Commande compliquée

Très difficile de grouper plusieurs articles avec des options différentes.

Toujours satisfait de Fleurop

J’ai fais appel à vous plusieurs fois et j’ai toujours été content du service et les commentaires sur les fleurs ont toujours été flatteurs

Fantasrisch

Zeker een aanrader Correcte levering Ontvanger super blij Heel verse bloemen Prijs kwaliteit perfect

Fout bij levering

Had mij vergist van datum, ging nog rechtgezet worden maar werd dan toch over het hoofd gezien. Wel spijtig.

Parfait !

Délai respecté, qualité et présentation du produit au Top Merci pour votre service

Zeer tevreden!

Prachtige boeketten geleverd al enkele uren na de bestelling. Zeer tevreden, ook over de berichtgeving dat de levering gedaan werd.

de bloemen waren vers en mooi

hele goede ervaring.mooi boeket met verse bloemen

Zeer professioneel

Contact met begunstigde werd op voorhand opgenomen, om een levertijd af te spreken. Boeket was totaal naar wens

Mitigé

Le bouquet était très beau et a plu à la personne à qui il était destiné. Malheureusement, il a été livré une semaine trop tôt.

Alles verlopen zoals gevraagd

Uitgebreide keuze, stipte uitvoering van de levering en bijgevolg zeer tevreden vrienden

Très satisfaite

Commandé des fleurs depuis La Panne pour un enterrement à Uccle avec impératif horaire avec choix du bouquet, la famille très contente et me remercie chaleureusement.

Livraison rapide, soignée et beau bouquet

Merci pour votre travail, avec livraison le jour même. SUPER.

Très déçue

J'avais commandé des fleurs le dimanche soir pour un enterrement qui se déroulait le mardi en Espagne. Ce n'est que le mardi après midi que j'ai reçu un mail m'expliquant qu'il était impossible de livrer les fleurs car il n'y avait pas de possibilité dans cette ville là. Je précise que c'était à San Juan ville très connue à quelques kilomètres d'Alicante. Je n'ai bien sûr pas eu le temps de me retourner. J'ai été remboursée.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent service

Tout ce qu’on attend : des fleurs fraîches, assemblées avec goût, un bouquet livré au bon moment, une communication efficace, un beau service ! Merci !

Perfect service, as usual!

Beautiful fresh Flowers delivered as requested. Professional service. Would definitely recommend this company!

Correcte levering en heel mooi boeket,

Zeer positief.

Perfect product and delivery!

I am thrilled to find a way to send flowers to someone I love in Belgium while I am in the USA! I have used this service twice so far, and both times the flowers that were delivered looked exactly like the ones on the ordering website. I'm extremely pleased with the quality, and the ordering has been pretty easy, Thank you for offering this service!

Een hele correcte service en mooie boeketten!

Een hele correcte service Mooie boeketten en goede kwaliteit van bloemen

Commande de fleurs pour l'étranger.

Ai commandé en ligne, usage facile du site. Grand choix de bouquets, pour chaque 3 tailles différentes. Fleurs arrivée à la date de mon choix. N'ai pas vu la photo du bouquet, ce serait peut-être bien d'envoyer une photo du bouquet, à joindre avec la confirmation email de le reception du bouquet. Je recommande et utiliserai de nouveau ce service.

Super dienstverlening

Super dienstverlening

Al jaren zeer tevreden

De ontvanger(s) hebben zich tot 2 maal toe (zeer) tevreden getoond.

Klantenservice zoals het hoort

Ik werd enorm vriendelijk en service gericht geholpen bij een probleem met mijn bestelling. Zoals ik reeds zei, klantenservice zoals het hoort.

Gemakkelijk - Vlot - Correct - levering van een mooi verzorgd boeket in leuke vaas.

Ik ben zeer tevreden, tweede maal dat ik bloemen laat bezorgen.. telkens heel vlotte en correcte afhandeling van de bestelling én levering op het afgesproken moment.

probleem na levering werd correct afgehandeld

Een deel van het order was niet uitgevoerd. Na een klacht van mijn zijde werd dit correct opgevolgd. Ik heb de keuze gelaten voor een eventuele nalevering of terugbetaling van de niet geleverde goederen. Uiteindelijk is het het tweede geworden maar wel correct afgehandeld. Het had natuurlijk niet mogen gebeuren vandaar de 3 1/2 sterren en geen 4 of 4 1/2

prachtige zaak

Is een zeer goed bedrijf. De bloemen worden op tijd geleverd en de persoon die ze krijgt heeft er een 10 tal dagen plezier aan. Ik doe alle maanden beroep op fleurop en het is altijd een prachtige ervaring

1 Hoge Wei

Zaventem 1930