Beste Cindy, Dank voor je review. We hebben op basis van jouw mail en bijgeleverde foto's een inschatting gemaakt van de gaatjes in de sheet. Helaas gebeurt dit bij foamiran omdat dit een heel dun product is en door het walsen kan het gebeuren dat er kleine gaatjes in de sheets komen. Aangezien foamiran eigenlijk altijd in delen wordt gebruikt levert dit zelden problemen op bij de verwerking. Maar als jij denkt dat je meer schade aan de sheets hebt dan 5% neem dan zeker nog een keer contact op met onze klantenservice. Zorg voor goede overzichtsfoto's en een duidelijke uitleg met de afmeting van het gaatje etc. Dan kijken we er nog een keer naar. Met creatieve groet, Shopteam De Foamtastische Huiskamer
De Foamtastische Huiskamer is een hobbywinkel met een heel breed assortiment voor hobby, art, schmink & cosplay. Voor heel veel verschillende hobby's kun je bij ons terecht. Van kaarten maken tot mixed media, van handletteren tot scrappen, van schilderen tot boetseren, van haken tot sieraden maken en vooreen groot assortiment aan schmink en cosplayproducten. Bij de Foamtastische Huiskamer kan iedereen terecht voor tips, trics en inspiratie zowel online als in onze gezellige brabantse winkel.