Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Is een van de weinige hobbywinkels die Luscious powder van het merk IndiguBlu verkopen. De bestelde artikelen zijn keurig binnen de afgesproken termijn ontvangen. Zeer tevreden!
5 April 2024
Fam
Noord-Holland
Online prima, in winkel vervelende ervaring. Niet correct te woord gestaan, geïrriteerde verkoopster. ( het was zaterdag 16.00 uur, wellicht lange werkdag) Aanbeveling dan ook gebaseerd op online aankopen
27 March 2024
Judith
Goirle
Mijn bestelling werd vlot geleverd.
17 March 2024
Judith Ruth de Jonge
Emmen
Goed verpakt, snel verstuurd goeie kwaliteit.
16 March 2024
Lorena
Zeist
Alles goed en relatief snel aangekomen. Producten zijn van goede kwaliteit. Ik bestel hier graag
11 March 2024
Lenny
Voorschoten
Goed geholpen en snelle levering
6 March 2024
Wim
Zaandijk
Na mijn bestelling werd ik benaderd omdat ik wellicht het verkeerde product had besteld vanwege de andere producten op mijn lijst. Na het lezen van het advies bleek dit inderdaad het geval te zijn. Het was mogelijk om mijn bestelling nog aan te passen en arriveerde alsnog super snel. Wat een service! Andere bedrijven zouden het niks uitgemaakt hebben en mij het verkeerde laten bestellen wat me hoop geld had laten verspillen maar door dit aandacht aan detail heb ik nu het juiste materiaal voor de job
1 March 2024
Remco
Maastricht
Besteld , heel snel ontvangen in perfecte staat
26 February 2024
AC Wassington Bezuur
AMSTERDAM
Inmiddels al paar keer besteld hier. Goede service toen een deel vd order niet bleek te kloppen. En fijn dat ze ook ander papier hebben dan teken- of aquarelpapier.
24 February 2024
Anita
Wesepe
Mooie producten, goed verpakt!
22 February 2024
Oma Esther
Kruiningen
Goed product snel verzonden
19 February 2024
Bert
Amsterdam
Na telefoontje of product op voorraad was direct besteld. Verzenden ging gepaard met trackingcode en mails Uitstekend
18 February 2024
Hans
Haren ems
Jullie zien mij zeker nog een keer terug.
nelly van os
Zaltbommel
Na wat zoekwerk op internet kwam ik bij De Foamtastische Huiskamer terecht. Overzichtelijke website en snel kunnen vinden/bestellen wat ik nodig had.
Jeroen
Alphen aan den Rijn
Op tijd en redelijke prijzen
Frank Dallmeijer
Lelystad-Haven
Makkelijk kiezen, snelle levering. Bestel regelmatig.
12 February 2024
Lex
Bergen op Zoom
De foam ziet er goed uit. Goed geseald en verpakt. Helaas niet aangekomen op maandag. Wat ik had gevraagd, daardoor kon mijn bestelling niet doorgaan, maar het komt niet door Kiyoh.
12 February 2024
Lani
Haalderen
I have ordered foam, and it was easy to find and order, then the shipping and delivery were very quick. No problems at all. Very reliable website and service. Thank you.
11 February 2024
Ifat
Almere
Mooie winkel met ruim aanbod. Vriendelijk geholpen. Ook altijd leuke aanbiedingen.
8 February 2024
Nicole
Tilburg
Voor het eerst iets besteld bij de Foamtastische Huiskamer. Ze hebben heel veel keuze in materialen. Nadat ik de bestelling geplaatst had, kreeg ik een mail dat er problemen waren met de levering van de producten en dat de bestelling vertraagd was. Uiteindelijk heb ik de bestelling 1 dag later dan de geplande levertijd ontvangen.
8 February 2024
S
Breda
Vlotte behandeling van de bestelling en erg vlug geleverd. Keurig verpakt
7 February 2024
Thea
Diemen
Super snel aangekomen en geen beschadeging aan de foam :)
7 February 2024
Janmaarten
Simpelveld
Online besteld, kreeg na 1 dag al bericht dat ik de bestelling kon afhalen.
6 February 2024
Letty
Tilburg
Super service. Ik woon in Goirle en een paar uur later waren de twee producten Dieneke besteld had al thuisbezorgd. Ideaal en ik was blij verrast!
6 February 2024
Yvonne
Goirle
Snelle bezorging. Kreeg netjes bericht toen iets toch niet op voorraad bleek te zijn. Goed alternatief werd geboden. Groot assortiment.
2 February 2024
Susan
Almere
Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle.
Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.
Branch
Bouw, Constructie