J'avais commandé un vase qui n'a pas été livré avec le bouquet de fleurs. C'est très regrettable. Je n'aurai plus recours à vos services

Mooie ruiker maar kleiner dan op foto

Bloemekee voor ons mama besteld voor levering in Frankrijk. De ruiker was anders dan op de foto, veel feller van kleur en ook een heel stuk kleiner.

Pas reçu de notification

J’avais demandé de m’envoyer un SMS pour confirmation de la livraison. Cela n’a pas été fait. Sinon le récipiendaire était content du bouquet.

je suis très contente d

Tres beau bouquet je suis ravie.

magnifique bouquet livré dans les temps

tout a été très facile de la commande à la livraison avec un très beau bouquet de qualité

Dank u wel

tout était parfait !

Vraiment satisfaite à 100 % ! Je recommande vivement car livré à la date et aux heures demandées !

Alles prima afgeleverd!

Super! Dankuwel

Voor herhaling vatbaar,

Zeer gemakkelijk en uiterst tevreden

het is niet de eerste keer dat ik hier gebruik van maak. Online bestellen is zeer eenvoudig. Je bestelt, rekent af en de bestelling wordt op de geplande dag geleverd. De ontvangers waren steeds tevreden met hetgeen ik besteld had. Wat wens je nog meer?

Excellent service and very professional.

Excellent service and very professional.

Much better of any other service

Much better of any other service

top

correct en in orde

Le fleuriste consulté a été de très bon conseil et nous a guidé dans notre choix.

commande aisée et instinctive

Teleurstellend

Wij sturen jaarlijks een boeket naar mijn schoonzus in Frankrijk. Ze heeft ons ook nu een foto van het boeket gestuurd en dat zag er opvallend klein uit. We hebben haar gevraagd om uitleg te vragen aan de bloemist in Frankrijk. Deze zei dat er een boeket van 27 euro besteld was. Wij hebben er echter één besteld van 53 euro (12 euro servicekosten). Ons ordernummer 210772. Bovendien is dit boeket een dag te laat geleverd wegens sluiting, waarvan men ons wel de dag zelf verwittigd heeft, en waarvoor wij ook begrip kunnen opbrengen. (Op dezelfde dag hebben wij (zoals elk jaar) ook een boeket laten leveren in Japan. Daarvan hebben we nu ook een foto gevraagd.

Ronduit bar slecht

Bestelde bloemen zouden dinsdag geleverd worden. Uiteindelijk zijn ze pas vrijdag - na klacht - geleverd.

rode rozen waren niet besteld

Ik stuur een vrouwelijke collega een boeket voor de opening van haar zaak en het Fleurop bedrijf ter plaatse doet er rode rozen bij. Was niet bedoeld als romantisch boeket! Waarom leveren de Fleurop zaken niet precies wat er besteld was?

Pas de livraison

Pour un anniversaire de mariage je commande un bouquet à livrer comme déjà fait en Italie. D'habitude pas de souci et maintenant je reçois un message (après commande et paiement) deux jours plus tard qu'il n'y a pas de fleuriste dans la région !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent

Commandé et livré impeccable Merci

Foto op de website komt niet overeen met geleverd boeket

Het boeket dat werd afgeleverd was qua rozen minder talrijk dan op de website (vergeleken met medium size, die ik besteld had) en het groene gebladerte was veel omvangrijker dan de rozen. Het geleverde boeket zag er dus veel minder vol uit dan op de website (dit zag ik aan de hand van een foto, doorgestuurd door de bestemmeling). Het was mijn eerste bestelling bij Fleurop. Ondanks de duurdere prijs dan deze van uw concurrenten had ik deze bestelling in volle vertrouwen bij u geplaatst omwille van jullie bekende naam. Dat heeft mij echter ontgoocheld. Ik vond dit boeket zijn geld niet waard!

Schitterende service

Schitterende service!

Réservation facile.

J'avais demandé une preuve par SMS que les fleurs avaient bien été livrées et je n'ai rien reçu ! Donc un peu décevant.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent service

Le service de livraison a été irréprochable, avec un respect total des délais annoncés. Excellente communication tout au long du processus et une équipe particulièrement serviable.

Snelle levering in India

Ik was heel blij dat mijn bloemen voor een zieke collega in India de volgende dag reeds geleverd werden.

Zeer slecht

De bloemen werden nooit geleverd. Ik wil mijn geld graag teruggestort op dezelfde rekening als waar ik mee betaald heb.

1 Hoge Wei

Zaventem 1930