Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn bestelling is zonder problemen, correct en binnen een week geleverd. Ik ben zeer tevreden met de levering en de producten.
26 September 2023
Davy
Roeselare
1 kleur was niet op voorraad. Ze namen direct contact op, zodat ik de keuze kon maken, of te wachten op de nieuwe voorraad of een andere kleur te kiezen. Kleur maakte mij niets uit, daarna snel in ontvangst kunnen nemen.
20 September 2023
Patricia
Reuver
Netjes verpakt en op afgesproken tijd bezorgt. Goed product.
20 September 2023
Jacqueline
Bleiswijk
Verschilllende foam niet voorradig. Dit stond op de site niet vermeld. Na veel heen en weer gemail toch opties gevonden.
11 September 2023
Colinda
Nederland
Goede communicatie, duidelijke website en bestellen liep erg soepel en goed af.
9 September 2023
Sebastiaan
Hoekschewaard
Heel goed snel bezorgd
7 September 2023
Diny
Gendringen
De levering van mijn bestelling verliep snel en de informatievoorziening was goed. De artikelen zijn ook van goede kwaliteit. Dit was mijn eerste bestelling bij deze winkel en ik zal er in de toekomst zeker nogmaals een bestelling plaatsen.
2 September 2023
Thomas
Eindhoven
Vlotte aflevering
2 September 2023
Riet
Dongen
Ik heb de ene dag gebeld en eerst volgende werkdag werd het netjes aan de deur afgeleverd
1 September 2023
Jikke
Oudehaske
Makkelijk besteld, snel bezorgd. Ik vind het alleen jammer dat de platen Foam opgerold waren en niet vlak.
31 August 2023
Henk
Hoogvliet
Goed advies snelle service vriendelijke medewerkers
29 August 2023
Ruud Amelsfoort
Goirle
Duidelijk en snel
25 August 2023
Margreet
Gouda
Spullen besteld en snel ontvangen. Bij vragen werd er snel gereageerd. Erg prettig geholpen. Een goede ervaring. Hier kan ik zeker opnieuw kan bestellen!
23 August 2023
Rachelle
Veenendaal
Ik had iets besteld dat niet op voorraad bleek te zijn wegens leveringsproblemen. Na extra inzet van de medewerkers, die hun netwerk hebben ingezet, heb ik het toch kunnen ontvangen. Alle communicatie netjes via mail en telefoon.
17 August 2023
N.
Best
De producten zijn makkelijk te vinden, en ik kon ze dezelfde dag nog ophalenden de winkel.
16 August 2023
Joke
Tilburg
Bestellen op de website van de Foamtastische huiskamer is heel eenvoudig. De levering vond ook lekker snel plaats. Keurig!
14 August 2023
Walter
Oosterhout
Snel geleverd en in perfecte conditie
11 August 2023
Rita
Swalmen
Het is keurig verpakt en het is goed georganiseerd.
8 August 2023
Marcel
Rosmalen
Spullen waren netjes verpakt. Goede producten
7 August 2023
Maria
Urk
Mooie verfjes gekocht ,die ga ik voor het eerst proberen ! Lekkere felle kleuren !
5 August 2023
Marian Hoogvorst
ANKEVEEN
Ik heb hier voor het eerst besteld. 3 verschillende Foam besteld (maten en dikte). Alles is precies goed! Ook heb ik de lijm gekocht voor de Foam. Eerst beetje wennen hoe het werkt (moet het eerst laten "drogen" en dan plakken anders is het nog te nat en gaat het weer los) als ik weer iets nodig heb zal ik het zeker hier bestellen.
4 August 2023
Jada
Houten
Ik bestel foam, moet er langer op wachten dan voorzien, en dan zijn er 2 sheets met gaatjes. Dan vraag om een compensatie, en krijg je maar 5% terugbetaald. Op andere sites krijg je de volledige bestelling + verzending terugbetaald. Dus nee ik ben niet tevreden.
Beveelt niet aan
31 July 2023
Cindy
Mechelen, België
Beste Cindy,
Dank voor je review. We hebben op basis van jouw mail en bijgeleverde foto's een inschatting gemaakt van de gaatjes in de sheet. Helaas gebeurt dit bij foamiran omdat dit een heel dun product is en door het walsen kan het gebeuren dat er kleine gaatjes in de sheets komen. Aangezien foamiran eigenlijk altijd in delen wordt gebruikt levert dit zelden problemen op bij de verwerking.
Maar als jij denkt dat je meer schade aan de sheets hebt dan 5% neem dan zeker nog een keer contact op met onze klantenservice. Zorg voor goede overzichtsfoto's en een duidelijke uitleg met de afmeting van het gaatje etc. Dan kijken we er nog een keer naar. Met creatieve groet,
Shopteam
De Foamtastische Huiskamer
Zie hierboven
27 July 2023
J.M.
Lienden
Heel goed en snel geholpen, keuze uit een ruim assortiment.
25 July 2023
Anne
Goirle
Van mijn bestelling bleek er veel niet meer op voorraad te zijn. Wel keurig snel mijn geld terug gekregen, maar toch teleurstellend. Daarna nog een keer gerommel met geld zonder uitleg. Leuke prijzen en groot assortiment.
25 July 2023
Anita
Nijmegen
Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle.
Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.
Branch
Bouw, Constructie