Bloemen (nog) niet geleverd

De bestelde bloemen waren niet beschikbaar, ik zag dat men mij een e-mail had gezonden, maar dat is geen goede methode om snel mensen te bereiken. Toen ik bevestigde dat een ander boeket kon gezonden worden ontving ik gisteren een nieuwe e-mail om te zeggen dat de bloemist op maandag gesloten was, dus in plaats van levering op zaterdag zoals voorzien worden de bloemen nu pas geleverd op dinsdag, vandaag dus en 3 dagen te laat. Ik kan nog geen beoordeling geven over de bloemen zelf maar deze ervaring was ontgoochelend. Ik bestel geregeld met fleur op, en meestal geen problemen, hoewel ik bijna nooit een kortingscode ontvang.

Dramatisch dlecht

Bestelling is nooit geleverd Er staat nochtans op jullie website voor 12 u besteld dan wordt er nog dezelfde dag geleverd Nu 5 dagen later is er nog steeds niets geleverd Heb een mail gestuurd met vraag voor uitleg naar info@fleurop en heb daar deze morgen een antwoord op gekregen met de melding dat ze dit verder gingen onderzoeken. Ik heb tot nu geen verder bericht gekregen Ik heb ook nooit een bevestiging gekregen dat de bloemen zouden geleverd zijn op het vermelde adres Jullie vragen dan nog extra 12 euro Dat kan nu toch nooit lang duren om te informeren bij de bloemist die de opdracht van jullie gekregen heeft om de bestelling uit te voeren ?

Zeer tevreden klant.

Goede service en gemakkelijke website.

Service parfait, bon choix de bouquets.

Utilisation facile et claire du site. Joli choix de bouquets et accessoires. Livré selon mes demandes et dans les temps. Merci

Service irréprochable

Très beau bouquet conforme à nos attentes.

Fijne ervaring, alles zeer correct

Bloemen besteld voor een verjaardag, netjes tijdig geleverd en een vriendelijke voice mail achtergelaten omdat de persoon niet thuis was. Boeket was mooi verzorgd. Aan te raden!

Was in orde .

De geadresseerde was zeer tevreden .

Teleurstellend

3 dagen na datum pas geleverd Lijkt in het niets op de foto Bloemen waren al uitgebloeid

Bloemen niet geleverd

Geadresseerde was de hele dag thuis, geen bloemen gezien. We zijn ondertussen 2 dagen verder, nog steeds geen bloemen. Direct gemeld maar zelfs geen antwoord.

Kwaliteit van het boeket was top

Niet gelukt

Het aanbieden van de bloementuil is niet doorgegaan: deels door dat een ziekenhuis dit niet aannam en deels omdat het thuisadres blijkbaar bijna dubbel had gekost...

Card Missing

The point of sending flowers, is to express something. I had a message that I needed to express, endorsed by flowers. A message that was important in my life. That message was missing. There was no card. This is irreparable damage. No compensation can rectify this. You can never make a second first impression, and sending a new bouquet won't help either. This is not pizza delivery, it's more important than that. Please treat these deliveries with respect. I lost mine for interflora. And I might have lost a lot more too.

Correcte en stipte levering, bestelling voldoet volledig aan verwachting

Volledig vertrouwen in de deskundigheid van de bloemisten

Le bouquet commandé était magnifique

l' amabilité du livreur en plus d'un bouquet super bien fait

Facile, rapide et très bonne qualité

Parfait

Très beau bouquet livré parfaitement dans les délais.

Très beau bouquet livré parfaitement dans les délais.

Prima service!

Rijkelijk gevulde boeketten met prima kwaliteit bloemen.

Mooie service, makkelijk en betrouwbaar. De ontvanger was zeer blij met de mooie bloemen.

Blij met de kwaliteit maar het gewenste afleveruur niet nageleefd

Heel blij met de kwaliteit van de bloemen, ook na een week stonden ze nog mooi in bloei alleen had ik gevraagd om ze voor 12.30u af te leveren (en ik had op voorhand besteld) en dat is niet nageleefd. Ze zijn wel op de correcte dag afgeleverd. Dus heel kleine 'hick-up' maar ik prefereer de kwaliteit van de bloemen voor hat aflevermoment. Dus wel blij.

Helemaal perfect.

Prachtig boeket werd binnen een paar uur geleverd.

Efficacité

Délai respecté et rapide

Veel keuze, makkelijke procedure

keuze voor een boeket bloemen is uitgebreid en tegelijkertijd eenvoudig, met duidelijke prijzen en levermogelijkheden. Snel afgehandeld. Bericht ontvangen wanneer het pakket werd geleverd.

Mooi boeket op tijd geleverd.

impeccable

impeccable

Very good

Very good selection and punctual delivery , and Delivery confirmation.

Hoge Wei 1

1930 Zaventem