fantastisch

Uw medewerker heeft mij fantastisch geholpen was op tijd en hield zich aan de gemaakte afspraken met mij. Zeer vriendelijk.

prima!

erg goed en snel

Prima geholpen !

• Klantenservice

mijn ervaring is niet goed

student is aan huis geweest op schone en apk deze zijn niet goed gegaan problemen zijn alsnog niet veranderd helaas heb ik u wel al betaald hoe wordt dit nu verder geregeld?

• Klantenservice

Na eerst mijn probleem aangehoord te hebben ging hij doelgericht aan het werk. Vertelde onderwijl wat hij ging doen. Sympatieke msn.

• Klantenservice

Justin heeft mij goed geholpen en was heel prettig in de omgang.

geweldig!

Heel fijne medewerker van jullie! Hij heeft veel verstand van zaken en werkt netjes en snel

Echt een topper

Zeer hulpvaardig en veel kennis in huis op allerlei ICT gebied. Erg fijne jongen, Wil ik graag vaker inzetten.

geweldig

De computerhulp nam alle tijd en ging niet weg voordat alles geregeld was. Heel fijn!

• Klantenservice

Degene die langskwam was rustig en onderzocht zeer zorgvuldig wat het probleem was. Uiteindelijk is hij eruit gekomen.

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar! Had snel een expert die mij kon helpen. Op de afgesproken tijd kwam de expert (Rudolf) die het probleem goed en rustig heeft verholpen. En ook advies heeft gegeven over wat andere dingen die hij tegen kwam. Zeker aan te bevelen als je een cumputer probleem hebt. Fiksi en natuurlijk Rudolf, bedankt was topπŸ‘πŸ‘

Zonde van het geld.

Contact kwam moeizaam tot stand. Uiteindelijk kwam er een vriendelijke man die na ruim 1 uur het ogenschijnlijke eenvoudige probleem niet had opgelost en voortijdig wegging. We hebben hem niet tegengehouden ...... Een kennis van ons heeft later het probleem in een kwartier naar behoren opgelost. Gratis.

• Klantenservice

Prima geholpen door iemand die verstand van zaken had!

Keurig op tijd. Computer opgeschoond en ik ben geholpen met aansluiten van apparaten wat goed is gelukt.

Boven verwachting

Niet overtuigd maar toch geprobeerd. Aangename verrassing: snelle afspraak, probleem prima verholpen en prijs was bekend. Aanrader!

• Klantenservice

Wel vermoeiend om met een dove te communiceren als je eigenknow how van computers miniem is maar vender door de expert goed uitgelegd

Eenvoudig en goed resultaat

De afspraak was snel geregeld en de helper was deskundig en prettig in de omgang en voelde zich verantwoordelijk voor het resultaat. Tip aan Fiksi is om vooraf duidelijke instructies te geven over de voorbereidingen die ik had kunnen treffen om de klus sneller geklaard te hebben.

Erg veel geld

Vond het veel geld voor 20 minuten werk. Misschien als je een grote klus hebt lonend maar voor een kleine klus te duur. Ook weinig uitleg.

• Snelheid verkrijgen afspraak N.v.t.

super snel

geduldig en zeer vakkundige uitleg. ben zeer tevreden

uitstekend

ik ben zeer goed geholpen

• Klantenservice

professioneel advies, klantvriendelijk goede prijs kwaliteitverhouding

Was goed

Ja goed hoor

Snel en goed geholpen

Woensdagavond de aanvraag gedaan, donderdag bericht dat er vrijdag iemand kwam. Deskundige en vriendelijke man, die dit erbij deed β€œom mensen die niet zoveel verstand hebben van computers uit de brand te helpen β€œ. Prima, geholpen en kon gewoon met iDeal betalen. Ideaal.

• Klantenservice

De jongeman Pepijn heeft mij goed geholpen de printer aan te sluiten. Ook enkele kleine andere 'probleempjes" heeft hij snel opgelost. Ik zal zeker weer van jullie diensten gebruik maken indien nodig. Groet, Rob Visser

• Klantenservice

Hetgeen gedaan diende te worden is gedaan en daar heb ik ook weer iets van geleerd. Dus resultaat goed en ik jets wijzen.

• Klantenservice

Aardige jongen, probleem niet opgelost

Dit was misschien zon geval dat buiten de perken ging van het uurtje tijd. Ik als leek heb daar geen idee van hence Fixi. De tip is dan ook eerst een analyse te vragen plus een inschatting van de omvang van t probleem. Kan het binnen de tijd opgelost worden? Een uur gaan zitten proberen en zonder oplossing weer vertrekken kost mij als klant ook kostbare tijd.

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.