Uw medewerker heeft mij fantastisch geholpen was op tijd en hield zich aan de gemaakte afspraken met mij. Zeer vriendelijk.
erg goed en snel
Prima geholpen !
student is aan huis geweest op schone en apk deze zijn niet goed gegaan problemen zijn alsnog niet veranderd helaas heb ik u wel al betaald hoe wordt dit nu verder geregeld?
Geachte heer, Wij hebben contact met u opgenomen. De expert voerde een opschoonbeurt bij u door waarbij hij de computer ontdeed van overbodige bestanden. Dit werk had hij goed uitgevoerd. U bleef daarna ongewenste mail ontvangen en uw klacht ging daarover. We hebben u uitgelegd dat de expert geen invloed heeft op de mailbestanden van spammers en de spam dus niet kan tegenhouden zolang uw e-mailadres op dit soort lijsten staat. U had daar begrip voor en wij verzochten u de review alsnog aan te passen.
Na eerst mijn probleem aangehoord te hebben ging hij doelgericht aan het werk. Vertelde onderwijl wat hij ging doen. Sympatieke msn.
Justin heeft mij goed geholpen en was heel prettig in de omgang.
Heel fijne medewerker van jullie! Hij heeft veel verstand van zaken en werkt netjes en snel
Zeer hulpvaardig en veel kennis in huis op allerlei ICT gebied. Erg fijne jongen, Wil ik graag vaker inzetten.
De computerhulp nam alle tijd en ging niet weg voordat alles geregeld was. Heel fijn!
Degene die langskwam was rustig en onderzocht zeer zorgvuldig wat het probleem was. Uiteindelijk is hij eruit gekomen.
Goed en betrouwbaar! Had snel een expert die mij kon helpen. Op de afgesproken tijd kwam de expert (Rudolf) die het probleem goed en rustig heeft verholpen. En ook advies heeft gegeven over wat andere dingen die hij tegen kwam. Zeker aan te bevelen als je een cumputer probleem hebt. Fiksi en natuurlijk Rudolf, bedankt was topππ
Contact kwam moeizaam tot stand. Uiteindelijk kwam er een vriendelijke man die na ruim 1 uur het ogenschijnlijke eenvoudige probleem niet had opgelost en voortijdig wegging. We hebben hem niet tegengehouden ...... Een kennis van ons heeft later het probleem in een kwartier naar behoren opgelost. Gratis.
Geachte heer, Vervelend om te horen dat uw ervaring niet positief was. Helaas hebben we dit niet van u gehoord onmiddellijk na de klus en hebben daarom ook geen gepaste actie kunnen ondernemen. We nemen alsnog contact met u op om te bespreken waar het misging en een passende oplossing te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Fiksi
Keurig op tijd. Computer opgeschoond en ik ben geholpen met aansluiten van apparaten wat goed is gelukt.
Niet overtuigd maar toch geprobeerd. Aangename verrassing: snelle afspraak, probleem prima verholpen en prijs was bekend. Aanrader!
Wel vermoeiend om met een dove te communiceren als je eigenknow how van computers miniem is maar vender door de expert goed uitgelegd
De afspraak was snel geregeld en de helper was deskundig en prettig in de omgang en voelde zich verantwoordelijk voor het resultaat. Tip aan Fiksi is om vooraf duidelijke instructies te geven over de voorbereidingen die ik had kunnen treffen om de klus sneller geklaard te hebben.
Vond het veel geld voor 20 minuten werk. Misschien als je een grote klus hebt lonend maar voor een kleine klus te duur. Ook weinig uitleg.
Geachte mevrouw, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We hebben daarom contact met u opgenomen. U gaf nogmaals aan dat u de prijs voor de bestede tijd te hoog vond en de uitleg die werd gegeven te beperkt. U plaatste op een donderdag een klus voor de vrijdag of zaterdag onmiddellijk daarna. Binnen een uur had u een afspraak voor de zaterdag. Onze filosofie is dat klanten een vaste transparante prijs betalen voor een oplossing - en geen prijs voor bestede tijd. Zo weten zij vooraf wat de kosten zijn. Bij het plaatsen van de klus was de (tijdonafhankelijke) vaste prijs u bekend. De expert hielp u - met zijn expertise bijzonder vlot: binnen een half uur was de klus geklaard. De snelheid heeft u niet beoordeeld (volgens ons op alle vlakken uitmuntend) en de expertise zwaar onvoldoende beoordeeld terwijl het probleem juist uiterst snel door de expert werd opgelost. Resteert de klantenservice in de vorm van de uitleg van de expert. Als u die onvoldoende ervaren heeft, moeten wij daarvan uitgaan. Daarover heeft echter u na de klus geen contact met ons opgenomen en aldus hebben wij niet de kans kregen uw ontevredenheid weg te nemen. Gezien deze omstandigheden betreuren wij het dat u deze review geeft. Het echter is uw mening. Wij publiceren uw review dan ook gewoon. Met vriendelijke groet, Team Fiksi
geduldig en zeer vakkundige uitleg. ben zeer tevreden
ik ben zeer goed geholpen
professioneel advies, klantvriendelijk goede prijs kwaliteitverhouding
Ja goed hoor
Woensdagavond de aanvraag gedaan, donderdag bericht dat er vrijdag iemand kwam. Deskundige en vriendelijke man, die dit erbij deed βom mensen die niet zoveel verstand hebben van computers uit de brand te helpen β. Prima, geholpen en kon gewoon met iDeal betalen. Ideaal.
De jongeman Pepijn heeft mij goed geholpen de printer aan te sluiten. Ook enkele kleine andere 'probleempjes" heeft hij snel opgelost. Ik zal zeker weer van jullie diensten gebruik maken indien nodig. Groet, Rob Visser
Hetgeen gedaan diende te worden is gedaan en daar heb ik ook weer iets van geleerd. Dus resultaat goed en ik jets wijzen.
Dit was misschien zon geval dat buiten de perken ging van het uurtje tijd. Ik als leek heb daar geen idee van hence Fixi. De tip is dan ook eerst een analyse te vragen plus een inschatting van de omvang van t probleem. Kan het binnen de tijd opgelost worden? Een uur gaan zitten proberen en zonder oplossing weer vertrekken kost mij als klant ook kostbare tijd.
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.