Beste, Wij betreuren dat uw bestelling niet kon geleverd worden. Duitsland heeft spijtig genoeg uw bestelling geannuleerd, omdat er momenteel geen levering mogelijk is in opgegeven regio. Er is geen Interflora bloemist in de buurt. U werd hierover ook onmiddellijk per email geïnformeerd en de betaling van uw bestelling werd dan ook onmiddellijk terugbetaald. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Postcodeherkenning werkt voor België, maar helaas nog niet voor leveringen naar het buitenland. Voor het buitenland zijn wij afhankelijk van de informatie dat het land zelf ons doorgeeft. Onze excuses voor het ongemak. Mvg, Fleurop-Interflora
Beste, Wij betreuren dat u niet tevreden bent. Bloemen zijn een levendig en vers product. De boeketten kunnen nooit een copy paste zijn van de foto. Deze worden persoonlijk gemaakt door onze creatieve bloemisten. Alsook staat het in onze verkoopsvoorwaarden vermeld dat sommige bloemsoorten kunnen aangepast worden naargelang beschikbaarheid en seizoen. Indien u ons de foto van het geleverde boeket (liefst me bovenaanzicht, zodat het hele boeket zichtbaar is) kan doorsturen via email samen met uw ordernummer als referentie, zullen wij dit zeker verder bekijken met de uitvoerende bloemist en hopelijk kunnen wij dit zo voor u alsnog netjes behandelen. Mvg, Fleurop-Interflora
Beste, Heel eigenaardig inderdaad. Wij kunnen niet meteen een bestelling terugvinden met het door u ingevulde mail adres op deze beoordeling. Indien u ons een mailtje stuurt naar info@fleurop.be met uw ordernummer als referentie en kleine uitleg over het probleem, zullen wij u zeker zo snel mogelijk te woord staan en hopelijk een correcte oplossing uitwerken. Mvg, Fleurop-Interflora
Bonjour, Nous regrettons que votre livraison ne se soit pas déroulée correctement. Le problème de livraison a été solutionner directement par le fleuriste en charge de votre livraison. Nous espérons mieux vous servir une prochaine fois. Cordialement, Fleurop-Interflora
Bonjour, Comme la livraison était dans une maison de retraite, le fleuriste ne peut pas aller jusqu'en chambre. Les fleurs sont donc laissé à l'accueil et c'est le personnel de la maison de retraite qui va porter les fleurs à la personne concerné. Il est effectivement regrettable que ceci n'a été fait que le lendemain. Cordialement, Fleurop-Interflora
Bonjour, Merci beaucoup d'avoir pris le temps d'écrire votre avis. Notre fleuriste a bien livrée votre commande à la date demandé, mais n'avait pas eu le temps de confirmer dans le système suite au surplus de travaille avec le WE de la fête des mères. Il faut bien avouer qu'il reste encore du travail à faire pour que tous les fleuristes transmettent effectivement la confirmation de commande juste après la livraison. Étant donné que certains fleuristes travaillent avec des chauffeurs indépendants, ils ne découvrent que le lendemain quelles livraisons se sont déroulées sans erreur, de sorte que la plupart des fleuristes confirment ensuite les livraisons de la veille le lendemain matin. C'est effectivement un point de travail. Merci d'avance pour votre avis, cela nous permet d'améliorer continuellement notre service et ainsi de le maintenir à un niveau élevé. Cordialement, Fleurop-Interflora
Bonjour, Merci pour votre avis. La confirmation de livraison a effectivement été envoyé par erreur. Le fleuriste a cliquer sur confirmer la livraison au lieu de commande en préparation. Il vous présente ses sincères excuses pour cette erreur humaine de précipitation. Nous espérons mieux vous servir une prochaine fois. Cordialement, Fleurop-Interflora