Het gekozen boeket kwam in de verste verte niet overeen met het geleverde boeket. Als bepaalde bloemen in deze tijd van het jaar niet voorradig zijn, stel het boeket dan niet voor op de site of informeer de klant. Het geleverde boeket was eentonig en saai.
Beste mevrouw Van den Borre, Hartelijk dank voor uw e-mail. Het spijt ons te vernemen dat het ontvangen boeket niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten wensen te bieden. Hoewel wij uw opmerking zeker begrijpen, willen wij graag toelichten dat het eindresultaat nooit een exacte kopie kan zijn van de foto die online wordt weergegeven. Onze bloemisten werken uitsluitend met verse bloemen, waardoor bepaalde bloemsoorten kunnen variëren naargelang beschikbaarheid en seizoen, zoals ook vermeld in onze verkoopvoorwaarden. Uiteraard worden daarbij steeds de kleur en de vorm van het gekozen arrangement gerespecteerd. Het geleverde boeket werd met de grootste zorg en vakmanschap samengesteld door onze creatieve bloemist. Helaas was de kenmerkende bloem Strelitzia op dat moment niet voorradig. De bloemist had ons hierover inderdaad moeten informeren, zodat wij u hier tijdig van op de hoogte hadden kunnen brengen. Onze excuses hiervoor. Wij kunnen u verzekeren dat het boeket werd samengesteld in overeenstemming met de door u betaalde waarde en dat het qua kleur en vorm aansluit bij het gekozen artikel. Niettemin begrijpen wij uw teleurstelling ten volle. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u dan een ervaring te bieden die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Klantendienst, Fleurop-Interflora
La commande est facile à faire. Je n’ai pas vu le bouquet livré, la destinataire était heureuse. Le seul regret : le sms de confirmation de la livraison a été envoyé à 19h26, alors que le bouquet a été livré aux environs de 11h… cela avait été fait plus rapidement lors des commandes précédentes. Merci d’en tenir compte.
Beste. Alles is vlotjes verlopen. De rozen waren vers en echt mooi ! Alleen de gekozen kleur ( beetje rozig, bijna wit) kwam niet overeen met de geleverde kleur, die was ECHT ROZE !
Le livreur n a pas sonné chez le voisin qui attendait ,la livraison n a donc pas eu lieu...
Large choix de bouquets Délai respecté Facile
arnaque ?
Cher CLient, Nous regrettons la situation regrettable survenue en Italie. Malheureusement, nous sommes entièrement dépendants de leur collaboration et de la rapidité de leur intervention. Nous avons renouvelé à plusieurs reprises notre demande d’une réaction immédiate à ce sujet, mais sans résultat à ce jour. Cette situation nous semble également totalement inacceptable. Entre-temps, votre commande a malheureusement dû être annulée, cette décision étant la seule option qui était encore en notre pouvoir. Nous vous présentons nos plus sincères excuses pour le désagrément occasionné. Nous espérons avoir l’occasion de mieux vous servir à l’avenir. Cordialement, Service Clientèlle, Fleurop-Interflora
Vlotte levering op een ander adres
Un très bon service, un fleuriste tout particulièrement attentif aux détails, tout était parfait, du bouquet à la livraison du colis complet, rien à redire! Merci! :)
Rapidité, très bon choix
C'était la première fois que je faisais appel à Fleurop et j'en suis pleinement satisfait
Hallo, ik heb twee boeketjes laten afleveren en ik ben zeer tevreden over hoe alles gegaan is. Is zekers voor herhaling vatbaar! Mvg, Ann Thys
Grand choix de bouquets et à tous les prix. Très pratique quand on habite pas tout près (dans mon cas : funérarium)
mooi boeket bloemen, correcte en stipte levering, vriendelijke bezorger, gemakkelijk online te bestellen. In één zin samengevat....heel tevreden, voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen !
Gemakkelijke bestelling, mooie bloemen, perfect geleverd.
Nous avons demandé une livraison de fleurs pour plus de 250 euros pour un enterrement en Italie mais il n' y a eu aucune livraison. lors que j'ai téléphoné pour un suivi, l'Italie n'avait communique que le jour de la date présumée de la livraison que ce n'était pas possible. et la zone étant en Sicile, il n'y a pas de rue donc je ne pouvais pas communiquer une adresse de substitution pour soutenir les personnes endeuillées sur place. l'excuse de la météo n'est pas valable à mon sens car j'ai su communiquer avec les personnes là bas donc je ne comprends pas pourquoi la communication n'a pas pu être établie entre les prestataires. et trouver une solution de secours, ce n'est pas comme si la situation n'était pas assez délicate vu l'évènement qui justifie cette commande. je vous conseille de revoir vos partenaires ou de communiquer davantage et de faire le suivi de vos envois pour plus de transparence.
Cher Client, Nous regrettons la situation regrettable survenue en Italie. Malheureusement, nous sommes entièrement dépendants de leur collaboration et de la rapidité de leur intervention. Nous avons renouvelé à plusieurs reprises notre demande d’une réaction immédiate à ce sujet, mais sans résultat. Cette situation nous semble également totalement inacceptable. Entre-temps, votre commande a malheureusement dû être annulée, cette décision étant la seule option qui était encore en notre pouvoir. Nous vous présentons nos plus sincères excuses pour le désagrément occasionné. Nous espérons avoir l’occasion de mieux vous servir à l’avenir. Cordialement, Service Clientèlle Fleurop-Interflora
ik heb geen SMS ontvangen dat de bloemen geleverd waren. Dit had ik nochtans aangevraagd.
Beste, Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw beoordeling door te sturen. Wij hebben dit dan ook even nagekeken en moeten thans constateren dat de bloemist de levering van uw bestelling wel degelijk correct heeft bevestigt en dit op 26/01 omstreeks 14h19. U zou op dat moment dus een sms moeten hebben ontvangen met deze informatie. Misschien was er een probleem met het telecom bedrijf! Wij hebben dit alleszins ook doorgegeven aan onze IT, zodat dit kan opgevolgd worden. Hopende u zo correct te hebben geïnformeerd verblijven wij met vriendelijke groeten, Klantendienst, Fleurop-Interflora
Reeds meerdere malen beroep gedaan op Fleurop en altijd super Mooie boeketten...altijd tevreden en superblijf ontvangers Stipte en correctr aanleveringen. FLEUROP BLIJFT MIJN BLOEMENRELATIE
Bonjour, Le bouquet commandé a bien été livré et la personne qui l'a reçu nous a signalé qu'il était conforme à notre commande mais, le délai de livraison initial n'a pas été respecté. Ce n'est pas très grave dans notre cas mais, celà aurait été plus grave si le bouquet devait arrivé pour un événement à une date bien précise. Anniversaire, mariage, etc ... Dans ce cas, j'aurai préféré qu'on me contacte pour me demander si je pouvais changer le style du bouquet commandé avec des fleurs qui elles, étaient de stock. Bàv
Tout était parfait. J'ai demandé une modification du texte, c'était en ordre, les fleurs étaient magnifiques, le service parfait. A recommander
Heel eenvoudig om contact te leggen met Fleurop om te bestellen of een vraag te stellen. De aangeleverde bloemen zijn van héél goede kwaliteit en houden méér dan 10 dagen. Voor ons was het een gekende bloemist uit onze stad, die we kenden door zijn hoge kwaliteit. Helaas stond hij de tweede levering bij de buren ;-). Kan gebeuren. We zijn meer dan tevreden.
Zeer goede service. Altijd bericht ontvangen wanneer het werd bezorgd. Jaarabo = altijd leuke kado
La gerbe était superbe,rien à dire. Par contre le ruban contenait une erreur. C’était marraine et pas notre marraine.
Veel grote woorden over hoe je geïnformeerd wordt bij de levering van je bloemen. Ik wacht nog steeds... vr hetzelfde geld heb ik betaald en is er verder niets meer mee gebeurd. 1 keer nooit meer
Gemakkelijk te bestellen. Mooie boeketten. Levering was in orde.
Ik heb voor mijn vrouw een klein abonnementje gekocht voor Kerst. We kregen tot nu toe 4 van de 6 bestelde boeketten. Het eerste boeket was prachtig. Mijn vrouw was er erg tevreden mee. De drie volgende boeketten waren teleurstellend. Alle drie waren na 3 dagen ongeveer einde latijn. Vorig jaar bestelde ik ook 6 boeketten en die waren schitterend.
Beste, Het spijt ons te vernemen dat het boeket niet volledig naar uw smaak was. Hartelijk dank dat u dit met ons heeft gedeeld. Alle feedback is voor ons bijzonder waardevol en helpt ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Elke bloemist geeft immers zijn eigen creatieve invulling aan de boeketten die hij samenstelt. Mogelijk sloot de stijl van de betreffende bloemist niet volledig aan bij uw persoonlijke voorkeur. Om hier rekening mee te houden, hebben wij uw volgende bestellingen toegewezen aan een andere bloemist. Wij hopen oprecht dat deze boeketten beter in de smaak zullen vallen. Wij blijven uiteraard graag ter beschikking voor verdere vragen of opmerkingen. Met vriendelijke groet, Klantendienst, Fleurop-Interflora