grandioos

Hallo, Ben zeer tevreden met de hulp van Fiksi. Vooral als oudere is deze hulp zeer welkom. Casper is al eerder bij me geweest. Nette en beleefde jongen. Verstand van zaken en zeer behulpzaam. Kortom. Doorgaan op deze wijze. Met vriendelijke groet, Christ Carels

• Klantenservice

Behulpvaardige expert en goede communicatie

Ook al kon de expert mijn probleem met Google Home niet oplossen, hij was heel erg behulpzaam en creatief met het zoeken naar een oplossing. Communicatie met Fiksi was top. Handig dat alles geautomatiseerd is, maar het Fiksi team geeft ook goede persoonlijke dienstverlening indien gewenst.

Uitstekend !

Goede service , ook veel goede vrijblijvende tips gehad ivm de aanschaf nieuwe laptop. Afspraak maken goed en duidelijk , de hulp thuis was uitstekend .

• Klantenservice

goed geholpen goed uitgelegd student heeft veel ervaring en weet waar hij over praat ervaring

absoluut top

• Klantenservice

Kwam precies op tijd. Ik gaf aan wat het probleem was met mijn laptop, mij werd verteld wat hij ging doen ,waarom etc. Alles is naar wens verlopen voor een redelijke prijs.

Prima geholpen. Probleem opgelost

In eerste instantie was het een hardnekkig probleem, dat met de juiste zorg en nazorg prima is opgelost.

• Klantenservice

Vriendelijke jongen die alle tijd had om de storing goed op te lossen.

Rudolf heeft mijn Mac weer op een prima manier opgang geholpen. Het koste wel veel tijd,( oude Mac, zeer traag) maar hij had daar alle geduld voor. Ik ben dan ook zeer tevreden over het resultaat.

• Klantenservice

prima uitleg en snelle service

op zondagavond melding gemaakt, de maandagmiddag daarop een expert, bijzonder snel. De "problemen" zijn snel en correct afgehandeld met een duidelijke uitleg.

Super geweldig

Het is een student die van wanten weet hij heeft geduld en hij legt alles super uit en gaat pas weg als je alles begrijpt een woord super.

• Klantenservice

Rustig en goed opgelost. Beleeft en op tijd.

Top dienst

Ik had binnen een uur een afspraak staan, expert was op tijd en vakkundig en dat alles voor een vaste prijs.

• Klantenservice

Prima service en heldere afspraken!

Erg goede, persoonlijke service. Ze denken echt met je mee en doen hun best om tot een goede match te komen. Ook de expert was keurig op tijd, vakkundig en nam de tijd om alles goed af te handelen. Verder vind ik het fijn dat je geen abonnement hoeft af te sluiten en er vaste prijzen gehanteerd worden voor bepaalde werkzaamheden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Betrouwbaar bedrijf. Ik ben zeer tevreden!

Super service

Snelle en professionele hulp! In no-time ingepland en op afgesproken tijdstip de pc geüpdate! Tevens pro actief advies gegeven en oplossingen aangedragen.

Snelle afspraak, goed geregeld

Na het plaatsen van de zoekopdracht had ik in no-time een afspraak. Expert deed de klus goed.

• Klantenservice N.v.t.

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.