zeer aardige medewerker die zijn uiterste heeft gedaan om het probleem op te lossen.
Snel en accuraat en vriendelijke service.
Voor het aansluiten van mijn voor set voor hoortoestellen was de klus binnen een kwartier gekoppeld aan een expert en heeft deze klus met een paar dagen zeer goed uitgevoerd. Fiksi en expert bedankt
Kundige vriendelijke jongen
Voor zover het mogelijk was is het opgelost
Goede communicatie, snelle service, goede oplossing!
Dat als er niet gedaan is wat er gedaan moest worden, zou ik als ondernemer niet volle pond laten betalen. Maar ik heb keurig betaald.
Geachte mevrouw, Wij vinden het vervelend dat de klus niet geheel naar verwachting liep. U wilde een expert voor het overzetten van data. Expert Casper is daarvoor bij u langs geweest. Hij wist de data (inclusief e-maildata) succesvol te exporteren. Bij het importeren van de e-maildata op de nieuwe computer werd hij ermee geconfronteerd dat op de nieuwe computer nog geen e-mailaccounts waren aangemaakt. De expert heeft geprobeerd deze aan te maken maar kennelijk was niet alle benodigde informatie voorhanden (serverinstellingen, poorten, gebruikersnamen/wachtwoorden) waardoor dit niet lukte. Vervolgens heeft hij gevraagd om de (derde) persoon die de instellingen kende, de accounts goed in te stellen om daarna alsnog de opdracht op een later moment voort te zetten. Op dat moment was hij al enkele uren voor u in de weer geweest. U heeft deze derde persoon gevraagd deze instellingen op orde te maken, wat ook gelukt is. Tegelijkertijd werd ook de mail geïmporteerd waarmee de vraag t.a.v. de mail uiteindelijk (ook) opgelost werd. Gezien de kennis van de betreffende expert, is het voor ons moeilijk voorstelbaar dat hij - mits hij over de juiste gegevens beschikt - niet in staat zou zijn een e-mailaccount aan Outlook toe te voegen. Waar het dan mis is gegaan, is voor ons onduidelijk. Wij namen contact op met u over dit voorval. We vinden het jammer dat u het in bovenstaande beoordeling doet voorkomen alsof wij op betaling hebben aangedrongen. Wij hebben u de vraag gesteld of u bereid was te betalen en u gaf toen aan dat u daartoe, ondanks de teleurstellende ervaring, bereid was. Met vriendelijke groet, Team Fiksi
samson was keurig op tijd. Eist gelijk het probleem op te lossen. Top
Ik kreeg al snel hulp, toen mijn laptop niets meer deed. De harde schijf werd binnen enkele dagen vervangen. Zeer tevreden
heel goed
Hij heeft alle tijd genomen om alle opties te verkennen en elke keer goed met mij gecommuniceerd wat hij deed en waarom hij dat deed zodat ik ook het vertrouwen had dat hij doordacht dingen deed.
Het aanvragen van een medewerker vind ik lastig omdat je niet precies weet welke vragen onder de specifieke rubriek vallen. De medewerker is zeer kundig en kan in alle rust en kalmte uitleggen wat je beter anders en makkelijker kan doen. Al met al een plezierige en leerzame ervaring.
Geen problemen
Geduldige medewerker die de tijd heeft genomen om ons probleem met een langzame computer op te lossen. Tevens advies gegeven om dit zelf in de toekomst te verhelpen.
Gewoon te vreden
Ik had een aantal vragen en problemen . Die heeft Justin adequaat beantwoord en verholpen..
Casper kwam precies op het afgesproken tijdstip. Op een hele fijne rustige manier legt hij technische werking van de apparatuur uit. Vraagt meerdere keren of alles duidelijk is en is ook bereid om een breder advies te geven dan alleen over de oorspronkelijke opdracht. Alle apparatuur functioneert nu zoals ik dat had gevraagd en ben zeer tevreden.
Ik moest een videokaart van mijn oude naar nieuwe pc plaatsen. Maar ging niet want videokaart was te oud.
Aardige jongeman met duidelijk veel verstand van IT! Belangrijkste problemen opgelost!
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.