Snel, correct en betrouwbaar.

Casper Onvlee nam de tijd om zijn werk goed te doen, controleerde zichzelf en gaf niet op. Ik zou iedereen al stijf hebben gevloekt. Gaf goed advies om de WiFi te verbeteren.

• Klantenservice

Snelle reactie, goede service.

Afspraak online gemaakt en en na een uur hadden ze al iemand gevonden. Volgende dag app-je met uitleg en telefonisch contact over wat precies mijn bedoeling was. Hij heeft mijn laptop nagekeken en onderhoud uitgevoerd. Alles werkt weer goed. Hij gaf ook nog tips wat ik nog meer zou kunnen doen om de laptop nog beter te laten werken.

Veel verstand!

Edward, de IT specialist die bij mij is geweest heeft veel verstand van alles op IT gebied. Fijn geholpen!

Kennis en kunde

Snel begrijpen wat er mis is en zoeken naar een oplossing. Niet alles kan, maar voldoende om er veel voordeel aan te hebben. Een volgende keer niet meer zelf klooien, maar Fiksi inroepen!

• Klantenservice

Voor zover mogelijk is het probleem opgelost

Zeer aardige medewerker die zijn uiterste heeft gedaan om het probleem op te lossen.

• Klantenservice

Snel en accuraat en vriendelijke service, prima prijs.

Snel en accuraat en vriendelijke service.

Geweldige ervaring!!!

Voor het aansluiten van mijn voor set voor hoortoestellen was de klus binnen een kwartier gekoppeld aan een expert en heeft deze klus met een paar dagen zeer goed uitgevoerd. Fiksi en expert bedankt

Kundig

Kundige vriendelijke jongen

Geen haastwerk

Voor zover het mogelijk was is het opgelost

• Klantenservice

Top gedaan! Erg goede communicatie!

Goede communicatie, snelle service, goede oplossing!

Teleurgesteld

Dat als er niet gedaan is wat er gedaan moest worden, zou ik als ondernemer niet volle pond laten betalen. Maar ik heb keurig betaald.

Probleem opgelost

samson was keurig op tijd. Eist gelijk het probleem op te lossen. Top

Snelle en goede service

Ik kreeg al snel hulp, toen mijn laptop niets meer deed. De harde schijf werd binnen enkele dagen vervangen. Zeer tevreden

heel goed

Kwaliteit,professioneel,klantvriendelijkheid

• Klantenservice

Hij heeft me top geholpen!

Hij heeft alle tijd genomen om alle opties te verkennen en elke keer goed met mij gecommuniceerd wat hij deed en waarom hij dat deed zodat ik ook het vertrouwen had dat hij doordacht dingen deed.

Plezierig en leerzaam

Het aanvragen van een medewerker vind ik lastig omdat je niet precies weet welke vragen onder de specifieke rubriek vallen. De medewerker is zeer kundig en kan in alle rust en kalmte uitleggen wat je beter anders en makkelijker kan doen. Al met al een plezierige en leerzame ervaring.

• Klantenservice

Prettige jongeman , doet zijn best

Geen problemen

Tevreden over het resultaat

Geduldige medewerker die de tijd heeft genomen om ons probleem met een langzame computer op te lossen. Tevens advies gegeven om dit zelf in de toekomst te verhelpen.

Uitstekend en correct.

Gewoon te vreden

• Klantenservice

Heel efficiënte en vrolijke hulp

Ik had een aantal vragen en problemen . Die heeft Justin adequaat beantwoord en verholpen..

• Klantenservice

Uitstekende service van zeer beleefde Casper

Casper kwam precies op het afgesproken tijdstip. Op een hele fijne rustige manier legt hij technische werking van de apparatuur uit. Vraagt meerdere keren of alles duidelijk is en is ook bereid om een breder advies te geven dan alleen over de oorspronkelijke opdracht. Alle apparatuur functioneert nu zoals ik dat had gevraagd en ben zeer tevreden.

• Klantenservice N.v.t.

Ik was tevreden

Ik moest een videokaart van mijn oude naar nieuwe pc plaatsen. Maar ging niet want videokaart was te oud.

Prima service door vakman

Aardige jongeman met duidelijk veel verstand van IT! Belangrijkste problemen opgelost!

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.